vagos1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα και γω σημερα το απογευμα εγινα κατοχος της panasonic ut50!!! αυριο το πρωι θα την κανω εγκατασταση αλλα μου λειπει βαση για τοιχο,hdmi καλωδιο και πρεπει να παρω 2-3 γυαλακια.οι ηδη κατοχοι τι προτεινουνε στα παραπανω για μια καλη θεαση??υποψιν θελω η βαση να ειναι οικονομικη κ δεν θελω να ειναι με μπρατσο..επιτοιχια με δυνατοτητα κλισης πανω-κατω.και απο γυαλια panasonic επαναφορτιζομενα γι αυτο το μοντελο ποια προτεινετε ευχαριστω??το στρωσιμο γινεται με ζοομ στην εικονα για ποσο καιρο??ευχαριστω εκ το προτερων.
Ntinaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 ναι φιλε μου με το aspect ratio μπορει να τα εφερνε πιο κοντα αλλα παλλι δεν τα εβλεπα,ουτε με την αλλαγη αναλυσης εγινε τιποτα.το θεμα λυθηκε μονο μεσα απο το μενου της τιβι οταν απενεργοποιησα το overscan θα ψαξω να δω σε τι χρησιμευει αν βρω λιγο χρονο.κατι αλλο που πρεπει να προσεξουμε ??τη ψιλοστρωνω τωρα βλεπωντας τα καναλια μεμεγενθυση αν και δε νομιζω να εχει καποιο θεμα εχω αλλαξει δυο τρεις plasma lg χωρις στρωσιμο και δεν μου εκαναν τιποτα βεβαια θα μου πεις ο καιρος θα δειξει τεσπα ολα καλα κατι μου λεει οτι εχεις κανει ταρζανια μεγαλη,και εχεις λαθος εικονα.
babinosman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα και γω σημερα το απογευμα εγινα κατοχος της panasonic ut50!!! αυριο το πρωι θα την κανω εγκατασταση αλλα μου λειπει βαση για τοιχο,hdmi καλωδιο και πρεπει να παρω 2-3 γυαλακια. οι ηδη κατοχοι τι προτεινουνε στα παραπανω για μια καλη θεαση?? υποψιν θελω η βαση να ειναι οικονομικη κ δεν θελω να ειναι με μπρατσο..επιτοιχια με δυνατοτητα κλισης πανω-κατω. και απο γυαλια panasonic επαναφορτιζομενα γι αυτο το μοντελο ποια προτεινετε ευχαριστω?? το στρωσιμο γινεται με ζοομ στην εικονα για ποσο καιρο?? ευχαριστω εκ το προτερων. http://www.insomnia.gr/topic/468857-panasonic-tx-p50ut50-plasma-3d-tv-50plaisio-599/?p=5135654 1
vagos1983 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/468857-panasonic-tx-p50ut50-plasma-3d-tv-50plaisio-599/?p=5135654 τα samsung τα δοκιμασα επιτοπου πολυ ελαφρια αλλα μου φανηκε ψιλομαπα κατασκευη σκευτομαι να παω σε αυτα τα πανασονικ http://www.skroutz.gr/s/2156503/Panasonic-TY-ER3D4SE.html σιγουρα εχουνε 50αρικο αλλα μου φενεται τα μαμα θα εχουνε καλυτερη συμβατοτητα συν οτι ειναι κ επαναφορτιζομενα. ευχαριστω κ για τις πληροφοριες για το στρωσιμο αυριο το πρωι παω για βασουλα επιτοιχια κ ειναι ετοιμη για hd movies!!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Την τσίμπησα και εγώ! Έπαθα πλάκα. Δεν συγκρίνεται η εικόνα της με την led που είχα. Ευχαριστώ τον Themos3 και τους υπόλοιπους συνφορουμίτες για την βοήθειά τους! Καλές μας προβολές!
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 οσο περναει ο καιρος και στρωνει,η εικονα της θα γινεται και καλυτερη.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Λίγο με τις ρυθμίσεις πρέπει να παίξω για να βρω την καλύτερη δυνατή εικόνα. Τώρα είμαι σε στάδιο στρωσίματος. Επιληψία από τα πολλά χρώματα!!
tiniakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Όποιος ξεπεράσει την led προπαγάνδα και πάρει plasma panasonic θα καταλάβει τι χάνουν όσοι βλέπουν σε led-lcd Δεν το λέω υποτιμητικά και εγώ παλιά είχα led αλλά από το 2008 και μετά έχω πάρει 5 τηλεοράσεις και οι 5 panasonic plasma. 1
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Όποιος ξεπεράσει την led προπαγάνδα και πάρει plasma panasonic θα καταλάβει τι χάνουν όσοι βλέπουν σε led-lcd Δεν το λέω υποτιμητικά και εγώ παλιά είχα led αλλά από το 2008 και μετά έχω πάρει 5 τηλεοράσεις και οι 5 panasonic plasma. Αντιμετώπισα το ίδιο δίλημμα πέρυσι τον ΟΚΤ και μετά από έρευνα αγόρασα την 50VT30. Από τότε έχω γράψει 2500 ώρες περίπου, εξακολουθεί να μην έχει προβλήματα (εκτός από τον mp που δεν παίζει ταινίες 3D με ελληνικούς υπότιτλους) και λέω σε όλους όσοι έρχονται στο σπίτι ότι αυτή ήταν η καλλίτερη αγορά που έκανα.
disqualified Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Όποιος ξεπεράσει την led προπαγάνδα και πάρει plasma panasonic θα καταλάβει τι χάνουν όσοι βλέπουν σε led-lcd Δεν το λέω υποτιμητικά και εγώ παλιά είχα led αλλά από το 2008 και μετά έχω πάρει 5 τηλεοράσεις και οι 5 panasonic plasma. είχες LED-LCD πριν το 2008; Ετσι σκετα τα plasma και τα led-lcd δε λενε τιποτα, αν δεν πεις μοντελα... 2
Orgios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Εχω παθει πλάκα με την ποιοτητα της τηλεορασης,παιζει να ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει ever! Το μονο παραπονο μου είναι οι υποτιτλοι που δεν τους παιζει μανισια αλλά μόνο με τον τροπο που αναφέρει ο babinosman σελιδα 3, εχω καταφέρει και με export .ass αρχειου να δω μεσω υπολογιστη (hdmi) αλλα το 3d του είναι διαφορετικο με αυτο της τηλεορασης και όχι εξισου καλο .... Αν καποιος έχει καταφερει κατι αλλο (μιας και γιναμε πολλοι ) παρακαλω να το αναφέρει...
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Εχω παθει πλάκα με την ποιοτητα της τηλεορασης,παιζει να ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει ever! Το μονο παραπονο μου είναι οι υποτιτλοι που δεν τους παιζει μανισια αλλά μόνο με τον τροπο που αναφέρει ο babinosman σελιδα 3, εχω καταφέρει και με export .ass αρχειου να δω μεσω υπολογιστη (hdmi) αλλα το 3d του είναι διαφορετικο με αυτο της τηλεορασης και όχι εξισου καλο .... Αν καποιος έχει καταφερει κατι αλλο (μιας και γιναμε πολλοι ) παρακαλω να το αναφέρει... Σε ότι αφορά στους ελλην. υπότιτλους σε 3D δεν υπάρχει άλλη λύση, εάν προσπαθείς με τον mp της panasonic, αφού έτσι είναι φτιαγμένος. Γιαυτό ψάχνω να βρω ένα φτηνό εξωτερικό mp αποκλειστικά και μόνο για να καλύψω αυτό το μειονέκτημα της panasonic.
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Σε ότι αφορά στους ελλην. υπότιτλους σε 3D δεν υπάρχει άλλη λύση, εάν προσπαθείς με τον mp της panasonic, αφού έτσι είναι φτιαγμένος. Γιαυτό ψάχνω να βρω ένα φτηνό εξωτερικό mp αποκλειστικά και μόνο για να καλύψω αυτό το μειονέκτημα της panasonic. δοκιμασε να τους μετατρεψεις σε greeklish!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα