dacappo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδια να σας ρωτησω...εχω iphone 3gs ios6 τι ειναι ακριβως το jailbreak.... και τελικα πως μπορω και αν αξιζει να το κανω jailbreak......
iMarilina Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 To jailbreak ουσιαστικά ανοιγει το λογισμικό του κινητού ώστε να μπορείς να κάνεις παραμετροποιήσεις (θέματα, γραμματοσειρές, shortcuts και πολλά αλλα). Ειναι ενα μεγάλο θέμα,και πρέπει να διαβάσεις καλά πριν το κανεις για να ξέρεις τί κανεις. Sent from my iPhone using Insomnia
giorgos2710 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Αυξάνει και η ταχύτητα χρήσης; Δεν νομίζω, αλλά έτσι και αλλιώς δεν κυκλοφόρησε jailbreak για ios 6
iMarilina Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Αυξάνει και η ταχύτητα χρήσης; Οχι βεβαια. Sent from my iPhone using Insomnia Δεν νομίζω' date=' αλλά έτσι και αλλιώς δεν κυκλοφόρησε jailbreak για ios 6[/quote'] Για 3gs υπάρχει (οπως και για 4αρι και πιο παλιές εκδόσεις) αλλα ειναι tethered, εκτός αν το 3gs ειναι old bootrom, στην οποία περίπτωση ειναι untethered. Sent from my iPhone using Insomnia
apple32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Αν έχεις πρόβλημα στην ταχύτητα,μπορείς μέσω του jailbreak να απενεργοποιησεις διάφορα προγράμματα η εφε για να είναι πιο γρηγορο.Μονο του το jailbreak δεν κάνει κάτι για αυτο. Πριν κανείς οτιδήποτε,ψάξε σε ελληνικα φόρουμ για iPhone που υπάρχουν πολλά αν κοιτάξεις στο google,για το τι είναι ακριβώς το jailbreak,ποια είναι τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα,διαδικασία κτλ γιατί είναι πολυ δύσκολο να γράφθουν σε ένα μυνημα... Με τα τωρινά δεδομένα,γίνεται πάντως μόνο tethered(<-- σημαίνει οτι μόλις κλείσεις τελείως την συσκευή χάνεται): :http://www.redmondpie.com/jailbreak-6.0.1-ios-on-iphone-and-ipod-touch-using-sn0wbreeze-2.9.7-tutorial/
kar_vg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αν το προβλημα σου ειναι το οτι το κινητο ειναι αρκετα αργο, υπαρχει τροπος να το κανεις αρκετα πιο γρηγορο.Φυσικα πρεπει το κινητο να ειναι jailbroken.. Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου μηνυμα!
ThanosA Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Γενικα χρονο μπορεις να γλυτωνεις με διαφορα tweaks . Καλη ωρα με το Sbsetting με 2 tap εχεις ενεργοποιησει / απενεργοποιησει οτι θέλεις ( wifi , 3g , airplane mode κτλ ) . H με το zephyr μπορεις να μην χρησιμοποεις καθολου το home button και απλα να σέρνεις την εφαρμογη απο κάτω προς τα πανω (το αντιθετο με το notification center που σερνεις απο πανω προς τα κάτω). Εχει διαφορα tweaks πολυ εργονομικα που σε γλυτωνουν από καποια sec .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα