stratigos24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα. Αυτη τη στιγμη ειμαι στη δουλεια (δουλευω με το λαπτοπ) και εχω μαζι μου παντα (απο τοτε που μου χαλασε ο μαμισιος μετασχηματιστης) 2 ημιτασιον. Ο ενας μας αφησε μολις τωρα και εμεινε ο αλλος ο οποιος εχει επιλογη για 18.5 και 19.5 volt και οχι 19 που θελει το λαπτοπ. Στο 18.5 κανει κατι τσικ τσικ στον ηχο, στο 19.5 ειναι οκ. Το αφηνω εκει για σημερα οσο δουλευω ή παιζει να εχει προβλημα?
Haldol Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Άστο εκεί, υπάρχουν ορισμένες ανοχές στα ηλεκτρονικά. Εγώ προσωπικά θα το άφηνα εκεί μόνιμα, για να μην αγοράσω νέο τροφοδοτικό. Δεν είναι τίποτα τα +0,5V σε συσκευή που τροφοδοτείται με 19,0V. Βέβαια δε στο προτείνω, μη μου λες μετά εάν γίνει τίποτα μα, μου, εσύ φταις, πλήρωνε. Αλλά εγώ δε θα το φοβόμουν, just sayin'.
stratigos24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Eγινε, σε ευχαριστω. Περιεργο που ειχε θεματακι ομως στα 18.5 v με βαση την ανοχη που λες. Ετσι δεν ειναι (εκτος αν εννοουμε ανοχη μονο λιγο προς τα πανω)? Εdit: Eιχαμε και αλλον εναν στο σπιτι και μου τον φερνουν για σιγουρια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα