siot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις πήρα καινούρια οθόνη dell και την ώρα που την ανοίγω μου βγάζει μήνυμα entering power save mode..τι πρέπει να κάνω?τι έχει γίνει?έχω ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!! επειγόντως βοήθεια!!!
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 αμα δεν εχεις ανοιξει το pc Λογικο ειναι να στο βγαζει αυτο.αλλιως αν στο κανει με ανοιχτο το pc μηπως ειναι ρυθμισμενη μεσα απο το μενου να ανοιγει πχ στο dvi και οχι στο hdmi η δεν ξερω τι.επισης το καλωδιο σιγουρα δουλευει και σιγουρα το κουμπωσες σωστα?
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 προσπαθησε να βρεις αλλα καλωδια η την ιδια οθονη σε αλλο pc Να αρχιζεις να αποκλεεις τι μπορει να φταιει και τι οχι.
siot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν δοκίμασα και σε άλλη οθόνη (ο υπολογιστής είναι καινούριος) και εκέινη μπαίνει σε sleeping mode..Τι άλλο μπορεί να φταίει??
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) μηπως το καλωδιο?δοκιμασες πχ και με hdmi και με d sub η dvi?δεν ξερω τι εξοδους δινει.επισης σε αφηνει να μπεις στο μενου της οθονης να δεις μηπως ειναι κατι απο εκειμεσα να πηγαινει δηλαδη απο προεπιλογη σε μια εξοδο μονο?? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2012 από poulinos
gilardino Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 δοκιμασε το εξης:βγαλε το καλωδιο της οθονης απ τη πριζα.κρατα πατημενο το πληκτρο ενεργοποιησης της οθονης για 5 δευτερολεπτα.δωσε ρευμα στην οθονη και μετα αναψε την.
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 και μετα να αφησει το πληκτρο μαλλον εννοεις αφου θα το παταει οπως θα την βαζει στο ρευμα αν καταλαβα καλα.
gilardino Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ναι,αφηνει το πληκτρο,δινει ρευμα στην οθονη και μετα την αναβει.
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Οκ απλα το ειπα επειδη πολλες φορες ειναι λιγο μπερδεμα αυτες οι διαδικασιες μην κανει κατι λαθος. 1
siot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ΠαΙδιά δυστυχώς ούτε αυτό δούλεψε..Μπορεί να φταίει ο υπολογιστής μου σε κάτι και όχι η οθόνη?
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 μηπως το καλωδιο?δοκιμασες πχ και με hdmi και με d sub η dvi?δεν ξερω τι εξοδους δινει.επισης σε αφηνει να μπεις στο μενου της οθονης να δεις μηπως ειναι κατι απο εκειμεσα να πηγαινει δηλαδη απο προεπιλογη σε μια εξοδο μονο??
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ΠαΙδιά δυστυχώς ούτε αυτό δούλεψε..Μπορεί να φταίει ο υπολογιστής μου σε κάτι και όχι η οθόνη? τσεκαρε και καλωδιο απο αλλη οθονη η αλλο τροπο συνδεσης μηπως το καλωδιο ειναι απο την μανα του προβληματικο.κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα