Προς το περιεχόμενο

SNR,Noise Margin,Profiles Παρόχων και Αλλαγές Profiles Για Σταθερότητα.

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 minutes ago, kosgreece said:

αυτο τι ενοει να βαλω το τηλεφωνο με splider και να συνδεσω το router μονο του στο σπιτι εχουμε μια μπριζα μονο το τηλ ειναι διακοσμητικο δεν το χρεισιμοποιουμε και πολυ σε μια κεντρικη μπριζα μπηκε το router δεν εχουμε πολλες συσκευες τηλ μονο0 μια η οποια ειναι συνδεδεμενη πανω στο router γιατι ειναι voip

αν εχεις μονο μια πριζα τοτε εισαι μια χαρα.απλα σιγουρεψου οτι πισω απο την πριζα ειναι μονο ενα ζευγαρι συνδεδεμενο.αν υπαρχει και δευτερο βγαλτο .το δευτερο μπορει να ειναι αναπληρωματικο μεχρι τον κατανεμητη ή να πηγαινει σε καποιο αλλο πριζακι που δεν εχεις προσεξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μου το εχει κανει ο οτε παλιοτερα αυτο εχει απομονωση ολες τις μπρζες του τηλ μεσα στο σπιτι και ειναι μονο αυτη ενεργη για τηλ

Καταγραφή2.PNG

19 minutes ago, kosgreece said:

μου το εχει κανει ο οτε παλιοτερα αυτο εχει απομονωση ολες τις μπρζες του τηλ μεσα στο σπιτι και ειναι μονο αυτη ενεργη για τηλ

Καταγραφή2.PNG

δεν εχεις πολυ attenuation παρολα αυτα παιζεις χαμηλα.ελπιζω να σου αλλαξει ο οτε κανα ζευγαρι και να παιξεις καλυτερα. αφου στην εχουν φτιαξει την καλωδιωση μια χαρα.απλα θα τσεκαρα και τυπικα οτι πραγματι εχει ενα ζευγαρι απο πισω.βεβαια οταν ερθει ο τεχνικος του οτε ή ο παροχος για ελεγχο θα τσεκαρει στον κατανεμητη ετσι και αλλιως.απλα ειπα να το τσεκαρεις μην εχει ξεχαστει τιποτα πισω απο την πριζα ή μην εχει πιασει καμια υγρασια το πριζακι ή μην εχει οξειδωθει κανα καλωδιο.

Ειχε ερθει ο τεχνικος της nova και εποιανα 52 στην αρχη και στον κατανεμητη οπου ημουν μπροστα που μετρησε εποιανε 52 και εκει,σημερα πηγε 61 και κλειδωσε το router και τους πηρα τηλ την nova και μου ειπαν πως δεν εχει περασει ο οτε και οτι τους στελνουν μυνημα οπου μου στελνουν και σε εμενα για το ποτε θα περασει και μαλλον κανανε μια αναβαθμιση στο δυκτιο του οτε και συνχρονισε παραπανω η βλαβη ειναι ακομα εν υσχυει,δεν με εχουν συνδεσει απο τον οτε στην 100αρα αλλα στην 50αρα μου ειπε ο τεχνικος της nova οταν ηρθε οσο ορθο ειναι αυτο που ειπε,ετσι και αλλιως εγω ειχα 100αρα με τον οτε και εποιανα 99999 δεν ειχα κανενα θεμα ποτε αλλα λογο οικονομικων λογων ηρθα στην nova το καφαο του οτε δεν ειναι ουτε 25 μετρα απο την πιλωτη του σπιτιου αναμενουμε και βλεπουμε τι θα γινει :-)

1 hour ago, kosgreece said:

Ειχε ερθει ο τεχνικος της nova και εποιανα 52 στην αρχη και στον κατανεμητη οπου ημουν μπροστα που μετρησε εποιανε 52 και εκει,σημερα πηγε 61 και κλειδωσε το router και τους πηρα τηλ την nova και μου ειπαν πως δεν εχει περασει ο οτε και οτι τους στελνουν μυνημα οπου μου στελνουν και σε εμενα για το ποτε θα περασει και μαλλον κανανε μια αναβαθμιση στο δυκτιο του οτε και συνχρονισε παραπανω η βλαβη ειναι ακομα εν υσχυει,δεν με εχουν συνδεσει απο τον οτε στην 100αρα αλλα στην 50αρα μου ειπε ο τεχνικος της nova οταν ηρθε οσο ορθο ειναι αυτο που ειπε,ετσι και αλλιως εγω ειχα 100αρα με τον οτε και εποιανα 99999 δεν ειχα κανενα θεμα ποτε αλλα λογο οικονομικων λογων ηρθα στην nova το καφαο του οτε δεν ειναι ουτε 25 μετρα απο την πιλωτη του σπιτιου αναμενουμε και βλεπουμε τι θα γινει :-)

