Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα :)... Έκανα μια βλακεία με ένα πρόγραμμα και μου αφαίρεσε τα Virtual Effect των Windows (μέχρι τώρα έχω παρατηρήσει μόνο: όταν μετακινώ ένα παράθυρο μου δείχνει να μετακινώ έναν κύβο, όταν επιλέγω στην επιφάνεια εργασίας είναι όπως τα XP) πως μπορώ να τα επαναφέρω?

Δημοσ.

Μάλλον απενεργοποίησες το aero theme. Κάνε δεξί κλικ στο desktop πήγαινε Εξατομίμευση ή ιδιότητες (αν μας έλεγες και τι λειτουργικό έχεις...)

Δημοσ.

Windows 7 έχω, είχα κατεβάσει το Powersuite 2013 για κάτι δοκιμές και ενεργοποιήθηκε μόνο του κάτι σαν turbo για το PC, συγκεκριμένα απενεργοποιεί μερικά Effect των Windows. Το aero είναι μια χαρά (έχει κανονικά την διαφάνεια).

Έτσι είναι όταν κουνάω ένα παράθυρο post-175011-0-95392800-1355571453_thumb.png

Δημοσ.

Δοκίμασε το εξής:

Δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής->Ιδιότητες

Από το αριστερό μέρος με τις εργασίες πάτα στο Ρυθμίσεις για προχωρημένους.

Στην καρτέλα Για προχωρημένους πάτα Ρυθμίσεις στο τμήμα Επιδόσεις.

Στην καρτέλα Εφέ προβολής τι έχει επιλεγμένο; Δοκίμασε την 1η (Να επιλέγουν τα Windows...) ή την 2η επιλογή (Ρύθμιση για βέλτιστη εμφάνιση)

Δημοσ.

Εγώ πάντως αυτές τις p@p@ries θα έλεγα να μην τις ξαναδοκιμάσεις.

Για να κάνεις ένα σύστημα να πάει πιο γρήγορα θα πρέπει να βάλεις ram ή επεξεργαστή. Κάτι τέτοιες χαζομάρες μην τις εμπιστεύεσαι.

Στην ουσία, αυτό που κατάφερες είναι να βάλεις ένα σπασμένο πρόγραμμα με αμφίβολο crack που το μόνο που κάνεις είναι να αλλάζει ρυθμίσεις που μπορείς να κάνεις και μόνος σου χωρίς κανένα πρόγραμμα ή με δωρεάν προγράμματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...