nikolas32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα εχω στο μαγαζι ενα πακετο του οτε με internet στα 2Mbps εδω και κανα μηνα, επειδη το κραταω μονος μου δεν προλαβαινω να παω στον οτε να παρω κωδικους ενω μου ειχανε πει μετα την συνδεση να περασω απο το καταστημα να τους παρω. μπορω να κανω reset απο το router, και να μπορω πχ οπως ειχα κανει σπιτι με την hol με ονομα και κωδικο admin-admin και μετα να αλλαξω και τον κωδικο εισοδου και του wifi ??? Σε πιο http μπαινω ??? Ευχαριστω
paxara Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πάρε τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη ή στείλε ένα e-mail με το όνομα του router σου. Μπαίνεις στο 192.168.1.1 ή x.x.x.2 P.S: Μπορείς να το κάνεις reset, αν και εφόσον υπάρχει τέτοιο κουμπάκι. Συνήθως είναι μια μικρή τρύπα που χωράει μόνο η μύτη της βελόνας. Αν τη βρεις, κράτα την πατημένη για μερικά δεύτερα (~5 secs) και θα είσαι ok λογικά.
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 αλλος ο κωδικος να μπεις στο ιντερνετ αλλος ο κωδικος να μπεις στο Interface αλλος ο κωδικος για το wifi.τον πρωτο στον δινει ο isp τους αλλους δυο τους οριζεις εσυ.αν κανεις hard reset το ρουτερ θα χαθουν και τα στοιχεια που μπαινεις στο ιντερνετ οποτε μετα θα τα χρειαστεις σιγουρα.δεν ξερω τηλεφωνικως αν θα στα δωσουν η αν μπορεις να τα αλλαξεις.
nikolas32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 το κωδικο για να μπω στο router δεν εχω - ουτε καν ποια ειναι στα default username και password δεν ξερω. υποθετω οτι ο κωδικος (password) που μου ειπαν να παω να παρω θα ειναι για να μπω στο router, εκει κολλαω.... μόλις μπω θα αναψω το wifi και θα βαλω δικους μου κωδικους και στο router και στο wifi.... τραγικη η τηλ. εξυπηρετηση του οτε, μιας και δεν μπορω να πιασω γραμμη για να μου λυσουνε τις αποριες που εχω. μ*λ*κια μου που δεν εβαλα αλλη εταιρια.... απλα ειναι οι ωρες που δεν μπορω να αφήσω το μαγαζι για να παω να τους παρω... Να προσθεσω οτι κλεβω internet απο καφε της γειτονιας, να ναι καλα που το εχουνε ανοιχτο σπιτι που εχω hol εκανα reset, εβαλα username και pass την λεξη admin, μπηκα στο router, αλλαξα κωδικο εισόδου, και αναψα και ορισα κωδικο στο wifi, ολα μεσο τηλ. στην υποστηριξη.... αυτο δεν πρεπει να κανω και στο μαγαζι??? αυριο θα δω μοντελο router και θα δοκιμασω reset, και θα ενημερωσω
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 o κωδικος ειναι ειτε στο manual ειτε απο κατω απο το ρουτερ οπως και η διευθυνση Ip του ρουτερ. οχι ο κωδικος που σου δινουν ειναι την συνδεσης σου.αυτο ελειπε να ετρεχες μεχρι τον οτε για να παρεις τον κωδικο να μπεις στον ρουτερ η στο wifi. ναι αυτο κανεις και στο μαγαζι.μπαινεις στο ρουτερ στην Ip του βαζεις τα στοιχεια και μετα παραμετροποιεις το wifi με τα στοιχεια που θες εσυ και οχι με αυτα που εχει απο default.αλλα δεν χρειαζεται καν Reset να το κανεις παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα