Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.Δοκιμασα εχθες να κανω ενημερωση εφαρμογων απο το google play και ενω εγκατασταθηκαν ολες σε μια μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει πλεον ελευθερος χωρος.Υπεθεσα λοιπον οτι θα γεμισε η μνημη και ετσι μετεφερα ολες οσες μπορουσαν να μεταφερθουν στην sd και ειδα τον υπολοιπομενο χωρο που ειναι 68,5 mb.προσπαθησα να κανω ξανα ενημερωση της εφαρμογης αλλα παλι τα ιδια.Σκεφτηκα να αφαιρεσω οσες δεν χρησιμοποιω αλλα ειπα να ρωτησω πρωτα τη γνωμη σας, γιατι χωρος φυσικα υπαρχει και δεν ξερω αν με το να βγαλω οτι δεν χρησιμοποιω θα ωφελησει σε κατι.Η εφαρμογη ειναι το facebook και λεει οτι το update ειναι 13,62 mb.Γνωριζετε για ποιο λογο γινεται αυτο και τι μπορω να κανω;

Δημοσ.

Θεωριτηκα ναι αφου ολες οι καρτες μνημης ειναι ετσι διαμορφωμενες.Το θεμα οτι μεχρι τωρα μπαινανε ολες αλλα κολλαεο μονο αυτη εδω,Δοκιμασα να κανω και τον astro file manager που μου εβγαλε και εγινε κανονικα,Παιζει επειδη ειναι η νεα μεγαλη αναβαθμηση του facebook να βρισκει σκαλωμα;

Δημοσ.

Ήταν το facebooκ προεγκατεστημένο(μέρος της ρομ δηλαδή)? Αν ναι, είναι πιθανόν να φταίει αυτό. Σε αυτή την περίπτωση το αρχείο apk θα βρίσκεται στο φάκελο /system/app και όχι στον /data/app. Ίσως λοιπόν γι' αυτό να μην μπορεί να το εγκαταστήσει. Δοκίμασε λοιπόν να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή πρώτα και μετά να την εγκαταστήσεις από το google play.

• Like 1
Δημοσ.

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα

το the dark knight rises το εγκατεστησα και μετα μου ζητησε να κατεβασω κατι τελευταιο ,το κατεβασα αλλα μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν χωραει στην εσωτερικη μνημη (εχω 16 gb sd card)

τι μπορω να κανω για να παιξει η εφαρμογη?

καμια ιδεα?

lg optimus l7

Δημοσ.

Δοκιμαστε να διαγραψετε τους λογαριασμους του Gmail σας απο το κινητό  καντε εκκαθαριση δεδομενων του Google play απο την διαχείριση εφαρμογων μετα επανεκκίνηση στο κινητο και ξανα προσθέστε τον λογαριαμο του gmail σας

Δημοσ.

Σορρυ που ελειπα λογο εορτων αλλα επανερχομαι.Να πω οτι ημουν ετοιμος να διαγραψω εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω αλλα λεω πρωτα κατσε να βγαλω μια το facebook που ξεκινησε το προβλημα και να το ξαναβαλω ωστε να μην ψαχνω να τις ξανα βρω τις εφαρμογες που εβγαλα.Τελικα το ξαναεγκατεστησα και ολα καλα.Μπηκε μια χαρα η νεα εκδοση.Τωρα για αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω δεν ξερω γιατι δεν το εκανα.

Να πω ομως οτι μου ξαναβγαζει μετα απο λιγες μερες ενημερωση για εφαρμογες που τις εκανα πριν 2-3 μερες συγκεκριμενα update οποτε δεν ξερω παλι τι παιζει και λεω μηπως ειναι κανα προβλημα του μαρκετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...