Προς το περιεχόμενο

Panasonic TX-P50UT50 Plasma 3D TV 50"@Plaisio = 599

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 2,5 με 3 μ. βλέπεις άνετα την 50άρα.

Πάρε για παράδειγμα τους κινηματογράφους. Εάν πας πολύ κοντά δεν βλέπεις όλη την οθόνη και ζαλίζεσαι, στη μέση βλέπεις ικανοποιητικά, αλλά και στα πίσω καθίσματα βλέπεις το έργο αλλά νομίζεις ότι το βλέπεις σε μικρή οθόνη.

Όταν έψαχνα και εγώ για τηλεόραση, είχα ξεικινήσει για 42, άντε 46 το πολύ και άλλαξα γνώμη όταν είδα τη samsung 51 σε σπίτι φίλου μου και, μάλιστα, από την απόσταση που έχω και εγώ στο δικό μου.

Τέλος, η τεχνολογία plasma είχε πολλές παιδικές ασθένειες τα προηγούμενα χρόνια αλλά αυτά ξεπεράστηκαν και τα νέα μοντέλα πλέον έχουν άψογη εικόνα και συμπεριφορά. Φυσικά, έχουν διαπιστωθεί μικρά ή και μεγαλύτερα προβλήματα σε ορισμένες τηλεοράσεις plasma αλλά νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε κάθε προιόν της καθημερινότητάς μας.

Σε ότι αφορά στο μέλλον, δεν φαίνεται να αλλάζει δραματικά το τοπίο που έχει διαμορφωθεί σήμερα και όσο θα υπάρχει η Panasonic και η ελληνική αβτιπροσωπεία, προσωπικά, θεωρώ ότι δεν έχω να φοβάμαι κάτι σ' αυτό τον τομέα.

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή η ελληνική αντιπροσωπεία της panasonic είναι πολύ οκ σχετικά με τις εγγυήσεις;

Αν πάθει κάτι μετά το πέρας της εγγύησης, η οποία στα 2 χρόνια δεν μου φαίνεται και πολύ, μπορεί πάλι να σε εξυπηρετήσει;

Δημοσ.

Αυτό που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια είναι ότι σε σοβαρές περιπτώσεις πχ αντικατάσταση panel κλπ έχουν φερθεί άψογα με πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Στις αρχές ΔΕΚ τους ενημέρωσα ότι η δική μου έχει κάψει τη μία θέση hdmi, είπαν ότι θα έρθουν στο χώρο μου να αντικαταστήσουν το εξάρτημα αλλά, στη συνέχεια, με ειδοποίησαν ότι θα το παραλάβουν στις γιορτές, οπότε θα έχουν κλείσει για απογραφή, και θα έρθουν μετά την πρωτοχρονιά. Τους περιμένω.

Δημοσ.

ΠΑιδια δυστυχως η PANASONIC οπως και οι περισσοτερες πλεον εταιρειες οπου τα βρουν δυσκολα κανουν την παπια/

Ας μη ξεχναμε οτι ειναι η μοναδικη εταιρεια (που θυμαμαι εγω τουλαχιστον ) η οποια παρεθεσε ΨΕΥΔΗ χαρ/κα σε μοντελο της και οι κατοχοι της εν λογω πλασμα (+εγω βεβαια )την εχουν συρει στα δικαστηρια.

Για του λογου το αληθες διαβαστε το παρακατω.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/71131-%CE%95%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF-thread-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-Panasonic-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-plasma-U20

• Like 1
Δημοσ.

Νέος κάτοχος και εγώ. Ρυθμίσεις εικόνας για να καλιμπραριστεί θα μας δώσει κανένα καλό παιδί;;;

Δημοσ.

Δηλαδή η ελληνική αντιπροσωπεία της panasonic είναι πολύ οκ σχετικά με τις εγγυήσεις;

Αν πάθει κάτι μετά το πέρας της εγγύησης, η οποία στα 2 χρόνια δεν μου φαίνεται και πολύ, μπορεί πάλι να σε εξυπηρετήσει;

Προφανώς αν έχει λήξει η εγγύηση θα πληρώσεις, εκτός αν πρόκειται πχ. για πρόβλημα που έχουν όλες οι τηλεοράσεις μιας σειράς και το αναγνωρίσουν.

Δημοσ.

Σε 2-3 μερες παραλαμβανω και εγω......Στο αvclub. εχω διαβασει για ενα CD που το βαζεις τις πρωτες 100-200 ωρες σε repeat που το βρισκουμε αυτο; Και επειδη δεν το πολυ κατεχω ας δωσει καποιος βηματα για ρυθμιση-καλιμπραρισμα;

Δημοσ.

θελω να παρω γυαλια για να δω και εγω τι λεει το 3D της συγκεκριμενης TV...

Ειδα παραπανω οτι προταθηκαν κατι samsung με 17 ευρω... ειναι συμβατα? Δε χρειαζεται καποιος συγχρονισμος με bluetooth των γυαλιων με την TV? Ή ειναι εντελως ανεξαρτητα οποτε οποιας εταιρειας και να παρεις ειναι το ιδιο?

Παντως απο τις εικονες που ειδα και των samsung Και των Panasonic, περα απο τη διαφορα τιμης να πω οτι λογω σκελετου τα samsung εουν το πλεονεκτημα οτι φοριουνται πιο ευκολα μαζι με γυαλια μυοπιας, ενω τα panasonic κρυβουν την περιφερειακη οραση και βοηθανε στην καλυτερη 3D αισθηση που εχει ενα θεμα οταν μιλαμε για τηλεορασεις και οχι προβολεα/cinema...

Τωρα ιναι και 49vs17 ευρω...παιρνεις 3 samsung στην τιμη των panasonic....δε ξερω, αν ειναι συμβατα, για 1 στο τοσο ισως αξιζει να παρεις καλυτερα 2 ζευγαρια samsung με 34 ευρω...

Δημοσ.

Σε 2-3 μερες παραλαμβανω και εγω......Στο αvclub. εχω διαβασει για ενα CD που το βαζεις τις πρωτες 100-200 ωρες σε repeat που το βρισκουμε αυτο; Και επειδη δεν το πολυ κατεχω ας δωσει καποιος βηματα για ρυθμιση-καλιμπραρισμα;

Αφού έχεις διαβάσει σχετικά άρθρα στο συγκεκριμένο forum, πρέπει να έχεις καταλάβει ότι αυτή η διαδικασία είναι είναι κανόνας, όπως έλλωστε έχω πει επανειλημμένα, και, φυσικά, δεν έχω ακολουθήσει στη δική μου τηλεόραση (plasma).

Αυτό που αποτελεί κανόνα είναι να μην μένουν ακίνητες (στατικές) εικόνες (όπως σε παιχνίδια) για πολλή ώρα, γιατί αφήνουν ίχνη στο panel. Κατά τα άλλα, παλαιότερα, χρειαζόταν να κάνξεις overscan για να αποφύγεις τα logos των καναλιών, που δεν ήταν διαφανή, αλλά σήμερα πολύ λίγοι σταθμοί εκπέμπουν με logos παλιάς τεχνολογίας.

Δημοσ.

Να κανω κι εγώ μια ψιλόofftopic ερώτηση;

Ποια ειναι τα βασικά πλεονεκτήματα/μειωνεκτηματα της plasma σε σχέση με την led-lcd;

το κυριο πλεονεκτημα για μενα ειναι πως μπορεις να εχεις πολλες ιντσες σε πολυ καλη τιμη πλεον. Σκαλες τιμων υπαρχουν αρκετες αναλογα με τα μοντελα

Δημοσ.

@Inler

Αφού έχεις διαβάσει σχετικά άρθρα στο συγκεκριμένο forum, πρέπει να έχεις καταλάβει ότι αυτή η διαδικασία είναι είναι κανόνας, όπως έλλωστε έχω πει επανειλημμένα, και, φυσικά, δεν έχω ακολουθήσει στη δική μου τηλεόραση (plasma).

Αυτό που αποτελεί κανόνα είναι να μην μένουν ακίνητες (στατικές) εικόνες (όπως σε παιχνίδια) για πολλή ώρα, γιατί αφήνουν ίχνη στο panel. Κατά τα άλλα, παλαιότερα, χρειαζόταν να κάνξεις overscan για να αποφύγεις τα logos των καναλιών, που δεν ήταν διαφανή, αλλά σήμερα πολύ λίγοι σταθμοί εκπέμπουν με logos παλιάς τεχνολογίας.

Δημοσ.

θελω να παρω γυαλια για να δω και εγω τι λεει το 3D της συγκεκριμενης TV...

Ειδα παραπανω οτι προταθηκαν κατι samsung με 17 ευρω... ειναι συμβατα? Δε χρειαζεται καποιος συγχρονισμος με bluetooth των γυαλιων με την TV? Ή ειναι εντελως ανεξαρτητα οποτε οποιας εταιρειας και να παρεις ειναι το ιδιο?

Παντως απο τις εικονες που ειδα και των samsung Και των Panasonic, περα απο τη διαφορα τιμης να πω οτι λογω σκελετου τα samsung εουν το πλεονεκτημα οτι φοριουνται πιο ευκολα μαζι με γυαλια μυοπιας, ενω τα panasonic κρυβουν την περιφερειακη οραση και βοηθανε στην καλυτερη 3D αισθηση που εχει ενα θεμα οταν μιλαμε για τηλεορασεις και οχι προβολεα/cinema...

Τωρα ιναι και 49vs17 ευρω...παιρνεις 3 samsung στην τιμη των panasonic....δε ξερω, αν ειναι συμβατα, για 1 στο τοσο ισως αξιζει να παρεις καλυτερα 2 ζευγαρια samsung με 34 ευρω...

ναι,τα samsung κάνουν για την tv,δεν είναι όπως λες bluetooth αλλά rf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...