ειτε Nova βαλεις ειτε cosmote απο το ιδιο Kv θα παρεις πχ του οτε και απο το ιδιο καλωδιο του οτε.οποτε αν επαιζες 99999 και επεσες στα 52 ή στα 61 τοτε σημαινει οτι κατι αλλαξε στο χαλκο.βγαζουμε εκτος την περιπτωση να εχει περαστει καποιο λαθος Profile ή δεν ξερω τι.οποτε αναμενεις να δεις τι θα γινει με την βλαβη.

και εγω αυτο λεω φιλε μου,το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι στο καφαο του οτε στο περαμα εκει που βρισκομαι η nova μιας και ειχε μεινει λιγο πισω με vdsl ειναι ολοκαινουργια τα ζευγαρια μεσα στο καφαο της nova εξου και η προσφορα των 30ευρω για να μαζεψει πελατες η nova τουλαχιστον στην περιπτωση μου ειναι στανταρ αυτο,αλλα δεν συνδεουν διπλα πχ απο τον οτε στο καφαο που ειναι και της nova και το ρυθμιζουν απο το αστικο κεντρο,οι συνδεσεις και το σημα φευγει απο το αστικο κεντρο με τις οπτικες ινες full δλδ οσο παει και στα καφαο της περιοχης σε συνδεουν η στο 50 η στο 100 η στο 200 στην περιπτωση του περαματος δεν υποστιρηζεται ακομα το 200 γιατι δεν ξερουν ποσο θα ποιασουν οι πελατες πριν το τεσταρουν

30 minutes ago, kosgreece said:

και εγω αυτο λεω φιλε μου,το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι στο καφαο του οτε στο περαμα εκει που βρισκομαι η nova μιας και ειχε μεινει λιγο πισω με vdsl ειναι ολοκαινουργια τα ζευγαρια μεσα στο καφαο της nova εξου και η προσφορα των 30ευρω για να μαζεψει πελατες η nova τουλαχιστον στην περιπτωση μου ειναι στανταρ αυτο,αλλα δεν συνδεουν διπλα πχ απο τον οτε στο καφαο που ειναι και της nova και το ρυθμιζουν απο το αστικο κεντρο,οι συνδεσεις και το σημα φευγει απο το αστικο κεντρο με τις οπτικες ινες full δλδ οσο παει και στα καφαο της περιοχης σε συνδεουν η στο 50 η στο 100 η στο 200 στην περιπτωση του περαματος δεν υποστιρηζεται ακομα το 200 γιατι δεν ξερουν ποσο θα ποιασουν οι πελατες πριν το τεσταρουν

κατι εχεις μπερδεψει. α.η Nova και ολοι οι παροχοι πατανε στα καλωδια του οτε.β. ο οτε αλλαζει το καφαο με καινουριο αλλα τα καλωδια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν αλλαζουν και παραμενουν τα παλια.οποτε το καλωδιο που εχεις ειναι πχ του 1980. 

β. αν εχει βαλει αλλος παροχος Kv και οχι ο οτε τοτε θα δεις το παλιο καφαο του οτε και διπλα του αλλου παροχου πχ vodafone,wind. αν δεν εχουν αλλαχτει τα καφαο ή αν εισαι πολυ κοντα στο αστικο κεντρο τοτε το καφαο δεν αλλαζει οποτε μπορουν να σου δωσουν vdsl μονο απο το αστικο κεντρο.αν ειχες vdsl απο το αστικο κεντρο και τωρα αλλαχτηκαν τα καφαο τοτε ζητας να σε βαλουν στο kv. 200 δεν δινει η Forthnet ακομα γιατι πρεπει να δωσει και Cpe που να παιζει 200. δεν εχει σχεση το ποσο θα πιασουν ουτε τους νοιαζει. αλλωστε ειτε βαλεις Nova ειτε Cosmote ειτε vodafone ειτε wind θα παρεις απο το ιδιο Kv και τον ιδιο χαλκο.οποτε θα πιασεις την ιδια ταχυτητα.ειτε λεγεται 100 ειτε λεγεται 200 ειτε λεγεται 50.οτι μπορει να πιασει η γραμμη σου.

Οταν λες για χαλκο ενοεις φιλε μου απο το καμπινα και μετα απο οτι καταλαβα γιατι ολο το περαμα μεχρι ολες οι καμπινες εχουν πλεον οπτικες ινες ο χαλκος δεν υφιστατε σε αυτην την περιπτωση ο χαλκος ειναι απο την καμπινα και μετα

4 minutes ago, kosgreece said:

Οταν λες για χαλκο ενοεις φιλε μου απο το καμπινα και μετα απο οτι καταλαβα γιατι ολο το περαμα μεχρι ολες οι καμπινες εχουν πλεον οπτικες ινες ο χαλκος δεν υφιστατε σε αυτην την περιπτωση ο χαλκος ειναι απο την καμπινα και μετα

Ναι απο το Kv και μετα λεμε παντα.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/685316-kvcabin-vdsl-οτε-wind-vodafoneπως-είναι-μέσατι-είναιτι-κάνει/

βλεπω πως το θεμα ομως ειναι καπως ποιο περιπλοκο γιατι απο σημερα μου εχει κανει 2 αποσυνδεσεις απο τις 6/9 που ενεργοποιηθηκα στην nova ειχα μεχρι και σημερα κλειδωμενα απο 52 μεχρι 51 και σημερα μια αποσυνδεση κλειδωσε στα 61 και μετα απο λιγες ωρες ξανα αποσυνδεση και κλειδωσα πλεον στα 31 κατι παιζει πλεον και με τον οτε δεν ειχα θεμα πριν της 6/9 εκει ειναι ολο το θεμα :-(

6 minutes ago, kosgreece said:

βλεπω πως το θεμα ομως ειναι καπως ποιο περιπλοκο γιατι απο σημερα μου εχει κανει 2 αποσυνδεσεις απο τις 6/9 που ενεργοποιηθηκα στην nova ειχα μεχρι και σημερα κλειδωμενα απο 52 μεχρι 51 και σημερα μια αποσυνδεση κλειδωσε στα 61 και μετα απο λιγες ωρες ξανα αποσυνδεση και κλειδωσα πλεον στα 31 κατι παιζει πλεον και με τον οτε δεν ειχα θεμα πριν της 6/9 εκει ειναι ολο το θεμα :-(

υπομονη.θεωρητικα απο αλλαγη απο τον ενα παροχο στον αλλο οταν μιλαμε για kv δεν αλλαζει κατι καλωδιακα ουτε οσο ξερω το σε ποια πορτα σε ριχνουν. μολις κλεισει η βλαβη θα δεις.εχω δει προβληματικο Port που συγχρονιζε χαμηλα μετα απο 5-6  λεπτα που εκανε Training.με το που αλλαξε ο οτε port επαιξε καπακια 50αρι χωρις θεματα.

εκει ειναι το θεμα εγω απο 6/9 μεχρι και σημερα αν οχι 100αρα 51 με 52 συνχρονιζε απο σημερα το πρωι και μετα 2 αποσυνδεσεις μεχρι που εφτασα 31 και λεω πως τωρα το επισκευαζουν αποκαταστουν την βλαβη και πηρα την nova να μου το επιβεβαιωσουν και οχι αυτο δεν ειπαν αλλα μου ειπαν πως τους στελνει μυνημα ο οτε για ποτε θα αποκαταστησουν την βλαβη τωρα λεω εγω τωρα τοσες μερες δεν εκανε καμια αποσυνδεση σημερα τι επαθε πχ εκει ανχονωμαι χαχαχαχαχα

1 minute ago, kosgreece said:

εκει ειναι το θεμα εγω απο 6/9 μεχρι και σημερα αν οχι 100αρα 51 με 52 συνχρονιζε απο σημερα το πρωι και μετα 2 αποσυνδεσεις μεχρι που εφτασα 31 και λεω πως τωρα το επισκευαζουν αποκαταστουν την βλαβη και πηρα την nova να μου το επιβεβαιωσουν και οχι αυτο δεν ειπαν αλλα μου ειπαν πως τους στελνει μυνημα ο οτε για ποτε θα αποκαταστησουν την βλαβη τωρα λεω εγω τωρα τοσες μερες δεν εκανε καμια αποσυνδεση σημερα τι επαθε πχ εκει ανχονωμαι χαχαχαχαχα

ο οτε θα πει ποτε θα φτιαξει την βλαβη και οταν κλεισει την βλαβη θα σε καλεσει η Forthnet και θα ερθει μυνημα στο κινητο που εχεις δωσει.οποτε υπομονη.

1 minute ago, kosgreece said:

ε ναι δεν μπορω να κανω κατι αλλο ειδωμεν θα ενημερωσω σε ευχαριστω πολυ φιλε μου

οτι χρειαστεις εδω ειμαστε:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...