Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό ΤΣΟΥΦ - προτάσεις για νέο τροφοδοτικό...

.::NikoS::.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το computer beast δινει μονο 2 χρονια εγγυηση στο XFX. Εχω την εντυπωση οτι αυτο δεν αποτελει παραφωνια, θελει registration το προιον για να παει στα 5 χρονια. Εξακριβωσε το πριν προχωρησεις στην αγορα. Καλες εναλλακτικες ειναι και οι παρακατω:

http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=60244&category_id=893&manufacturer_id=322

http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=48791&category_id=893&manufacturer_id=161

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η XFX δίνει 2 χρόνια κανονικά και τα κάνεις 5 με registration το λέει ξεκάθαρα στο βιβλιαράκι του τροφοδοτικού. 

Ευχαριστώ, αλλά αυτά που μου προτείνεις δεν είναι διαθέσιμα οπότε πάλι θα περιμένω. Άρα αφού θα περιμένω ούτως η άλλως ας περιμένω για το XFX.

Edit: θα έρθει λέει το XFX την Τρίτη οπότε λέω να μην αλλάξω την παραγγελία. Ρώτησα για την εγγύηση και μου είπαν ότι μετά τα 2 χρόνια θα πρέπει να συνενοούμε με την εταιρία... Δηλαδή να το στείλω εγώ σε αυτούς. Έτσι πρέπει να συμβαίνει; Τα έξοδα τα πληρώνει η εταιρία αφού είναι σε εγγύηση;

Η XFX δίνει 2 χρόνια κανονικά και τα κάνεις 5 με registration το λέει ξεκάθαρα στο βιβλιαράκι του τροφοδοτικού. 

Ευχαριστώ, αλλά αυτά που μου προτείνεις δεν είναι διαθέσιμα οπότε πάλι θα περιμένω. Άρα αφού θα περιμένω ούτως η άλλως ας περιμένω για το XFX.

Edit: θα έρθει λέει το XFX την Τρίτη οπότε λέω να μην αλλάξω την παραγγελία. Ρώτησα για την εγγύηση και μου είπαν ότι μετά τα 2 χρόνια θα πρέπει να συνενοούμε με την εταιρία... Δηλαδή να το στείλω εγώ σε αυτούς. Έτσι πρέπει να συμβαίνει; Τα έξοδα τα πληρώνει η εταιρία αφού είναι σε εγγύηση;

Τα εξοδα αποστολής προς την εταιρεια τα πληρώνεις εσύ!

Τα εξοδα αποστολής προς την εταιρεια τα πληρώνεις εσύ!

Παντού έτσι γίνεται στις περιπτώσεις που την έξτρα εγγύηση την παίρνεις με registration ή με ξεγέλασαν;  :P  Χαλαρά ακυρώνω την παραγγελία για αυτό το λόγο. Ποιος ο λόγος να έχω 2 χρόνια εγγύηση και +3 για τα οποία θα πληρώσω τα κέρατα μου να το στείλω Αμερική; Καλύτερα να πάρω άλλη μάρκα που δίνει 3 χρόνια από το κατάστημα....

Σιγουρεψου για το παραπανω, αν όντως πρεπει να πληρωνεις εξοδα αποστολης για αμερικη και οχι για ελλαδα δες καποιο απο αυτα που σου ποσταρα ή το OCZ ZT 550W, μονο όμως αν δινει για αυτο 3 χρονια εγγυηση το computer beast.

Παντού έτσι γίνεται στις περιπτώσεις που την έξτρα εγγύηση την παίρνεις με registration ή με ξεγέλασαν;  :P  Χαλαρά ακυρώνω την παραγγελία για αυτό το λόγο. Ποιος ο λόγος να έχω 2 χρόνια εγγύηση και +3 για τα οποία θα πληρώσω τα κέρατα μου να το στείλω Αμερική; Καλύτερα να πάρω άλλη μάρκα που δίνει 3 χρόνια από το κατάστημα....

Παντού έτσι γίνεται ... και ποιος σου είπε ότι θα το στειλεις αμερική και επίσης ποιος σου είπε ότι θα πληρώσεις τα κέρατα σου?

Υπάρχει αντιπρόσωπος της XFX στην Ελλάδα; Δε ξέρω βρε παιδιά απλά σκέφτομαι τι θα ήταν καλύτερο και από θέμα εγγύησης όχι μόνο από άποψη ποιότητας. Το πάω για παράδειγμα σε καμιά InfoQuest και αναλαμβάνουν εκείνοι;

Επίσης απλά φαντάζομαι ότι θα θέλουν τα κέρατα τους τα ελληνικά ταχυδρομία για να στείλουν στο Αμέρικα 3 κιλά δέμα...  :X 

Μα γιατι να το στειλεις αμερικη??ελεος...τοσο σιγουρος εισαι οτι μετα απο 2 χρονια θα παθει βλαβη?Δεν προκειται να παθει τιποτα το συγκεκριμενο εκτος αν πεσεις σε ελαττωματικο κομματι το οποιο θα το καταλαβεις πολυ πιο νωρις και θα σου το αλλαξει το μαγαζι με καινουριο.....

Καλησπέρα.

Τσουρουφλίστηκε το τροφοδοτικό μου πριν λίγο :mad: :mad: :mad: οπότε θέλω να μου προτείνετε ένα τροφοδοτικό επώνυμης μάρκας (όχι turbo-x ή noname) οικονομικό και οπωσδήποτε αθόρυβο.

Η σύνθεση μου είναι:

cpu: core 2 duo E6600

mobo: asus p5k-pro

gpu: asus nvidia 9800GTX+

το τροφοδοτικό που κάηκε ήταν ένα Raptoxx 750W.

