Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διορθώνω γιατι πριν επρεπε να φυγω και το εγραψα βιαστικά

''

Μολις με πηρε τεχνικος της wind και μου λεει σας βαλαμε σε SNR 6 !

Ταυτοχρονα εκεινη την στιγμη ειχα αποσυγχρωνισμο , μπαινω στα καπακι στις ρυθμισεις του royter και βλεπω οτι εχει κλειδωσει στα 9500kbs . Του λεω ευχαριστω και του το κλεινω .

Ομως συνεχεια ειχε αποσυγχρωνισμους , παταω να δω την γραμμη μου βγαζει SNR 6 και εξασθενηση γραμμης -51db .

Πριν τους παρω τηλ να ζητησω ξανα SNR9 λεω δεν κανω ενα restart στο router?

Restart λοιπον,σταθεροτατη γραμμή με SNR6 αλλα κλειδωνει στα 7500kbs οπως πριν δηλαδη ΑΛΛΑ αυξηθηκε το upload στα 1000kbs.

Η Εξασθενηση γραμμης πηγε στο 37.''

Οποτε απο SNR 9 σε SNR 6 εδωσε για μερικα λεπτα μερικα mb περισσότερα αλλα στο restart του router επεσε στα ιδια επιπεδα με πριν παρολο που εχω SNR 6.... Μου εκανε εντυπωση οταν ειχει κλειδωσει στα 9500 την ωρα που με πηρε τηλ ο τεχνικος και ειχα εξασθενηση γραμμης αρνητικη .. Γινεται αυτο?

Αυτη την στιγμη η κατασταση εχει ως εξης

0t7t.jpg

το εχω ξαναδει το σεναριο.για καποιο λογο οταν συγχρονισε η γραμμη πετυχε καποια μεγαλα νουμερα αλλα το Margin ηταν πολυ οριακο.γινεται αυτο σε γραμμες που κανουν μικρα σκαμπανεβασματα στο margin.συνηθως.αλλα δεν κραταει πολυ ο συγχρονισμος επειδη σηκωνει πολλα errors η γραμμη οποτε μετα την ριχνει και ξανασυγχρονιζει συνηθως μετα σε πιο νορμαλ νουμερα.το ειπα με απλα λογια.

Δεν ξέρω από έχεις αυτή την πληροφορία αλλά από το καλοκαίρι τους έχω στείλει μηνύματα γι' αυτό το θέμα και δεν πήρα απάντηση, μίλησα με εκπρόσωπο της Forthnet σε διπλανά forum (αλήθεια, γιατί δεν προσπαθεί το insomnia να ανοίξει ένα παρόμοιο "κανάλι επικοινωνίας" με τη Forthnet, το οποίο φαίνεται να αποδίδει ουσιαστκή βοήθεια στα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές μέλη του του adslgr και του avclub), μίλησα και με την εξυπηρέτηση πελατών και αυτή τη βδομάδα αλλά κανείς δεν γνωρίζει τίποτε σχετικά με την πολιτική της σ' αυτό το θέμα.

Καταλαβαίνω ότι δεν τους παιρνει και ο ανταγωνισμός πιέζει (και εγώ τους πιέζω) αλλά δεν φα'ινεται να συγκινούνται. Άλλωστε, πιέζομαι και εγώ από το συμβόλαιο με τη Νόβα που λήγει το Γενάρη (έχω σε προνόμιο τηλεφωνία/ίντερνετ) και πρέπει να ξεκαθαρίσω το θέμα άμεσα και να μην ανανεώσω το συμβόλαιο με τη Νόβα.

αμα ειναι για ιανουαριο απλα καντην αμα θες το vdsl και δεν σε νοιαζει το Nova.επισης μην περιμενεις κατι απο το support.κανεις δεν θα πει στο support σε πχ 2-3 μηνες θα δωθει vdsl.θα μαθευτει κλασσικα Τελευταια στιγμη.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

poulinos εγώ τι μπορώ να κάνω? Πλέον έχω 8 mbps ενώ είχα παλαιότερα 13-15? Ορίστε και μια φώτο του ρούτερ (HOL)

