n4sper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Καλημερα παιδεια..εχω το K-lite codec για το windows media player στα windows 7 32bit και ολα μου δουλευα ρολοι..καποι στιγμη λογο αυξησης τις ραμ αναγκαστηκα και εβαλα τα windows 7 64 bit και σε καποιες ταινιες οι υποτιλτοι ειναι κινεζικα ενα στα 32bit ιταν κανονικα..μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να φταει ? Ευχαριστω !
vaiosgtr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 φανταζομαι θα χρησιμοποιείς τον vlc εργαλεια>προτιμισεις>υποτιτλοι>προεπιλεγμενη κωδικοποιηση βαλε Ελληνική (Windows-1253)
n4sper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Οχι φιλε μου windows media player η media player classic δουλευω
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Σε τι γλώσσα είναι τα 7άρια; Μήπως ήταν στα Αγγλικά και τα έκανες Ελληνικά μέσω των updates; Η γλώσσα για τα μη Unicode προγράμματα είναι στα Ελληνικά; (http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-vista/Change-the-system-locale)
n4sper Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 φιλε τα 7αρια ηταν στα αγγλικα και τα εκανα ελληνικα μεσω update οπως λες..αλλα το ιδιο ηταν και στα 32bit και δεν ειχα κανενα προβλημα..τελικα αυτο ηταν το τελος το προβλημα..1000 thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα