johnpe21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά καλημέρα. Είχα ένα cd player της marantz με το οποιο ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλα αφού έχω αλλάξει ήδη την κεφαλή χάλασε πάλι, οπότε λέω να μμην την αλλάξω πάλι.. ΄Εχει μήπως κανείς σας εμπειρία απο το συγκεκριμένο cd player της tangent? Η ποιότητα ήχου με ενδιαφέρει περισσότερο.. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Χαλί μαύρο, όχι τόσο στην ποιότητα όσο στην αντοχή. Είχα ένα demo και πήγε service 4 φορές και ήταν και αντικατάσταση καθε φορά. Δεν ξανα ασχολήθηκα με τα cd τους. Απο ενισχυτες κάτι λένε. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpe21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Aπό ποιότητα ήχου? ΓΙα μένα αυτό ειναι το βασικό αυτή τη στιγμή. Υπάρχει κάτι άλλο που θα προτείνατε σε αυτή τηνν τιμή κάθώς δεν μπορώ να αγο΄ράσω κατι ακριβότερο τη συγκεκριμένη περίοδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Άπο ποιότητα ήχου όλα cd σε απλά συστηματα δεν αναγνωρίζονται εύκολα διάφορες. Πρόταση μου μακραν οικονομικοτερη. Οποιοδήποτε DVD player επώνυμης εταιρίας. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα