vitriolis1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας. Είμαι 3,5 χρόνια στη hol (Πάτρα) και από τις 21 Νοεμβρίου δεν έχω ούτε τηλ ούτε ιντερνετ. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα στα καλώδια του οτε και ότι σε 1-2 εργάσιμες (που έγιναν 2-3 την επόμενη) είναι υποχρεωμένος ο οτε να το διορθώσει (δεν ήρθε τεχνικός ή κάποιος άλλος, από το τηλέφωνο μου το είπαν) Από τότε περιμένω και περιμένω. Επειδή καταλαβαίνω ότι η hol δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην περιοχή και αν και όταν διορθωθεί η βλάβη μπορεί να έχω ξανά τα ίδια προβλήματα, αξίζει να πάω στη cyta? Μου είπαν ότι θα έχω ίδια ταχύτητα και η διαφορά στο πάγιο είναι μικρή. Παίζει να έχω και εκεί τα ίδια θέματα? Η περιοχή είναι στο Πυροσβεστείο για όποιον γνωρίζει.
vitriolis1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Για αυτό ρωτώ. Αν ήξερα δε θα ρωτούσα.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 εχεις μπερδεψει μερικα πραγματα.α.ιδιοκτητο δικτυο σημαινει οτι υπαρχουν μηχανηματα πχ της Hol η της cyta μεσα στο αστικο κεντρο του οτε και οτι υπαρχει οπτικη ινα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μεχρι εκει.οποτε και η cyta και η Hol εχουν τα ιδια ακριβως στον ιδιο χωρο. Αυτο που λες εσυ οτι εγινε κατι με το καλωδιο ειναι πιθανοτατα μια καλωδιακη στο καλωδιο του οτε απο το σπιτι σου μεχρι το αστικο κεντρο.ειτε εχεις hol ειτε ote ειτε forthnet ειτε cyta το καλωδιο αυτο ειναι του οτε και μονο ο οτε το φτιαχνει.οποτε και αλλη εταιρεια να βαζες τωρα αμεσως δεν θα επαιζε εφοσον ειναι καλωδιακη.οποτε κανεις δεν σου εγγυαται οτι σε ενα μηνα δεν θα γινει κατι η ακομα και αυριο και θα κοπει παλι το καλωδιο επειδη πχ καποιος εσκαψε η δεν ξερω τι.αυτη την βλακεια που λεει η Hol ιδιοκτητο δικτυο δικα της καφαο δικα της αστεροσκοπεια και πυραυλους ζωη σε αλλο πλανητη και οπτικη ινα μεχρι την τσεπη μας η και μεσα στην τουαλετα ειναι βλακειες για να πουλανε συνδρομες στον κοσμο που δεν ξερει
vitriolis1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Έχεις δίκιο φίλε, επιχείρηση είναι και μας πουλάει ό,τι θέλουμε να ακούσουμε. Όμως είναι σχεδόν ένας μήνας τώρα και χρειάζομαι το ιντερνετ, δεν το θέλω για facebook κλπ, αλλά για δουλειά. Και η hol μου λέει συνέχεια το ίδιο παραμύθι. Τεσπά, οπότε μένω εκεί που είμαι και περιμένω.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ενας μηνας για καλωδιακη δεν στεκει.δεν ξερω ακριβως τι εχει γινει για να πω ποιος μπορει να φταιει η που μπορει να καθυστερει το ολο πραγμα.
vitriolis1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις μίλησα με hol και μου είπαν ότι έχει προγραμματιστεί επίσκεψη τεχνικού του οτέ για τη Δευτέρα. Οψόμεθα και fingers crossed. Poulinos, σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση γιατί θα πήγαινα σα στραβάδι στη cyta και θα μου έλεγαν βρήκαμε θέμα με καλώδια και ιστορίες.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 τωρα η θα παει τεχνικος του οτε μονος του η θα γινει συνδυαστικο παροχος και οτε παρεα χερακι χερακι οπως λεω εγω για να δουν το προβλημα.οποτε αν δεν ειναι τιποτα παραξενο θα πρεπει να τελειωσει η ιστορια σου 2
vitriolis1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σας. Για να μην ανοίγω νέο θέμα συνεχίζω εδώ. Τελικά μου είπαν απ' το τηλέφωνο ότι το έφτιαξαν (αυτό και μόνο) και ότι είμαι κομπλέ. Φυσικά δεν έφτιαξε τίποτα. Μου έστειλαν νέο ρούτερ, πάλι τίποτα και εντελει ήρθε τεχνικός από το σπίτι και αφού μίλησε με κάποιον στο κινητό, έφτιαξε. Τον ρώτησα τί συνέβαινε και μου είπε ότι κάποιος είχε βγάλει ένα καλώδιο και για αυτό δεν μπορούσα να συνδεθώ. Ποιός? Ο ίδιος μου είπε την εύκολη λύση, ο ΟΤΕ. Ίντερνετ έχω από προχθες. Όλες αυτές τις μέρες δεν έχω ιδέα γιατί δεν είχα, όμως αν είχε στείλει τεχνικό η hol την επόμενη μέρα δε θα υπήρχε θέμα. Και αξιώνουν λεφτά για όλες αυτές τις μέρες.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 μπορεις να ζητησεις πιστωση για το χρονικο διαστημα που δεν επαιζες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου,ζήτα πίστωση των χρημάτων για τις ημέρες που δεν είχες ίντερνετ.Θα ζητήσεις το φαξ από το τηλεφωνικό κέντρο της hol,φωτοτυπία η ταυτότητα σου και πάνω στο Φ/Ο θα αιτηθείς πίστωση των χρημάτων.Μην αρκεστείς στην τηλεφωνική-προφορική αίτηση.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ναι καλυτερα ειναι αυτα να υπαρχουν με email παρα να παρει ενα τηλεφωνο και να καταχωρυθει σαν αιτημα.συν οτι με το email γλυτωνεις το να σε συνδεσουν σε 10 ατομα μεχρι να βρεις αυτον που πρεπει γιανα του πεις το προβλημα σου για την πιστωση δηλαδη.και γλυτωνεις και την αναμονη.
vitriolis1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Μου πίστωσαν τελικά χρήματα για το διστημα αυτό.
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Μου πίστωσαν τελικά χρήματα για το διστημα αυτό. μια χαρα.συνηθως σε ολους τους Isp παιζει πιστωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα