alekasas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω εδω και 10 μερες που εχω βαλει τα Windows 7 x64. Ενω στην αρχη ολα ηταν οκ τωρα υπαρχει το εξης προβλημα. Τα εικονιδια δεν φενονται αναγλυφα οπως φενοταν στην αρχη. Στο Skype ΠΧ φενεται ακριβως αυτο που θελω να πω. Σας παραθετω ενα Screenshot να δειτε! Παρακαλω αν ξερει καποιος ας βοηθησει γιατι παιδευομαι και δεν μπορω να το βρω με τιποτα. Οπως βλεπετε τα buttons τα δικα μου στο Skype εχουν διαφορα σε σχεση με τα κανονικα που ειναι αναγλυφα. Κανεις καμια ιδεα?
sistah Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Συγκεκριμενα το skype εχει αλλαξει λιγο το interface ωστε να ταιριαζει με αυτο των 8. Δεν εισαι μονο εσυ δηλαδη.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 σχεδον ολα τα καλα προγραμματα(skype,teamviewer)εχουν αλλαξει και μοιαζουν πιο πολυ σε win 8 οποτε δυστυχως θα πρεπει να το συνηθισεις. Εγω να δεις τι βρισιδια εριξα οταν κανανε το skype ετσι τοσο ΧΑΛΙΑ...
alekasas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ωρε παιδια τι λετε τωρα? Και εγω ο καημενος καθομουν και εψαχνα σε Forums και Google! Νομιζα οτι ηταν κατι προβλημα απο μενα. Παντως στον αδερφο μου που κοιταξα ειδα οτι το Skype του ειναι ακομα στην ''παλια'' μορφη. Δηλαδη με τα Buttons να ειναι αναγλυφα.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 αν κοιταξεις θα δεις οτι εχει πιο παλια εκδοση ο αδερφος σου. Η νεα εκδοση του skype(skype 6.0.142 αν θυμαμαι καλα)ειναι πλεον ετσι!!!!!
alekasas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 αν κοιταξεις θα δεις οτι εχει πιο παλια εκδοση ο αδερφος σου. Η νεα εκδοση του skype(skype 6.0.142 αν θυμαμαι καλα)ειναι πλεον ετσι!!!!! Φιλε μου μιλαμε με εσωσες απο πολυ ανχος. Προσφατα αγορασα new pc part και νομιζα οτι κατι εχει το pc και δεν τα διχνει αναγλυφα LOL. Σε ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα