koularasss Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 εχω ενα λαπτοπ acer της υπογραφης μου και μετα απο 1,5 χρονο που το εχω παρει το χρησιμοποιω αρκετα και επειδη ανεβαζει θερμοκρασιες οταν παιζω παιχνιδια αρκετη ωρα(εχω και βαση ψυξης) θελω να το ανοιξω και να το καθαρισω απο την σκονη βασικα γιατι μονο αυτο πιστευω θα μπορεσω να κανω . λοιπον,η μονη μου εμπειρια που εχω ανοιξει λαπτοπ ειναι ενα λαπτοπ 4 χρονων του αδελφου μου το οποιο ειχε χαλασει,οποτε και η παραμικρη συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη .
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Γράψε Disassembly acer xxxxxx μήπως βρεις κανένα έτοιμο videaki. Γενικά τα acer είναι εύκολα μηχανήματα αρκεί να είσαι μεθοδικός κ προσεκτικός.
koularasss Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Γράψε Disassembly acer xxxxxx μήπως βρεις κανένα έτοιμο videaki. Γενικά τα acer είναι εύκολα μηχανήματα αρκεί να είσαι μεθοδικός κ προσεκτικός. Nτα χερια μου πιανουν συνηθως,στην θεση των xxxxxx να βαλω το μοντελο του λαπτοπ??
koularasss Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 βρηκα αυτο και τρομαξα ;( http://www.youtube.com/watch?v=Xk65lnGnWUc αυτο πρεπει να ειναι το λαπτοπ μου,ξερετε κανεναν αλλον τροπο για να φυγει η σκονη αν εχει??
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ναι να φυσήξεις αντίστροφα από την κανονική ροή αέρα με πεπιεσμένο αέρα και να μην το λειτουργείς σε χνουδωτές επιφάνειες κ κλινοσκεπάσματα..
coolerman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 οταν φυσηξεις.. το ανεμιστηρακι κρατα το! μην εχεις αλλα μετα
koularasss Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ναι να φυσήξεις αντίστροφα από την κανονική ροή αέρα με πεπιεσμένο αέρα και να μην το λειτουργείς σε χνουδωτές επιφάνειες κ κλινοσκεπάσματα.. δηλαδη απο εκει που φυσαει το ανεμηστηρακι προς τα εξω να το φυσηξω προς τα μεσα??με πιστολακι πειραζει?? θα βαλω εναν συνδετηρα μεσα απο τις τρυπες να κραταει τον ανεμηστηρα οκ? σε χνουδωτες επιφανειες ποτε και για κανεναν λογο,εννοειτε αυτο
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Όχι μην το κάνεις αυτό γιατί η σκόνη θα απλωθεί μέσα.. Πώς θα φύγει?? Αν δεν θες να το κάνεις εσύ πήγαινέ το σε κανένα τεχνικό ή φιλαράκι που ξέρει από αυτά...
koularasss Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ααα τωρα καταλαβα τι ειπε ο moviemaker,λολ και εγω λεω με πιστολακι.απο τους φιλους μου εγω ξερω τα πιο πολλα απο pc ααα αν το κανω με την σκουπα πειραζει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα