MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα. Φιλος εχει iphone 4 εδω και 1,5 χρονο που πηρε κλειδωμενο κατα πασα πιθανοτητα σε παροχο της Αμερικης, χωρις ομως να ειναι βεβαιος, γιατι δεν πολυεμπιστευεται τον μεταπωλητη. Σημειωνω οτι το iphone αυτη τη στιγμη δουλευει στην Κυπρο. Το πηγε σε καποιους "ειδικους" τοτε, του φτιαξαν μια gevey καρτα και του περασαν jailbreak ios 4.κατι Το προβλημα ειναι το εξης. Του ειπανε τοτε, οτι δεν πρεπει να σβηνει το τηλεφωνο γιατι θα χανει το δικτυο και οτι αν σβησει πρεπει να ανοιγοκλεινει το airplane mode μεχρι να πιασει δικτυο. Πολλες φορες ομως αυτο παιρνει ωρες και μερικες φορες δεν καταφερνει να πιασει δικτυο και τα παραταει μεχρι να ξαναπροσπαθησει. Επιπλεον κανει διαφορες αλλες ιδιοτροπιες τυπου να σβηνει κατα τη διαρκεια κλησης μονο του, να εχει εισερχομενη κληση αλλα να μην μπορει να την απαντησει γιατι η touchscreen δειχνει κολημενη κλπ. Ως αποτελεσμα και επειδη μιλαμε για επαγγελματια ανθρωπο, κουβαλα μαζι του παντα 2ο κινητο ωστε αν το iphone κανει προβλημα και δεν επανερχεται, να μπορει να χρησιμοποιησει αμεσα το αλλο. Διαβασα καποια πραγματα στο ιντερνετ περι tethered και untethered jailbreak αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν το προβλημα ειναι αυτο. Εξαλλου δεν γνωριζει τι jailbreak ειναι αυτο που του περασαν τοτε. Το ερωτημα ειναι αν υπαρχει τροπος να βελτιωθει αυτη η κατασταση και αν υπαρχει λογος να μπω στη διαδικασια να του περασω ios 5.1.1 untethered jb, οντας ασχετος απο αυτα, αλλα με ορεξη να κατσω να διαβασω τα διαφορα guides που υπαρχουν. Ευχαριστω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Unlock θελεις φιλος.Αν το κινητο ειναι απο at&t μπες εδω http://www.ebay.co.uk/itm/190760933674?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Με 3 ευρω το εχεις factory unlocked.Μπορεις να κανεις κανονικα ολα τα update χωρις κανενα προβλημνα και δεν χρειαζεσαι την gevey ποια.Βαλε το imei σου στο πλαισιο πιο κατω στην σελιδα για να δεις αν το κινητο ειναι απο την at&t. 1
iMarilina Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Κατ αρχάς πρεπει να μαθεις σε ποιο πάροχο ειναι κλειδωμένο. Πας ρυθμίσεις-γενικά-about-model number. Και επισης το modem firmware να μου πεις. Οσο για τη Gevey, προφανώς δεν ειναι ultra, γιατί δε θα χρειαζόταν κανονικά καθε φορά να πρέπει να ανοιγοκλεινει airplane mode. Ότι θες μπορεις να με ρωτήσεις Sent from my iPhone using Insomnia 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ καλα παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις. Μια αλλη απορια που εχω ειναι η εξης: Να περασω πρωτα ios 5.1.1 jb και μετα να ψαχτω με το θεμα unlock ή αντιστροφα? Η να μην ασχοληθω καθολου με την αλλαγη του ios? Απο την επομενη Δευτερα θα επανελθω με νεοτερα και τυχον αποριες, μιας και τωρα λειπει εξωτερικο και απλως εγω προετοιμαζομαι σε επιπεδο πληροφοριων για να τον βοηθησω να διορθωσει αυτην την ανυποφορη κατασταση. *Toυ ειχε παρει και 50 ευρω ο αλλος που του εφτιαξε την gevey...Φιλικη τιμη λεει γιατι ειχε παει συστημενος...
iMarilina Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ καλα παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις. Μια αλλη απορια που εχω ειναι η εξης: Να περασω πρωτα ios 5.1.1 jb και μετα να ψαχτω με το θεμα unlock ή αντιστροφα? Η να μην ασχοληθω καθολου με την αλλαγη του ios? Απο την επομενη Δευτερα θα επανελθω με νεοτερα και τυχον αποριες, μιας και τωρα λειπει εξωτερικο και απλως εγω προετοιμαζομαι σε επιπεδο πληροφοριων για να τον βοηθησω να διορθωσει αυτην την ανυποφορη κατασταση. *Toυ ειχε παρει και 50 ευρω ο αλλος που του εφτιαξε την gevey...Φιλικη τιμη λεει γιατι ειχε παει συστημενος... Πολλά είναι τα 50 ευρω για κάτι που το βάζεις και μόνος σου (απλές οδηγίες είναι). Να μην πας ακόμη σε κανένα λογισμικό, αν θες στείλε μου πμ και θα σου στείλω το τηλέφωνό μου να μιλήσουμε και να σου πώ ακριβώς τί παίζει (και να μου πεις και τις πληροφορίες του κινητού). Είναι επικίνδυνη η αναβάθμιση γιατί αν δεν ξέρεις την ειδική διαδικασία μπορεί να αναβαθμίσεις καταλάθως και τη baseband μαζί και μετά να κλειδώσει και άντε γεια, 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ok απο την επομενη Δευτερα θα επανελθω με στοιχεια να δουμε αν μπορει να γινει κατι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Αμα κανεις restore update θα πας κατευθειαν στην 6,και δεν εχει ακομα jailbreak παρα μονο το tethered.Οποτε απλα βαλε το ιμει εκει που σου ειπα ,και αν εισαι στην at&t επιασες λαχειο,με 3 ευρω σε 2 ωρες θα εισαι ξεκλειδωτος.Επισης αν εισαι σε καποιον αλλον παροχο,παλι υπαρχουν στο ebay πωλητες που στο κανουν factory unlocked απλα με κατι παραπανω[10-20 ευρω]. Απλα βαλε τον κωδικο στο πλαισιο με το imei σου και μου λες. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Χρονια πολλα. Επιστρεφω στο τοπικ μιας και τσεκαρα το IMEI στο site που μου εδωσες, δεν ειναι κλειδωμενο στην ΑΤ&Τ εν τελει. Πως μπορω να τσεκαρω σε ποιο παροχο ειναι κλειδωμενο ?
iMarilina Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 <p>Χρονια πολλα.</p> <p>Επιστρεφω στο τοπικ μιας και τσεκαρα το IMEI στο site που μου εδωσες, δεν ειναι κλειδωμενο στην ΑΤ&Τ εν τελει. Πως μπορω να τσεκαρω σε ποιο παροχο ειναι κλειδωμενο ?</p> Καλημέρα. Στείλε μου ενα πμ με το ΙΜΕΙ και θα σου πώ πού ειναι κλειδωμένο. Sent from my iPhone using Insomnia
krueger Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Θα μπορουσα να κανω και εγω μια ερωτηση? μου εστειλε ο ξαδερφος μου απο αμερικη του iphone 4 που ειχε μαζι με μια καρτουλα τις ΑΤ&Τ μεσα εγω τι ενεργειες πρεπει να κανω για να το ξεκλειδωσω εδω? ευχαριστω και χρονια πολλα σε ολους...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/190760933674?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Θα ξαναρωτησω. Υπαρχει καποιος τροπος να βρω σε ποιο παροχο ειναι κλειδωμενο το κινητο;
iMarilina Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Θα ξαναρωτησω. Υπαρχει καποιος τροπος να βρω σε ποιο παροχο ειναι κλειδωμενο το κινητο; Το πρώτο ειναι να κάνεις ενα σέρτς στο google με το model number του κινητού σου να δεις απο ποια χώρα ειναι. Και το δεύτερο να πληρώσεις 1-2 δολλάρια σε ένα απο τα σάιτ που βαζεις το ΙΜΕΙ και σου λένε ολες τις πληροφορίες σχετικά με το πού ειναι κλειδωμένο ακριβώς. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα