Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω εδω και 10 μερες που εχω βαλει τα Windows 7 x64. Ενω στην αρχη ολα ηταν οκ τωρα υπαρχει το εξης προβλημα. Τα εικονιδια δεν φενονται αναγλυφα οπως φενοταν στην αρχη. Στο Skype ΠΧ φενεται ακριβως αυτο που θελω να πω. Σας παραθετω ενα Screenshot να δειτε! Παρακαλω αν ξερει καποιος ας βοηθησει γιατι παιδευομαι και δεν μπορω να το βρω με τιποτα.

post-220388-0-02300400-1355534163_thumb.png

post-220388-0-28617800-1355534353_thumb.png

Οπως βλεπετε τα buttons τα δικα μου στο Skype εχουν διαφορα σε σχεση με τα κανονικα που ειναι αναγλυφα. Κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

σχεδον ολα τα καλα προγραμματα(skype,teamviewer)εχουν αλλαξει και μοιαζουν πιο πολυ σε win 8 οποτε δυστυχως θα πρεπει να το συνηθισεις.

Εγω να δεις τι βρισιδια εριξα οταν κανανε το skype ετσι τοσο ΧΑΛΙΑ...

Δημοσ.

Ωρε παιδια τι λετε τωρα? Και εγω ο καημενος καθομουν και εψαχνα σε Forums και Google! Νομιζα οτι ηταν κατι προβλημα απο μενα. Παντως στον αδερφο μου που κοιταξα ειδα οτι το Skype του ειναι ακομα στην ''παλια'' μορφη. Δηλαδη με τα Buttons να ειναι αναγλυφα.

Δημοσ.

αν κοιταξεις θα δεις οτι εχει πιο παλια εκδοση ο αδερφος σου.

Η νεα εκδοση του skype(skype 6.0.142 αν θυμαμαι καλα)ειναι πλεον ετσι!!!!!

Δημοσ.

αν κοιταξεις θα δεις οτι εχει πιο παλια εκδοση ο αδερφος σου.

Η νεα εκδοση του skype(skype 6.0.142 αν θυμαμαι καλα)ειναι πλεον ετσι!!!!!

Φιλε μου μιλαμε με εσωσες απο πολυ ανχος. Προσφατα αγορασα new pc part και νομιζα οτι κατι εχει το pc και δεν τα διχνει αναγλυφα LOL.

Σε ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...