Προς το περιεχόμενο

New Super Mario Bros. U

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδος: 2D Platform

Format: Wii U

Για εμάς τους παλιούς, η σειρά Super Mario Bros έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και παραμένει ακόμα αγαπητή, είτε παίζουμε 2D platform στις μέρες μας, είτε όχι. Μπορεί η Nintendo να μας εξέπληξε με τον Mario σε 3D μορφή, αρχικά με το Super Mario 64 στο Nintendo 64 κι αργότερα με τα Super Mario Sunshine και Galaxy, όμως ο παραδοσιακός δισδιάστατος Mario φαίνεται να έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση στο casual κοινό.

Η σειρά New Super Mario Bros βαδίζει εδώ και χρόνια στα πρότυπα του κλασικού 2D Mario. Σημείωσε 28.5 εκατομμύρια πωλήσεις στο DS, 26 στο Wii και 3.3 στο 3DS. Επόμενο ήταν λοιπόν εφόσον αγαπήθηκε περισσότερο από το κοινό της Nintendo, να λανσαριστεί μαζί με το ντεμπούτο του Wii U στις 30 Νοεμβρίου. Άλλωστε, η γκρίνια ότι το 3DS κυκλοφόρησε στην αγορά χωρίς Mario φάνηκε να ενοχλεί την Nintendo, η οποία αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

new-super-mario-bros-u-4.jpg

Το New Super Mario Bros. U έχει το ίδιο ακριβώς σενάριο που έχουμε μάθει απ' έξω εδώ και δεκαετίες. Ο Bowser μαζί με τους γιους του κάνουν έφοδο με το αερόπλοιό τους στο κάστρο της πριγκίπισσας εν ώρα δείπνου και την απαγάγουν. Ο Mario, ο Luigi και...δύο Toad (!) αναλαμβάνουν να τη σώσουν. Φυσικά η παρουσία όλων στο δείπνο δεν ήταν τυχαία, καθώς για άλλη μια φορά υποστηρίζεται multiplayer έως και τεσσάρων παικτών στην ίδια κονσόλα.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται κλισέ και χιλιοειπωμένα, ωστόσο οι διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα Super Mario Bros είναι ένα μεγάλο θέμα προς συζήτηση. Καταρχήν έχουμε την High Definition ανάλυση του Wii U, η οποία εντυπωσιάζει. Κατά δεύτερον, η Nintendo επεκτείνει για πρώτη φορά το gameplay της, με μια ευρεία γκάμα από modes, αλλά και την αύξηση δυσκολίας του βασικού story.

Διαβάστε το πλήρες review στο gameworld.gr εδώ!

new-super-mario-bros-u-2.jpg

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ξέρω, ανασύρω θέμα πολλών ετών, μα πριν λίγους μήνες αγόρασα μεταχειρισμένη κονσόλα wii u για να παίζουμε μάριο με τα ανίψια μου. Αφού λοιπόν βγήκε το mario kart 8 από την κονσόλα και είπαμε να δοκιμάσουμε και κανά άλλο παιχνιδάκι... Στο New Super Mario bros U, για να παίξουμε τριπλό κανονικά με Mario-luigi-toad, τι χειριστήρια πρέπει να έχω? Κατάλαβα ότι το βασικό gamepad δε χρησιμεύει για κανονικό χειρισμό παίχτη, παρά μόνο για κάτι που το λέει boost mode και βαριέμαι να ασχοληθώ τι είναι.

Με 2 συμβατά gamepads (χωρίς οθόνη-σαν χειριστήρια ps4 που είναι) και 1 wii remote που έχει περισσέψει από το παλιό wii, παίζουμε τριπλό? Ή θέλει max 1 συμβατο gamepad και 2 wii remotes?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, s2117 είπε

Καλησπέρα παιδιά, ξέρω, ανασύρω θέμα πολλών ετών, μα πριν λίγους μήνες αγόρασα μεταχειρισμένη κονσόλα wii u για να παίζουμε μάριο με τα ανίψια μου. Αφού λοιπόν βγήκε το mario kart 8 από την κονσόλα και είπαμε να δοκιμάσουμε και κανά άλλο παιχνιδάκι... Στο New Super Mario bros U, για να παίξουμε τριπλό κανονικά με Mario-luigi-toad, τι χειριστήρια πρέπει να έχω? Κατάλαβα ότι το βασικό gamepad δε χρησιμεύει για κανονικό χειρισμό παίχτη, παρά μόνο για κάτι που το λέει boost mode και βαριέμαι να ασχοληθώ τι είναι.

Με 2 συμβατά gamepads (χωρίς οθόνη-σαν χειριστήρια ps4 που είναι) και 1 wii remote που έχει περισσέψει από το παλιό wii, παίζουμε τριπλό? Ή θέλει max 1 συμβατο gamepad και 2 wii remotes?

Παίζετε κανονικά

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, s2117 είπε

Για μενα παιξτε το super mario 3d world.Θα το λατρεψετε.Μαζι με τα ανιψια το λιωσαμε και το ολοκληρωσαμε 100%.Το τι γελιο,χαρα,κλαμα και τσακωμοι ριχνανε βεβαια δεν υπαρχει.Τον θεωρω must τιτλο για την κονσολα και ελπιζω να βγει και καποτε για το switch.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...