βλεπω 9 margin οποτε εχεις ζητησει απο hol ηδη να σε βαλουν σε 9.λογικα εσενα κατι εχει αλλαξει στον χαλκο εξω απο το σπιτι και για αυτο εχει πεσει η ταχυτητα παρα οτι σου εχουν αλλαξει κατι αυτοι.το μονο που μπορεις να δοκιμασεις τυπικα ειναι αν πιανουν τα χερια σου να δοκιμασεις στον κατανεμητη η στην χωνευτη να δεις αν εκει συγχρονιζεις το ιδιο η οχι.αν παιζεις καλυτερακατι γινεται με την καλωδιωση.αν παιζεις το ιδιο κατι γινεται προς τα εξω.μπορεις μετα να μιλησεις με την hol αν μπορουν να κανουν κατι για να κερδισεις σε ταχυτητα που δεν το νομιζω και αν μπορει να παει για βλαβη στον οτε που παλι δεν νομιζω οτι θα το δωσουν και οτι ο οτε θα το δεχτει.εναλλακτικα θα εκανα μονο και μονο για το γαμωτο και μια δοκιμη με αλλο ρουτερ μηπως και  τρωει κανα σκαλωμα η καμια ασυμβατοτητα κτλ.που χλωμο το κοβω αλλα να καλυψουμε ολα τα ενδεχομενα.η μεγαλη δοκιμη ειναι ο κατανεμητης η στην χωνευτη να δεις ποσο συγχρονιζεις.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εχω το thomson 585v8 με annex a και εβαλα το dmt tool που πρεπει αλλα μολις παταω connect μου λεει τα στοιχεια της γραμμης αλλα δεν με αφηνει να αλλαξω το margin. Τι μπορω να κάνω? Εχω το  8.2.7.8 software και windows 8.1

Πρέπει να κάνω downgrade firmware για να παιξει; Και αν ναι που θα βρω παλαιοτερο firmware. Εχω συνδεση ΟΤΕ 24αρα

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.

Παιδια εχω το thomson 585v8 με annex a και εβαλα το dmt tool που πρεπει αλλα μολις παταω connect μου λεει τα στοιχεια της γραμμης αλλα δεν με αφηνει να αλλαξω το margin. Τι μπορω να κάνω? Εχω το  8.2.7.8 software και windows 8.1

Πρέπει να κάνω downgrade firmware για να παιξει; Και αν ναι που θα βρω παλαιοτερο firmware. Εχω συνδεση ΟΤΕ 24αρα

α.το v8 εχει απo default Κλειστο το telnet αμα εχει Custom firmware.Οποτε η πρεπει να ανοιξεις το Telnet διαμεσω του backup/restore του configuration ή πρεπει να αλλαξεις firmware.

επισης και να αλλαξεις το firmware δεν θα παιξει το dmt για να αλλαξεις το margin.παιζει οσο ξερω μονο με το v7 και μονο με τα firmware 7.x.x.x

στο v8 και το cli να ανοιξεις μπορεις απλα να δεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης με dmt ή με το Orbmt που το εχω κανει εγω.οσο ξερω δεν μπορεις να πειραξεις margin.αν εχεις Forthnet τοτε σου δινουν 6αρι Profile που ειναι μια χαρα απλα πρεπει να δεις αν εισαι σε alcatel dslam(broadcom chipset) ή αν εισαι σε siemens(infineon).αν εισαι σε alcatel λογικα θα εχεις καποιο gap ειτε μικρο ειτε μεγαλο οποτε αν τους πεις να στο κλεισουν κοινως να σου αλλαξουν  profile θα κερδισεις σε ταχυτητα.αν πας στο dsl connection μεσα στο ρουτερ και μετα details σου λεει σε τι dslam εισαι(γραφει chip vendor id (local/remote).ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟ default margin του οτε ειναι 9 .στο firmware του οτε δεν ξερω αν το Telnet ειναι κομμενο αλλαλογικα θα ειναι.μπορεις να το δοκιμασεις κανοντας Telnet 192.168.1.254

αν δεν μπει τοτε ειναι κλειδωμενο.αν σου βγαλει οτι δεν βρισκει την εντολη Telnet τοτε πρεπει να την ενεργοποιησεις στα windows(με google το βρισκεις(enable telnet on windows 7,8) κτλ.

για firmware γενικοτερα εχει εδω

http://leoforeia.gr/thomson/

αν και δεν δουλευει τωρα αλλιως εδω

http://download.modem-help.co.uk/

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ poulinos τα φώτα σου.Υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνω για να πάρω ταχύτητα?Βάση της απώλειας σήματος, καλή είναι η ταχύτητα που έχω? Vivodi είναι η σύνδεση την έχω χρόνια ήτανε μια προσφορά στα 22 ευρώ για 24αρι ίντερνετ(ο θεός να το κάνει :P) κ απεριόριστα εκτός απο κινητά.

post-279402-0-34747800-1393313267_thumb.jpg

Δημοσ.

