Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδες σε ενα δευτερεύων αρκετα παλιο λαπτοπακι της γυνάικας το οποιο χρησιμοποιείται αραια και που εμφάνισε ξαφνικά απο την μια μέρα στη αλλη το παρακατω πρόβλημα....

post-248252-0-20950700-1355597902_thumb.jpg

Γενικα δεν έχει τπτ σημαντικό απο δεδομένα μεσα ο σκληρός οποτε θα μεινει έτσι μεχρι να ψωφίσει και μετα βλέπουμε για καινούργιο...

Απλα ήθελα να μου πουν οι γνώστες (washcloud ακους?) τι ακριβώς σημαίνει αυτο το πρόβλημα και αν γίνεται με καποιο τροπο να σταματησουν τα καταραμενα τα 7αρια να μου πετάνε καθε τρεις και λιγο αυτο το σπαστικό μήνυμα ότι ο σκληρός έχει πρόβλημα και πρέπει να γίνει back up.

Και αν πάιζει να μεινει χωρις λαπτοπ αμεσα διοτι το ultrabook της έχει φύγει για rma στην ASUS και το αναμένουμε

τελη της αλλης βδομάδας.

Δημοσ.

Τρέχα ένα boot antimalware .. στα υπόλοιπα θεωρώ ότι είσαι αρκετά διαβασμένος ώστε να έχεις τις απαντήσεις,απλά πες ότι "ρωτάει κάποιος άλλος" .. :P

Δημοσ.

Τρέχα ένα boot antimalware .. στα υπόλοιπα θεωρώ ότι είσαι αρκετά διαβασμένος ώστε να έχεις τις απαντήσεις,απλά πες ότι "ρωτάει κάποιος άλλος" .. :P

Κοιτα... με τους σκληρούς και το smart δεν το έχω πολύ ... και πέρα απο τα bad sectors δεν θα με χαλούσε να μάθω τι ακριβώς σημαίνουν και τα υπολοιπα...

Αν και πολυ δύσκολα να έχει αρπάξει malware το μηχάνημα διοτι το συντηρώ εγώ... παίζει να βγάλει τετοια ειδοποιηση το smart απο malware στο boot?

Δημοσ.

παίζει να βγάλει τετοια ειδοποιηση το smart απο malware στο boot?

nope...

Αφού σου λέει ότι έχει πρόβλημα με την cache ram,οπότε ή όντως έχει βγάλει πρόβλημα η μνήμη του δίσκου ή ο controler της μητρικής έχει πρόβλημα και δεν την βλέπει σωστά(πολύ δύσκολα)

Δημοσ.

Όλα τα έχουμε δει κ απόλυτες απαντήσεις στα Pcs δεν υπάρχουν απλά επειδή όπως είπα θεώρησα ότι τις απαντήσεις τις έχεις,σου έδωσα και μια εναλλακτική για το "ξαφνικό" του θέματος αφού αν είχε πέσει από τον πέμπτο θα μας το έλεγες..

Δημοσ.

Thanx για τις απαντήσεις guys!!

nope...

Αφού σου λέει ότι έχει πρόβλημα με την cache ram,οπότε ή όντως έχει βγάλει πρόβλημα η μνήμη του δίσκου ή ο controler της μητρικής έχει πρόβλημα και δεν την βλέπει σωστά(πολύ δύσκολα)

Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι θέμα ελεγκτή της μήτρική γτ θα είναι κρίμα να παει χαμένο το λαπιτοπι!

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι θέμα ελεγκτή της μήτρική γτ θα είναι κρίμα να παει χαμένο το λαπιτοπι!

Και θέμα του μητρικίσιου ντισκ κοντρόλερ να ήταν, δεν νομίζω να κατεγράφετο στον σκληρό. Άσε που γενικά χλωμό το σενάριο - κοντεύω να πιστέψω ότι είναι αστικός μύθος το θέμα.

Απ' ό,τι θυμάμαι, έχει να κάνει με το μοτόρι το συγκεκριμένο θέμα. Και γενικά νομίζω ότι είναι αρκετά εύστοχο και δε θ' αντέξει πολύ. Αλλά όπως είπες, κάτσε να ψοφήσει πρώτα και μετά παίρνετε άλλον.

Μάλγουερ δεν παίζει.

Για τα 7άρια δεν ξέρω (ακόμα με εξπιά είμαι, λίγο τα 'χω δουλέψει) από που μπορείς να απενεργοποιήσεις τις παπαριές τους, αλλά αν το γκουγκλάρεις, οπωσδήποτε θα βρεις τρόπους.

Δημοσ.

OK μετά από καμία 10αρια ειδοποιησεις το πήρε χαμπάρι από Μονό του ότι χεστηκα για το πρόβλημά και έβγαλε επιλογή για να μην ξανά εμφανιστεί! :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...