tuning123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αγόρασα τα ηχεία Logitech Χ-530 5.1 πολύ καλά, ρύθμισα την κάρτα ήχου (on board), απλά έχω μια απορία. Για ποιό λόγο όταν δεν ακούγετε κανονικά και στα 5 ηχεία,? Υπάρχει εξήγηση ή κάτι που μπορώ να κάνω? αν αγορασω καρτα ηχου θα παιζουν σε 5.1 ? αυτος ο ανταπτορας α βοηθησει ?
TZANNSPY Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Το format ήχου του αρχείου είναι πολυκάναλο; Ή μήπως θέλεις να παίζουν stereo και μπροστά και πίσω;
John-lamia Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αγόρασα τα ηχεία Logitech Χ-530 5.1 πολύ καλά, ρύθμισα την κάρτα ήχου (on board), απλά έχω μια απορία. Για ποιό λόγο όταν δεν ακούγετε κανονικά και στα 5 ηχεία,? Υπάρχει εξήγηση ή κάτι που μπορώ να κάνω? αν αγορασω καρτα ηχου θα παιζουν σε 5.1 ? αυτος ο ανταπτορας α βοηθησει ? πες μας; ποια μητρικη εχεις για να δουμε ποια καρτα ηχου εχει επανω και να δουμε πως θα το κανεις να ακους 5,1 στα τραγουδια σου. για τις ταινιες δεν εχεις προβλημα, αρκει αυτες να ειναι με πολυκαναλο ηχο.
tuning123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Το format ήχου του αρχείου είναι πολυκάναλο; Ή μήπως θέλεις να παίζουν stereo και μπροστά και πίσω; το format ηχου δεν ειναι πολυκαναλο ,αφου παιζω καποιο Mp3 η μουσικη απο το youtube απο κει θα ηθελα να εχω ηχο και στα 5 asrock g31m-s αυτη ειναι η μητρικη μου ,εχω προσπαθησει να κανω ενα καρο ρυθμισεις οταν κανω sound test με κατι ηχους στυλ "μπιπ " κτλ ακουγονται κανονικα δεν εχει θεμα η συνδεσμολογια ,αλλα σε Mp3 ,youtube κτλ εχω εχω μονο σε 2 ηχεια και sub απαντησα και στους δυο
ClawHammer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Απ' ό,τι βλέπω στο site της ASRock, η μητρική σου έχει το 1708S της VIA όπως και η δική μου. Κατέβασε την τελευταία έκδοση 10.1200Α από εδώ http://www.viaarena.com/Driver/v10_1200a.zip η οποία κάνει για WinXP/Vista/7/8 32&64bit. Μετά, στις επιλογές του HD VDeck που θα εγκατασταθεί, ενεργοποίησε αυτό που λέει Speaker Fill και θα είσαι κομπλέ.
tuning123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 θα σου απαντησω αυριο για τα αποτελεσματα , μιας και δεν ειμαι σπιτι τωρα σε ευχαριστω πολυ δεκτες και αλλες συμβουλές απο τους φίλους του Insomnia
tuning123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 και κάτι αλλο ΠΡΕΠΕΙ να παρω καρτα ηχου ή κανω και δουλειά με την Onboard?
John-lamia Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 και κάτι αλλο ΠΡΕΠΕΙ να παρω καρτα ηχου ή κανω και δουλειά με την Onboard? ανάλογα στις απαιτήσεις που εχεις. σίγουρα μια καρτα ηχου ειναι παντα καλύτερη απο μια on board. πχ αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522858 αμα την βάλεις θα πεις: ακούω !!!! ειδικά σε ταινίες, παιχνίδια, που εχουν εφε θα πάθεις πλακά !!!! οσο αναφορα για την μουσικη, εκει ειναι αλλος τομεας, αλλα θα δεις μεγαλες διαφορες και εκει.
tuning123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Συμφωνω ,απλως το κύριο θεμα του προβληματός μου είναι να "ενεργοποιήσω" και τα 5 ηχεια
GothmogGr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ανάλογα στις απαιτήσεις που εχεις. σίγουρα μια καρτα ηχου ειναι παντα καλύτερη απο μια on board. πχ αυτη http://www.e-shop.gr...l?id=PER.522858 αμα την βάλεις θα πεις: ακούω !!!! ειδικά σε ταινίες, παιχνίδια, που εχουν εφε θα πάθεις πλακά !!!! οσο αναφορα για την μουσικη, εκει ειναι αλλος τομεας, αλλα θα δεις μεγαλες διαφορες και εκει. Ποσο σίγουρος ισώς οτι με ηχεία των 60Ε θα ακούσει διαφορές μεταξύ onboard και xonar?
tuning123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ενα προγραμμα που βοηθησε καπως ειναι το AIMP3 Aλλα παίζει μονο mp3 Εχεις κανεις φίλος να προτείνει κάτι ?
ClawHammer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που σου πρότεινα το δοκίμασες; Δε νομίζω ότι θέλει τόσο ψάξιμο, ακόμα και σε PC 8ετίας που έστησα πρόσφατα σε φίλο υπήρχε αυτή η επιλογή στην onboard κάρτα ήχου (επίσης VIA αλλά με το Envy codec)
tuning123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 τελικα τωρα που ηρθα σπιτι είδα οτι εχω την G-31m-gs και οχι την g31m-s οποτε ενω εγκατασταση αυτο που μου προτεινες δεν αλλαζει τιποτα ειχα απο τους drivers to HD Realtek audio manager και παρεμεινε ιδια κατασταση !
ClawHammer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Έστω, η μητρική σου έχει το ALC662 codec της Realtek. Κάνε ένα κόπο και κατέβασε τους τελευταίους drivers ανάλογα με ποιο λειτουργικό έχεις από εδώ http://www.realtek.c...3&GetDown=false και μετά στον HD Audio Manager θα βλέπεις αυτό http://www.vistax64....-hd_manager.jpg και θα πρέπει να βάλεις 5.1 Speakers και να ενεργοποιήσεις την επιλογή Speaker Fill.
tuning123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Σας ευχαριστω για την και τις απαντησεις σας ,αλλα δεν εχει βρεθει λύση Για οποια άλλη βοήθεια. πολυ ευχαριστως θα την δεχομουν!και παλι ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα