Προς το περιεχόμενο

κατέβασμα φωτογραφιών απο ψηφιακή βιντεοκάμερα Canon MV430

dub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω ρε παιδιά αν κάποιος έχει αυτή τη βιντεοκάμερα η παρόμοια της Canon αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής : capturing του βιντεο έχω κάνει κανονικά ,μέσω firewire και του movie maker των windows xp χωρίς κανένα πρόβλημα. Η βιντεοκάμερα αυτή όμως έχει και καρτα για φωτογραφίες. Αυτές τις φωτογραφές ξέρει κανένας πως θα τις κατεβάσω στο pc. Oλα τα προγράμματα capturing που δοκίμασα απέτυχαν, δεν έχουν κάποια σχετική επιλογή.. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

δεν είναι με Usb καλώδιο αλλά με firewire. Δεν έχω πρόγραμμα για την Canon ειδικά(αν υπάρχει τετοιο δεν ξέρω)

Δημοσ.

το κύταξα βέβαια και δεν έχει τιποτα. Εν τω μεταξύ όμως την βρήκα την λύση μέσα στα windows xp!! Αν πατησω δεξί πλήκτρο στην βιντεοκάμερα έχει μια επιλογή για still images!

Δημοσ.

ela re.. po po .. an den kserete na min to mperfeuete to palikari..

loipon file mou an exeis firewire tote eisai ok .. usb kai loipa einai malakies.

aplws make sure oti otan anoigeis tin kamera exeis tin endiksh sto card kai oxi sto tape.Logika me to pou tha anoikseis tin kamera tha sou petaxtei minimataki sta windows gia na swseis tis pictures .(opws antistixa kanei gia na kaneis capture video an exeis tin kamera stin epilogh tape )

P.S. Ola ta parapanw simbenoune sta winxp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...