samniotis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 τελικά περνώντας απο ένα πλαίσιο, μπήκα μέσα και πήρα την sapphire (χάρην ευκολίας) λέω να καθίσω το βραδάκι να την περάσω μαζί με το xfx πρέπει να μπώ και στο bios να κλείσω την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του i5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Καλά θα ήταν να την απενεργοποιήσεις, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Απλά να αναφέρω την προσωπική καθημερινή μου εμπειρία. Με CF5850 και την HD3000 ενεργοποιημένη, μπορώ να συνδέσω άνετα οθόνη στην HD4000 και να παίξει, ενώ έχω συνδεδεμένες 3 οθόνες στην 5850 μου. Κανένα conflict ποτέ. Βέβαια είναι και παντελώς άχρηστη να την έχεις enabled, αν δεν θες τόσες οθόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Έχεις και τους drivers της hd όμως πάνω. Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ότι πέρασαν τα W7 μόνα τους. Προφανώς Ναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ποσα καλωδια πρεπει να εχει ενα φουρφουρι για να δειχνει ενδειξη στροφων και να ρυθμιζονται απο την μητρικη? 3 ή 4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Προφανώς και με 4, αλλά 3 φτάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Όντως με παίδεψε λίγο παραπάνω το XFX αλλά μετά απο ένα γεμάτο 3ωράκι ιδού νομίζω καλά τα πήγαμε!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ειναι φανερο πως αξιζε ο κοπος.. Πολυ ομορφο με σχεδον μηδενικες παραφωνιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Όντως με παίδεψε λίγο παραπάνω το XFX αλλά μετά απο ένα γεμάτο 3ωράκι ιδού CAM00031.jpg νομίζω καλά τα πήγαμε!!! Ωραίος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ ωραίος! Έφαγα τη γλώσσα μου, δεν το περίμενα ότι θα το βολέψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Το καλύτερο είναι ότι πλέον με 2 απο τους 3 ανεμιστήρες ρυθμιζόμενους και το XFX το κουτάκι πλέον δεν ακούγεται καθόλου!!! Πολύ ωραίος! Έφαγα τη γλώσσα μου, δεν το περίμενα ότι θα το βολέψεις. Δές και τις υπόλοιπες εδώ Site: http://www.insomnia.gr/topic/467542-δείξτε-το-κουτί-σας/?p=5142816">Δείξτε το κουτί σας Στην 3η φωτό που φαίνεται η οθόνη στην μέση ακριβώς είναι το avatar σου! Τυχαίο???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιος samniotis...Στα λεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Παιδες καλα Χριστουγεννα! Πειτε μου ομως τι γινεται γιατι θα το σπασω μαλλον... τον ανοιξα πριν λιγο και εκανε βζζζζζζ συνεχομενα και σχετικα δυνατα το τροφοδοτικο (xfx 550pro) Μεχρι να ψαξω απο που ερχεται ο θορυβος, ειχε χαμηλωσει αρκετα αλλα παλι ακουγοταν. Το ξεσυνδεσα απο το πι σι και το ξεκινησα μονο του και παλι εκανε ενα χαμηλο βζζζζ. Δεν ειναι ο ανεμιστηρας του ομως γιατι τον σταματησα και ακουγοταν ακομα ο ιδιοσ θορυβος. Σαν ρευμα βζζζζζ δε ξερω τι σκατα ειναι αλλα δεν ακουγοταν χτες. 2 μερες δε δουλεψε σχεδον καθολου και σημερα οταν τον ανοιξα και το εκανε δυνατα, ηταν εντελως κρυος. Τι συμβαινειιιι? Αα αλλαξα και καλωδιο τροφοδοσιας γιατι του ειχα βαλει το παλιο που ειχα, αλλα παλι το εκανε. (Σκεφτηκα μηπως δεν γειωνοταν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα