Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Για 2 συμφαιρει αυτο : http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103679 που ειναι δυαδα απο την αρχη και παιρνει κουπονι 30% ! οποτε βγαινει 12.7ε το ζευγαρι! Αυτα πηρα και εγω. Τρελο value τα γυαλια της samsung!
unkle77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα παιδια,κατοχος της tv και εγω,πολυ καλη για τα χρηματα της...σε αναπαραγωγη mpeg4 απο usb σας παιζει κανονικα υποτιτλους? δεν εχει καταφερει η δικια μου να δει sub.srt μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση το mp της?
discoboyminimal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 αγγλικους ναι παιζει μια χαρα.ελληνικους τα βγαζει κινεζικα,αλλα ισως χρειαζεται να αλλαξεις κωδικοποιηση στο .srt για να τους αναπαραγει το mp της tv.δεν το εχω ψαξει παραπανω το θεμα δεν ξερω.
giorginho Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αυτα πηρα και εγω. Τρελο value τα γυαλια της samsung! Ακομα πιο τρελο...! (εκπτωσεις Αυγουστου 2012 - για τα γυαλια το ποσταρα -)
gagelos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα σε ολους.Αντε μετα να μη πιστευεις στο ματιασμα!!!Ημουν απο τους τυχερους που προλαβα και αγορασα μια Panasonic TΧ-P50UT50E 3D Full HD απο το Πλαισιο ομως ατυχος γιατι προχτες ραγισε η οθονη της!Τιμες για αντικατασταση? 1050 και 1200 απο 2 σερβις.Θα ηθελα πρωτα να ρωτησω αν γνωριζει κανενας καπου που να εβρισκα σε λογικη τιμη το πανελ.Αν δε βρω ακρη τοτε ενδιαφερομαι να την ξαναγορασω αν σε καποιον δε κανει και να πουλησω αυτη που μου χαλασε.Φυσικα εχει την εγγυηση της,αγοραστηκε την Πρωτοχρονια.παρακαλω στειλτε μου μηνυμα.
gagelos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Επεσε ανθρωπος με το κεφαλι προς τα πισω πανω της!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 την πληρώνει εκείνος λοιπόν... 6
manosfp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο αν είσαι τυχερός και βρεις κάποια χαλασμένη... Αν βρείς καινούργια κράτα τη σπασμένη για ανταλλακτικά, έτσι κι αλλιώς δε νομίζω να βρείς αγοραστή... Sent from my iPhone using Insomnia
gagelos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 που και πως να βρω χαλασμενη δε ξερω.Αν καποιος την πουλαει μεταχειρισμενη ενδιαφερομαι.
samniotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 καινούρια τηλεόραση λίγο δύσκολο να την πουλάει κανείς, μόνο αν μετάνοιωσε κάποιος - πράγμα κομματάκι δύσκολο για panasonic plasma, ακόμη και για την U σειρά που είναι entry level πάρε άλλη τηλεόραση φίλε μου και βάλε την αγγελία μπας και βρεθεί κανείς άλλος που να θέλει ανταλλακτικά δυστυχώς πρώτη η οθόνη τρώει το ζόρι στις πλάσμα και πολύ αργότερα οι πλακέτες και το τροφοδοτικό...
wannaplay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 sorru για το offtopic αλλα μηπως μπορει να μου πει καποιος πως γινεται να δουμε 3d ταινια side by side με εξωτερικους υποτιτλους ??εβαλα χτες στο λαπτοπ τη ταινια κ εβλεπα τους μισους με το ενα ματι και τους αλλους μισους στο αλλο ματι αναποδα ομως απο τα δεξια προς τα αριστερα,οποιον player και να δοκιμασα τα ιδια,υπαρχει καποια λυση εκτος απο το να εξασκησω τα αγγλικα μου??
giorginho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ffdshow (και πολλά άλλα φίλτρα έχουν επιλογή ώστε να παίζουν σωστά στη μορφή θέλεις...)
wannaplay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 εχω το klite codec pack το ιδιο μου εκανε στους υποτιτλους τους χωριζε στη μεση
NteliX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 sorru για το offtopic αλλα μηπως μπορει να μου πει καποιος πως γινεται να δουμε 3d ταινια side by side με εξωτερικους υποτιτλους ??εβαλα χτες στο λαπτοπ τη ταινια κ εβλεπα τους μισους με το ενα ματι και τους αλλους μισους στο αλλο ματι αναποδα ομως απο τα δεξια προς τα αριστερα,οποιον player και να δοκιμασα τα ιδια,υπαρχει καποια λυση εκτος απο το να εξασκησω τα αγγλικα μου??Χρειάζεται να κάνεις μετατροπή στους υπότιτλους. 3D Subtitler θα σου κάνει δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα