huey43 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα Windows 8 64bit σ΄ένα ACER 6935G πάνω σ΄έναν καινούργιο SSD. Κάνω boot κανονικά από το DVD και μου βγάζει το εξής μήνυμα: ''NTLDR is missing'' Που οφείλεται αυτό; Κι αν τελικά δεν τα καταφέρω από το DVD, σκέφτομαι να βάλω τον SSD σαν εξωτερικό μέσω USB και να τρέξω το setup.exe των Windows από τον παλιό δίσκο που έχω τώρα επάνω και να κάνω από κει την εγκατάσταση. Γίνεται μ΄αυτόν τον τρόπο; Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας.
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Άκυρο..... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2012 από Antwni
huey43 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Εννοείς μέσα από το BIOS; Bάζω first boot device το DVD-ROM. Αυτό που λες πως γίνεται; Συγνώμη, αλλά δεν έχω και μεγάλη εμπειρία.
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Άκυρο το από πάνω...είπα μλκια Πότε σου βγάζει αυτό το error? Πριν το ''press any key to boot from cd/dvd''?
huey43 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Άκυρο το από πάνω...είπα μλκια Πότε σου βγάζει αυτό το error? Πριν το ''press any key to boot from cd/dvd''? To ''press any key to boot from cd/dvd'' δεν μου το βγάζει καθόλου! Ακούω το DVD να γυρνάει αλλά ενώ και γω περιμένω να μου πει να πατήσω πλήκτρο, μάλλον πάει κατευθείαν να κάνει boot από τον σκληρό, αλλά αφού ο σκληρός είναι άδειος μου βγάζει αυτό το μήνυμα γιατί προφανώς δεν βρίσκει λειτουργικό.
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ε ναι...τότε δεν έχεις βάλει σωστά τη ρύθμιση... Ξανά δες το... Μήπως έχει χαλάσει το dvd και δεν διαβάζει πλέον?
huey43 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ε ναι...τότε δεν έχεις βάλει σωστά τη ρύθμιση... Ξανά δες το... Μήπως έχει χαλάσει το dvd και δεν διαβάζει πλέον? Δεν νομίζω να έχει χαλάσει, το χρησιμοποιώ καθημερινά.
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω κάτι παραπάνω να σε βοηθήσω... Ίσως να έκανες bios update? Κάτι παίζει με τη ρύθμιση στο bios πάντως... Αλλιώς βάλε φλασάκι και παίρνα το από εκεί... Αλλιώς πάλι μέσα από windows...
TheELF Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Το dvd αν το έγραψες εσύ το έγραψες σωστά;;;Σε άλλο Η/Υ εκκινεί από αυτό π.χ. ;; Μέσου usb δεν γίνεται. Αν μπορείς όμως να τον βάλεις σαν δεύτερο προσωρινά κάντο για να γτιάξεις διαμέρισμα και να τον φορμάρεις,για την περίπτωση που φταίει κάτι από εκεί. 1
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ΛΟΛ....δεν σκέφτηκα αυτό.. Ναι φίλε μου...μάλλον αυτό που λέει ο TheELF είναι...δεν έγγραψες σωστά το dvd...
huey43 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 τελικά μάλλον δεν γράφτηκε σωστα το dvd. Και σε άλλον υπολογιστή δεν τρέχει...Το αρχείο iso το γράφω όπως είναι ή πρώτα κάνω extract τα αρχεία και μετά τα γράφω σε DVD;
TheELF Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πρέπει να το γράψεις με κάποιο πρόγραμμα που υποστηρίζει iso,θα πας στην ενότητα αντιγραφή COPY CD/DVD και εκεί θα ορίσεις το iso σαν πυγή source και το recoder σου σαν προορισμό destination.
huey43 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πρέπει να το γράψεις με κάποιο πρόγραμμα που υποστηρίζει iso,θα πας στην ενότητα αντιγραφή COPY CD/DVD και εκεί θα ορίσεις το iso σαν πυγή source και το recoder σου σαν προορισμό destination. ok, Μου δίνει δύο επιλογές, αντιγραφή ή εγγραφή(burn). Το ίδιο είναι; Γιατί γράφω ένα αυτή τη στιγμή με την επιλογή εγγραφή(burn)
TheELF Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Κατά κανόνα το εγγραφή σε βάζει να διαλέξεις αρχεία τα οποία μετά γράφει,δεν το θέλουμε αυτό,θέλουμε να κάνει πιστή ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ του iso σε δισκάκι οπότε διαλέγουμε αυτό.
huey43 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Κατά κανόνα το εγγραφή σε βάζει να διαλέξεις αρχεία τα οποία μετά γράφει,δεν το θέλουμε αυτό,θέλουμε να κάνει πιστή ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ του iso σε δισκάκι οπότε διαλέγουμε αυτό. ok, μάλλον θα χρειαστεί να το ξαναγράψω λοιπόν! Σ΄ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα