Προς το περιεχόμενο

Panasonic TX-P50UT50 Plasma 3D TV 50"@Plaisio = 599

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ατυχής σύγκριση κατά τη γνώμη μου. Μόνο λάθος συμπεράσματα μπορούν να βγουν

Σε εμένα πάει αυτό; Δεν σύγκρινα τις τηλεοράσεις. Είμαι οπαδός της πλάσμα τεχνολογίας αλλά όταν έψαχνα για τηλ δεν έβρισκα σε Full hd και προσιτή τιμή οπότε επέλεξα led.

Αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα! :-D

Δημοσ.

Σε εμένα πάει αυτό;

Όχι αναφεροταν στον makfil και την αναφορα του στο πολυ καλο μοντελο plasma που εχει σε σχεση με αυτο που αφορα το αρθρο.

Δημοσ.

Η τιμη ειναι εκπληκτικη, οπως και η τηλεοραση.

Lcd-led αντιστοιχης διαστασης και αντιστοιχης ποιοτητας εικονας παιζουν στα 1000€...

Δημοσ.

καλησπερα , λεει ενεργειακη κλαση β καιει δηλαδη πιο πολυ? απο μια led 3ετιας οπως την σκαρλετ της lg οντως καιει περισσοτερο; εχει ενσωματομενο wifi τελικα; για ταινιες τθν ευχαριστιεμαι κ ps3 ? για προγραμμα τηλεορασης ? ευχαριστω.

Δημοσ.
καλησπερα ' date=' λεει ενεργειακη κλαση β καιει δηλαδη πιο πολυ? απο μια led 3ετιας οπως την σκαρλετ της lg οντως καιει περισσοτερο; εχει ενσωματομενο wifi τελικα; για ταινιες τθν ευχαριστιεμαι κ ps3 ? για προγραμμα τηλεορασης ? ευχαριστω.[/quote']

Απο ότι είδα στο YouTube σε PS3 έχει λαγκς σε κάποια videos + ότι μπορεί να αφήσει είδωλα στην οθόνη

Δημοσ.

καλησπερα , λεει ενεργειακη κλαση β καιει δηλαδη πιο πολυ? απο μια led 3ετιας οπως την σκαρλετ της lg οντως καιει περισσοτερο; εχει ενσωματομενο wifi τελικα; για ταινιες τθν ευχαριστιεμαι κ ps3 ? για προγραμμα τηλεορασης ? ευχαριστω.

Καλησπέρα. Ναι (από μία κλάσης Α). Ναι (Όπως όλες οι πλάσμα σε αντίστοιχες ίντσες με led-lcd.); Όχι (Είναι wifi ready). Ναι (πλασμα = ταινιες), ναι (υψηλότατο ρυθμό ανανέωσης). Όχι (όπως όλες οι full hd). Παρακαλώ.

Δες Link.png Site: εδώ.

Δημοσ.

καλησπέρα

μιας και είδα απαντήσεις από κάποιους που γνωρίζουν το θέμα 3d TV

να ρώτησω :

1) είναι active 3d . Αξίζει καλύτερα από μια pasive ???

2) τα γυαλία της βλέπω παίζουν από 20 € το ζευγάρι !!! δεν είναι σχετικά φθηνά για active

3) έβγαλε σήμερα το eshop την LG 50PM670S 50'' 3D - link : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169805&sid=1 στα € 749 ποια να είναι καλύτερη ???

κάθε απάντηση - γνώμη - ιδέα δεκτή

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα γυαλιά με τα 20€ τα θέλω κι εγώ.

Wifi δεν έχει, αλλά με ethernet συνδέεται μια χαρά για βιντεάκια από youtube και πρόσβαση στο κατεβαστήρι-αποθήκη.

Πήρα και Wifi-dongle extra αλλά το μετάνιωσα, πιο καλά-σταθερά με το καλώδιο (που δεν είναι πάντα απαραίτητο).

Αν κάποιος βλέπει τηλεόραση και ταινίες και αθλητικά, είναι η τηλεόραση που πρέπει να πάρει.

Αν είναι για να παίζει από το πρωί ως το βράδυ, καλύτερα μια LED χωρίς τα καλούδια.

Η Panasonic έχει γενικά φανατικούς οπαδούς στις TV, δείτε σε άλλα ειδικά forum πως περιμένουν την αναγγελία των καινούργιων μοντέλων,λες και θα βγει καινούργιο Iphone.

Δημοσ.

καλησπέρα

μιας και είδα απαντήσεις από κάποιους που γνωρίζουν το θέμα 3d TV

να ρώτησω :

1) είναι active 3d . Αξίζει καλύτερα από μια pasive ???

Το λεει στην περιγραφη οτι ειναι αctive.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...