Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύσκολο πρόβλημα.

Το έψαξα λίγο αλλά όλοι προτείνουν το download helper για firefox αλλά εγώ δεν τα κατάφερα με αυτό. Το keepvid δεν αναγνωρίζει την σελίδα και το jd δεν "βλέπει" βίντεο. Δοκίμασα και το stream transport αλλά αν και αναγνώριζε σωστά το βίντεο δεν κατάφερε να μου σώσει κάτι.

Θα το ψάξω ακόμα λίγο και αν βρω κάτι θα ποστάρω ξανά.

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ αλλά για κάποιο λόγο δεν μου ενεργοποιείται στο livestream, περίεργο.

Ας το δοκιμάσει πάντως και ο tatshs. Αφού σου δούλεψε εσένα ίσως να φταίει κάτι στο δικό μου setup.

Δημοσ.

χρησιμοποίησα το Video Downloader και το download helper αλλα τιποτα, και ποιο συγκεκριμένα κατεβάζον ενα διαφημιστικό βιντεακι που υπάρχει στη αρχη αλλα αυτο που εγω χρειάζομαι οχιιιιι......................

Δημοσ.

χρησιμοποίησα το Video Downloader και το download helper αλλα τιποτα, και ποιο συγκεκριμένα κατεβάζον ενα διαφημιστικό βιντεακι που υπάρχει στη αρχη αλλα αυτο που εγω χρειάζομαι οχιιιιι......................

Αν το κατέβασε ο Νίκος ζήτησε του να το ανεβάσει κάπου (π.χ. στο δωρεάν mediafire) και να σου στείλει το λινκ.

Δημοσ.
Το βίντεο πλέων υπάρχει εδώ

Από περιέργεια ρε μεγάλε, με ποιο πρόγραμμα το κατέβασες? Με το TubeDigger πάντως δεν κατεβαίνει εδώ πέρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...