Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή άρχισαν να εκπέμπουν όλοι ψηφιακά πρέπει να πάρω ένα μηχανάκι για την παλιά τηλεόραση.βρήκα ένα hd δεκτή(Ferguson T65).Τώρα επειδή θέλω ένα φτηνό δέκτη για να το έχω στην δουλειά μου(Είμαι αγρότης) και να μην με νοιάζει αν με το φάνε θέλω να ρωτήσω εάν γίνεται να πάρω έναν sd mpeg 2 μιας και βλέπω ότι τα κανάλια δίνουν σε 576i σήμα το οποίο είναι mpeg2.βρήκα από το eBay ένα στα 13 ευρώ είναι sd δέκτης, θα δουλέψει η όχι; Εκτός και αν ανεβάσουν το σήμα στα 720 και πρέπει να πάρω άλλο μετά.Για τώρα θα κάνω την δουλειά μου;

Swyped από το S2 μου με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ναι sd εκπέμπουν , αλλά όχι mpeg2 αλλά mpeg4 . To sd ή hd υποδηλώνει την ανάλυση του σήματος , δηλαδή εώς 576p είναι sd και πιο πάνω hd (απλοϊκά) . Το mpeg2/4 είναι η κωδικοποίηση του σήματος

Δημοσ.

Απο το 2013 θα εχουμε και κανάλια σε HD. Καλο εινα να εισαι προετοιμασμένος. Το 15 ευρω που πας να γλυτώσεις δεν θα σε σωσει.

Δημοσ.

υπαρχει καμια καλη προταση για αποκωδικοποιητή και την εχω χασει? κανα γνωστο καλο value for money που θα υποστιριζει και τα hd? γιατι χρειαζομαι 3 αμεσα

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...