Προς το περιεχόμενο

Panasonic TX-P50UT50 Plasma 3D TV 50"@Plaisio = 599

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!!!καταρχιν χρονια πολλα.ας βοηθήσω και γω οσο μπορω...ο μόνος τρόπος για να δεις 3d ταινία με υπότιτλους ειναι με εξωτερικό player ευτυχώς είχα ενα παλιό wd και έκανε μια χαρά την δουλειά του..δεύτερον τα γυαλια Samsung ειναι μια χαρά κάνουν άριστα την δουλειά τους το ζευγάρι 40 euro δεν θα δείτε διάφορα με τα αυθεντικά panasonic..σκέφτηκα να πάρω τον ανταπτορα wifi εκτός που ειναι πολυ ακριβος αν συνδεθεί μέσο of η τηλεόραση δεν χρειάζεται..μειονεκτήματα απο αυτά που είδα τηλεκοντρολ για πέταμα φθινιαρικο της πλάκας οταν συνδεω το laptop στην τηλεόραση δεν εχει καμία σχέση η οπτική εικόνα με αυτή που είχα με μια led 42 infinia η τελευταία κλάσης ανώτερη στην Panasonic δεν διακρίνω καλα ούτε τα γράμματα,και στα game δεν δεν μου άρεσε καθόλου μου λείπει η led,ΑΣΕΠ που οταν είσαι ξαπλωμένος και την κλείσεις μένει στο standby και εκει ακόμα καίει,ενώ η led έκλεινε εντελώς..τώρα για στρωσιμο η οτι καλού δια εχει περιμένω την βοήθεια σας...

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω:

τι ειδους 3d ταινιες κατεβαζουμε για να τις δουμε σε αυτην την τηλεοραση?

side by side 3d, anaglyph 3d κλπ.

Δημοσ.

ανάλογα αυτό που βλέπεις...

http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1229341535

για 1080p υλικό, τα 2 μέτρα max...

Έχοντας την κορυφαία, κατά την άποψή μου τουλάχιστον, Panasonic 50VT30, πιστεύω ότι η απόσταση που δίνει το site και αφορά στη δυνατότητα διάκρισης των pixels, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Νομίζω ότι η σωστή απόσταση πρέπει να είναι στα 2,5-3 μ.

Δημοσ.

Κατέθεσα τη προσωπική μου εμπειρία και όλων των φίλων και γνωστών μου που τη βλέπουν, και, οπωδήποτε, δεν μεταφέρω το τι διάβασα σε κάποιο άρθρο ή τι αναφέρει κάποιο site.

Άλλωστε, τα υποκειμενικά κριτήρια είναι πιο αξιόπιστα από τα αντικειμενικά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατέθεσα τη προσωπική μου εμπειρία και όλων των φίλων και γνωστών μου που τη βλέπουν, και, οπωδήποτε, δεν μεταφέρω το τι διάβασα σε κάποιο άρθρο ή τι αναφέρει κάποιο site.

Άλλωστε, τα υποκειμενικά κριτήρια είναι πιο αξιόπιστα από τα αντικειμενικά.

γούστα είναι, αλλά θα quotάρω πρόσφατο post μου :P

με το συμπάθειο αλλά αυτό μου θυμίζει τα "γαμάτα" χρώματα των oversaturated amoled των κινητών :P

Δημοσ.

Θα κλείσω, από την πλευρά μου, την παράθεση απόψεων, για το θέμα αυτό, λέγοντας

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις ...

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως σου αναλύει το site με το calc που βασίζει τον υπολογισμό απόστασης...

και μην μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει από άπειρα άτομα το πιο πάνω quote για τις amoled...

Δημοσ.

2 με 3 μέτρα είναι γενικά οκ δηλαδή.Πιο μακριά είναι χειρότερα δηλαδή;

Με έχει φαει η σκέψη μήπως ήταν καλύτερα να έπαιρνα την 42αρα μιας και η 50αρα μου φαινεται πολύ.Βεβαια ο χωρος που θα μπεί είναι σχετικά μεγάλος.

Τέλος έχοντας στο μυαλό μου την υπερδεκαετη απροβληματιστη λειτουργεία των παλίων μπαουλων tongue.gif κάτι μου λέει οτι αυτες δεν θα είναι το ίδιο.Και σαν τεχνολογία οι plasma οθόνες έχουν μέλλον ή είναι κάτι που θα αντικατασταθεί απο νεότερη τεχνολογία στο μέλλον;

Δημοσ.

Και σαν τεχνολογία οι plasma οθόνες έχουν μέλλον ή είναι κάτι που θα αντικατασταθεί απο νεότερη τεχνολογία στο μέλλον;

Δυστυχώς είναι δύσκολα τα πράγματα με το 10% της αγοράς που έχουν..

Παλιά έβγαζαν plasma πολύ περισσότερες εταιρίες.

Νέα τεχνολογία; Φυσικά..

OLED (Link.png Site: http://www.youtube.com/watch?v=hkxILNEYCxw">Samsung , Link.png Site: http://www.youtube.com/watch?v=Qrbgp1QvTrU">LG ) ! Ξεφτιλίζει LCD και Plasma, αλλά θ'αργήσει και θα πονέσει στην αρχή :P

Δες κι εδώ http://www.lg.com/uk/tvs/lg-55EM960V-oled-tv τις εικόνες :D

Δημοσ.

εχουν δεν εχουν μελλον δε μας νοιαζει.

απο τη στιγμη που δεν επηρεαζονται οι υφισταμενοι χρηστες πλασμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...