Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτηκα σήμετα να αντικαταστήσω το firewall των windows στο Laptop (Windows 7 64bit) με το Comodo Firewall.

Απενεργοποίησα το firewall των windows, κατέβασα από εδώ το αρχείο windows 32/64 installer και ξεκίνησα την εγκατάσταση η οποία κόλησε στο 97% και κόπηκε και το internet και δεν γινόταν τίποτα για ώρα.

Έκανα restart και συνεχίζω να μην έχω internet ενώ προσπαθώντας να ξανακάνω εγκατάσταση μου βγάζει μήνυμα σφάλματος.

Αυτή την στιγμή δεν έχω internet στο pc και δεν ξέρω τι να κάνω.

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Άνοιξε το cmd ως administrator και δώσε αυτές τις δυο εντολές:

>
ipconfig /flushdns
netsh winsock reset

Πριν προλάβω να κάνω αυτό που είπες πειραματιζόμενος πήγα στις συνδέσεις δικτύου, έκανα δεξί κλικ στην τοπική σύνδεση και πάτησα ιδίοτητες απ όπου ξετίκατα εκείνο το πράμα που λεει comodo (επισυναπτόμενες εικόνες). Έτσι η σύνδεση μέσω ethernet επανήλθε.

Έκανα το ίδιο και για την σύνδεση bluetooth και την ασύρματη για να διορθώσω ενδεχόμενα προβλήματα και με αυτές αλλα τουλάχιστον με την ασύρματη σύνδεση δεν φαίνεται να διορθώθηκαν: Στην λίστα με τα εντοπιζόμενα ασύρματα δίκτυα το δικό μου έχει ενα Χ μπροστά και λέει "οι ρυθμίσεις που έχουν αποθηκευτεί για το δίκτυο σε αυτόν τον υπολογιστή δεν συμφωνούν με τις απαιτήσεις του δικύου"

1. Τι να κάνω για να επαναφέρω τα πράματα όπως ήταν ακριβώς πριν την αποτυχημένη εγκατάσταση.

2. Τι να κάνω για να αφαιρέσω κάθε ρύθμιση που ενδεχομένως το comodo να έβαλε και να καθαρίσω το σύστημα? (αυτό που προτεινες θα καθαρίσει το σύστημα?)

3. Τι έφταιξε και έγινε όλο αυτό?

4. Αυτά που ξετίκαρα τί είναι και τί ρόλο παίζουν?

system restore ίσως?

Αυτά είναι λύσεις αυτοκτονίας, σιγά μην κάνω και format, το θέμα είναι να το λύσω σχετικά αναίμακτα.

post-123340-0-50782000-1355616531_thumb.jpg

post-123340-0-48041800-1355616547_thumb.jpg

post-123340-0-79681900-1355616559_thumb.jpg

Δημοσ.

To system restore είναι σχετικά αναίμακτη διαδικασία πάντως. Ειδικά αν πέρνει σημείο και όταν γίνεται windows update θα έχεις και ένα αρκετά πρόσφατο.

Από εκεί και πέρα στο κέντρο δικτύου, κάτω από τις συνδέσεις πρέπει να έχει μία άλλη επιλογή που βλέπεις τις αποθηκευμένες συνδέσεις. Πάνε εκεί και διέγραψε την .

Και δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το connectify και να το ξαναπεράσεις καθαρό. Λογικά αυτό θα κάνει τη ζημειά

Δημοσ.

Κατάφερα να απομακρύνω όλα τα leftovers πιστεύω. Προσπάθησα να το εγκαταστήσω πάλι και εγκαταστάθηκε. Μου έβγαλε όμως ειδοποίηση πως δεν έχει εγκατασταθεί σωστά, προσπάθησε να αυτοδιορθωθεί αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι το απεγκατέστησα. Προσπάθησα να το ξαναεγκαταστήσω και ξανακόλησε.

Το ξανααπεγκατέστησα, καθάρισα τα leftovers, απεγκατέστησα το connectify και τώρα δείχνει να εγκαταστάθηκε σωστά.

Στην εγκατάσταση είχε μια επιλογή για το αν θέλω να έχω ενεργό το defence+.

Αυτό τι είναι? Ενσωματωμένο antivirus μήπως? Έχω για antivirus το Security Essentials της MS. Μήπως πρέπει να απενεργοποιήσω το defence+ ΑΝ είναι όντως λειτουργία antivirus??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...