Θα ήθελα αν γίνεται να μπορεί να στηρίξει το PC σε μία αναβάθμιση στο κοντινό μέλλον (με κάναν i5 για παράδειγμα)

Ευχαριστώ.

Δεν ξέρω που έχει φτάσει η συζήτηση με τα τροφοδοτικά και αν αγόρασες τελικά , είναι και μερικές σελίδες !

Εγώ θα σου πρότεινα το παρακάτω στα 70€ !

ENERMAX  NAXN 82+ 650 W (ENP650-AWT) ENP650AWT-B

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=4e254b10-0f61-4c78-b881-035ab4cc7600

H ENERMAX μαζί με την SEASONIC είναι οι δυο καλύτερη κατασκευαστές τροφοδοτικών στον κόσμο !

Από το digitalmaster έχει και δωρεάν μεταφορικά !

Μα γιατι να το στειλεις αμερικη??ελεος...τοσο σιγουρος εισαι οτι μετα απο 2 χρονια θα παθει βλαβη?Δεν προκειται να παθει τιποτα το συγκεκριμενο εκτος αν πεσεις σε ελαττωματικο κομματι το οποιο θα το καταλαβεις πολυ πιο νωρις και θα σου το αλλαξει το μαγαζι με καινουριο.....

Αν δε θες να μου απαντήσεις στο ερώτημα μου (που το στέλνω κλπ) μην προσπαθείς να μου την πεις κι από πάνω. Δεν έχει σημασία αν θα πάθει βλάβη ή όχι. Σε περίπτωση που πάθει εγώ θα τρέχω και θα πληρώνω το 1/3 της τιμής του τροφοδοτικού για έξοδα αποστολής στο εξωτερικό και όχι εσύ. Αυτό να το χέσω αν είναι και εγγύηση στο κάτω κάτω... Παίρνω καινούριο αν γίνει κάτι τέτοιο οπότε τι να τα κάνω τα 5 χρόνια αν δε με συμφέρει; Έτσι για να λέμε ότι έχει 5 χρόνια εγγύηση; 

Εκτός αν κάποιος στην Ελλάδα αναλαμβάνει την εγγύηση μετά τα 2 χρόνια οπότε αλλάζει το θέμα. Εγώ πάντως είδα άλλα καταστήματα που λένε 5 χρόνια εγγύηση στο συγκεκριμένο τροφοδοτικό, και αναρωτιέμαι τι συμβαίνει σε εκείνα τα μαγαζιά μετά τα 2 χρόνια. Το αναλαμβάνουν εκείνοι; Αν είναι να κάνω φασαρία στο computerbeast να δω μήπως πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Δεν ξέρω που έχει φτάσει η συζήτηση με τα τροφοδοτικά και αν αγόρασες τελικά , είναι και μερικές σελίδες !

Εγώ θα σου πρότεινα το παρακάτω στα 70€ !

ENERMAX  NAXN 82+ 650 W (ENP650-AWT) ENP650AWT-B

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=4e254b10-0f61-4c78-b881-035ab4cc7600

H ENERMAX μαζί με την SEASONIC είναι οι δυο καλύτερη κατασκευαστές τροφοδοτικών στον κόσμο !

Από το digitalmaster έχει και δωρεάν μεταφορικά !

Σε ευχαριστώ, αλλά ήδη έχω κάνει αγορά από computerbeast και ήδη επέστρεψα ελλατωματικό XFX και περιμένω να έρθει άλλο. Απλά σκεφτόμουν να ζητήσω άλλο τροφοδοτικό αντί για το ίδιο. 

Υπάρχει αντιπρόσωπος της XFX στην Ελλάδα; Δε ξέρω βρε παιδιά απλά σκέφτομαι τι θα ήταν καλύτερο και από θέμα εγγύησης όχι μόνο από άποψη ποιότητας. Το πάω για παράδειγμα σε καμιά InfoQuest και αναλαμβάνουν εκείνοι;

Επίσης απλά φαντάζομαι ότι θα θέλουν τα κέρατα τους τα ελληνικά ταχυδρομία για να στείλουν στο Αμέρικα 3 κιλά δέμα...  :X 

Παμε αλλη μία ... ποιος σου είπε ότι θα το στειλεις αμερική... Ευρωπη θα το στείλεις με βαρια βαρια κανενα 15Ευρο.......

Γενικά είναι προτιμότερο πάντα να το στελνεις κατευθειαν στον κατασκευαστή και να μην μπλεκεις με πωλητες και αντιπροσωπους στο Ελλαδα.....

Αμα παρατηρησεις οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτο προτεινουν... βλεπε πχ corsair που έχει επισης μοντελα με 5 και 7 χρονια.

Κλεινοντας ποσο σιγουρος είσαι ότι μετα τοσο χρονια και με την κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα το μαγαζι αγοράς ή ο αντιπροσωπος θα υπαρχουν ακόμη.

• Like 1

ε είδα στη σελίδα της XFX ότι η έδρα της είναι στην Αμερική οπότε λέω εκεί θα πρέπει να πάει :P

Καλά το σκέφτηκα και το να κλείσει το κατάστημα... αλλά γενικώς αν μπορώ να το πάω με 10 λεπτά διαδρομή σε κάποιον αντιπρόσωπο, ή να πληρώσω 15 ευρώ να το στείλω εγώ στον κατασκευαστή θα προτιμήσω τον αντιπρόσωπο. 

Πάντως δε καταλαβαίνω το visionstudio λέει 5 χρόνια. Δηλαδή και στα 5 χρόνια αναλαμβάνει το κατάστημα; Όχι μόνο τα 2 πρώτα χρόνια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...