Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και καλες γιορτες να εχουμε λοιπον μπω στο θεμα κατι γνωστοι μου θελουν να παρουν σε μια φιλη μας ενα κινητο απλο οχι android γιατι το δικο της ειναι λιγο παλιο και θελουν να της αγορασουν κατι ποιο εξελιγμενο αλλα δεν θα ειναι android και εχουν βρει ενα με 67 ευρω για μενα λεω δεν αξιζει γιατι ειναι βλακια να δωσεις 67 ευρω για εν παλιο κινητο και ετσι σκεφτηκα να δωσο το δικο μου samsung galaxy mini και μου ειπαν θα μου δωσουν τα 67 ευρω και θα βαλω και ηω 100 απο μερους μου για να παρω κανα αλλο κινητακι το βαρεθηκα το σαμ αξιζει ρε παιδια? η να τους αφησω να αγορασουν το κινητο που θελουνε

Αποστολή από το GT-I5800 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πραγματι αν ειναι να την παρουν κατι να την παρουν ενα με android παρα κατι οπως παλια ειδικοτερα αμα ειναι και λιγο gadgetakias η κοπελα.η διαφορα στην τιμη δεν ειναι τοσο πολυ.τωρα αν θα δωσεις το δικο σου η θα παρετε ενα brand new στην κοπελα αυτο ειναι αλλο θεμα.εξαρτατε αν σας πειραζει να δωσετε κατι μεταχειρισμενο στην κοπελα οπως και αν εσυ εχεις αναγκη πραγματι απο καποιο πιο νεο κινητο

Επεξ/σία από poulinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...