Tablet Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Οταν μπαινω στο φακελο με τα downloads που είναι στο partition /D: μου και παταω σε οποιαδηποτε φακελο ωστε να τον ανοιξω, τοτε κολλάει, και μου λει οτι ο explorer.exe πρεπει να κανει restart...μετα απο 10-15 φορες μπαινω κανονικα στο φακελο και ανοιγω τις ταινιες.. τι φταιει ξερει κανεις; ειμαι σε win7 32bit
NikosKallithea Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Κάτι δεν πάει καλά με το συγκεκριμένο παρτισιον, πήγαινε στην διαχείριση δίσκων να δεις σε τι κατάσταση είναι
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης ρίξε και ένα σκαναρισμα καλού κακού...
akasakias Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Έχεις εγκαταστήσει κάποιο codec pack ; αν ναι κανε uninstall και βάλε το τελευταίο πχ k-lite codec pack
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Οταν μπαινω στο φακελο με τα downloads που είναι στο partition /D: μου και παταω σε οποιαδηποτε φακελο ωστε να τον ανοιξω, τοτε κολλάει, και μου λει οτι ο explorer.exe πρεπει να κανει restart...μετα απο 10-15 φορες μπαινω κανονικα στο φακελο και ανοιγω τις ταινιες.. τι φταιει ξερει κανεις; ειμαι σε win7 32bit Long shot: εχεις ενεργοποιημενα thumbnails?
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 που στις εικονες; Σε φακελους με ταινιες συγκεκριμενα
Tablet Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Όχι λιστα τα έχω να μου τα δείχνει.. Υπάρχει τρόπος να επιλέξω ολα να να μου τα δειξει λίστα;; ακομα και τους υποφακελους;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Όχι λιστα τα έχω να μου τα δείχνει.. Υπάρχει τρόπος να επιλέξω ολα να να μου τα δειξει λίστα;; ακομα και τους υποφακελους;; Αρα η long shot μου ειναι οντως long shot. Μην παραμελεις τις συμβουλες που σου εδωσαν τα παιδια νωριτερα, κανε τον κοπο να τις ακολουθησεις. Σχετικα με τη λιστα, ναi, μεσω του Folder Views απο το Organize-->Folder and search Options-->View (Windows 7)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα