papaG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια.αναβαθμισα τον υπολογιστη μου και αλαλξα και ψυκτρα επεξεργαστη βαζοντας αυτη http://www.cosmodata.gr/product/88/cpu-cooler-lga775-xilence και η θερμοκρασια του cpu ειναι 60 βαθμους,βαση του προγραμματος speccy,μολις ανοιγω τον υπολογιστη,δηλαδη χωρις να τον επιβαρυνω με παιχνιδια η εφαρμογες. ειχα την intel που ειχε αλλα δεν ειχα κοιταξει σε τι θερμοκρασιες ηταν και δεν εχω μετρο συγκρησης.ειναι φυσιολογικοι οι 60 βαθμοι?εχω τον Quad Q6600 2.40GHz και τελος την πρωτη φορα που ετρεξα το speecy μετα το φορματ ελεγε 90 βαθμους αλλα τωρα 60.
TheELF Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Σιγουρέψου ότι πατάει σωστά η ψήκτρα...πάστα είχε έτοιμη ή την έβαλες εσύ;;;
Chris92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 γενικα παντως δεν ειναι καλη αγορα,οποτε μην περιμενεις να δεις τεραστια διαφορα.σιγουρα δεν δικαιολογουνται αυτες οι θερμοκρασιες οποτε ακολουθησε αυτα που προτειναν παραπανω
akiz90 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ έχω την coolermaster vortex plus που για την τιμή της έχει τρομερή απόδωση και είναι και σχετικά αθόρυβη...άμα δεις και στις αξιολογίσεις όλοι καλά λόγια έχουν να πουν (και όχι άδικα για μένα). Για μία οικονομική ψύκτρα την θεωρώ απ τις καλύτερες. Την δική σου την έχω δουλέψει σε PC πελάτη και δεν έμεινα ευχαριστημένος...(πάλυ καλά που ο άνθρωπος δεν έτρεχε τίποτα σπουδαίο οπότε του έκανε την δουλειά του)...αλλά για το δικό μου pc δεν θα την ήθελα... Σου ανεβάζω τις θερμοκρασίες της δικής μου με Intel Burst σε maximum stressing και 2 Heat monitors να καταγράφουν. Δεν ξεπέρασε τους 60. Ακόμη σιγουρέψου πως δεν έχεις μπλοκάρει κάποια έξωδο του αέρα και αν έχεις και άλλα ανεμιστηράκια δες τη φορά τους.
papaG Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 παιδια τελικα δεν ειχε κουμπωσει καλα και αλλαξα και παστα και τωρα ειναι στα 45 με 50 χωρις επιβαρυνση.αλλα παλι δεν ειμαι ικανοποιημενος αρα παω για την coolermaster!thnx
papaG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 μεσω του speedfun εβαλα 50% το pwm και ειμαι στις 2300rpm χωρις θορυβο..καλα ειναι?με 100% ηταν 3000 rpm..
TheELF Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 μεσω του speedfun εβαλα 50% το pwm και ειμαι στις 2300rpm χωρις θορυβο..καλα ειναι?με 100% ηταν 3000 rpm.. Το θέμα είναι σε τι θερμοκρασίες είναι!!!! Αν δεν το έβαλες στο αυτόματο είναι επικίνδυνο για το αν βάλεις κάποιο παιχνίδι π.χ.
papaG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Απο τα BIOS η xilence εχει 3 επιλογες: silence-900rpm optimal-1100rpm performance-1500rpm εγω οποτε ανοιγω το pc θα παιξω σιγουρα καποιο game. να το αφησω μονιμα στο performance? η θερμοκρασια ειναι πλεον στα 40 max Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2012 από papaG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα