Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα την άποψή σας πάνω στο θέμα των 2 καρτών γραφικών...γενικά αξίζει?...

Εγώ το σκέφτομαι ως εξής...θα πάρω 2 κάρτες...διπλά λεφτά...+ ότι θα αναγκαστώ να δώσω λεφτά για Full Tower..γιατί σε midi θα κλήσει όλος ο χώρος...+ ότι με την ταχύτητα της τεχνολογίας...σε λίγο καιρό θα βγεί μία κάρτα που θα "τρώει" τις 2 που έχω...

Οπότε είμαι της άποψης να δώσω τα διπλάσια λεφτά για να πάρω μία τουμπανιασμένη...παρά 2 SLI...Τί λετε?

Δημοσ.

Ανάλογα την περίπτωση πχ. εγώ έκανα sli με gtx 560ti και σε επιδόσεις είναι περίπου όσο μία GTX670 αλλά το πρόβλημα είναι η μνήμη 1gb που έχουν και σε μερικά παιχνίδια έχω lag επειδή ''τερματίζει'' η μνήμη. Αντίθετα αν θέλεις να κάνεις sli με 2 670/660 ή crossfire με 7950/7870 τότε πιστεύω ότι αξίζει.

Δημοσ.

Εκτός και αν τα έχεις "πολλά" (και δεν σε νοιάζει να τα ξαναδώσεις μετά από 1-2 χρόνια), το να πάρεις από την αρχή δύο καλές VGA είναι κακή επιλογή.

Η λογική (και συνήθης τακτική) λέει παίρνεις σήμερα την καλύτερη VGA που μπορείς βάσει budget. Οταν θα αρχίσεις να έχεις θέματα με την απόδοσή της (μετά από 2, 3, 4... χρόνια) ψάχνεις και βρίσκεις μια ίδια μεταχειρισμένη. Για αυτήν την λογική θα σου πρότεινα AMD γιατί είναι πιο "ανεκτικές" με το ποια θα την κάνεις ζευγάρι ώστε να μην ψάχνεις συγκεκριμένη κάρτα στις αγγελίες αργότερα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...