Εδώ poulinos τα φώτα σου.Υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνω για να πάρω ταχύτητα?Βάση της απώλειας σήματος, καλή είναι η ταχύτητα που έχω? Vivodi είναι η σύνδεση την έχω χρόνια ήτανε μια προσφορά στα 22 ευρώ για 24αρι ίντερνετ(ο θεός να το κάνει :P) κ απεριόριστα εκτός απο κινητά.

ουτε το καλυτερο ουτε το χειροτερο.θα μπορουσε και καλυτερα.αν θες να εισαι σιγουρος οτι δεν χανεις σε εσωτερικη καλωδιωση θα πρεπει να κανεις τεστ στον κατανεμητη η στην χωνευτη για να δεις ποσο πιανεις και εκει.

οτι εχεις παντως τετοια ταχυτητα δεν ειναι ασχημα.αλλοι πληρωνουν 24 αρι και δεν εχουν ουτε 5 Mbit Οχι 13 που εχεις εσυ.

τωρα εισαι σε alcatel dslam>αν η vivodi παιζει με rfι η no rfi αυτο ειναι λιγο δυσκολο να το δουμε.θα πρεπει να το δουμε με το dmt η το orbmt για να δουμε τι παιζει.

επισης κατι βασικο.το 780 δεν ειχε και τους καλυτερους συγχρονισμους.ειχα δει και περιπτωσεις να παιζει 2-3 Mbit πιο χαμηλα απο αλλο ρουτερ.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε το να δουμε ποσο θα συγχρονισεις γιατι κατι μου λεει οτι με κανα νεο ρουτερ θα παιξεις αρκετα καλυτεερα.

Δημοσ.

ουτε το καλυτερο ουτε το χειροτερο.θα μπορουσε και καλυτερα.αν θες να εισαι σιγουρος οτι δεν χανεις σε εσωτερικη καλωδιωση θα πρεπει να κανεις τεστ στον κατανεμητη η στην χωνευτη για να δεις ποσο πιανεις και εκει.

οτι εχεις παντως τετοια ταχυτητα δεν ειναι ασχημα.αλλοι πληρωνουν 24 αρι και δεν εχουν ουτε 5 Mbit Οχι 13 που εχεις εσυ.

τωρα εισαι σε alcatel dslam>αν η vivodi παιζει με rfι η no rfi αυτο ειναι λιγο δυσκολο να το δουμε.θα πρεπει να το δουμε με το dmt η το orbmt για να δουμε τι παιζει.

επισης κατι βασικο.το 780 δεν ειχε και τους καλυτερους συγχρονισμους.ειχα δει και περιπτωσεις να παιζει 2-3 Mbit πιο χαμηλα απο αλλο ρουτερ.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε το να δουμε ποσο θα συγχρονισεις γιατι κατι μου λεει οτι με κανα νεο ρουτερ θα παιξεις αρκετα καλυτεερα.

το τεστ στον κατανεμητή δεν έχω ιδέα πως γίνεται δώσε τα φώτα σου η δώσε λινκ στο αντίστοιχο θέμα-πόστ να το τσεκάρω.

Με dmt προσπάθησα να συνδεθώ χωρίς όμως αποτέλεσμα απο ότι κατάλαβα μάλλον θέλει πιο παλιό firmware γιατί έβαζα τα username/password του router και δεν συνδέθηκε..Το orbmt δεν το δοκίμασα θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι.

Όσο για ρουτερ δεν έχω άλλο έυκαιρο αλλά και να είχα πως να το ρυθμίσω τι στιγμή που δεν ξέρω πως γίνεται.Σε άλλες εταιρείες σου δίνουν κάποιο username k pass για να συνδεθείς εγώ ποτέ δεν πήρα με την vivodi.Η αν πήρα έχει χαθεί.Για να σου δώσω να καταλάβεις αν κάνω reset τους παίρνω για να μου βάλουν αυτοί τις ρυθμίσεις.

κάτι τελειως άσχετο αν βάλω κάποια στιγμή στο μέλλον vdsl 50 ας πούμε τι απώλειες θα έχω πάνω κάτω? Σε ρωτάω μην πάω πληρώνω 50 κ έχω πχ 20αρα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το τεστ στον κατανεμητή δεν έχω ιδέα πως γίνεται δώσε τα φώτα σου η δώσε λινκ στο αντίστοιχο θέμα-πόστ να το τσεκάρω.

Με dmt προσπάθησα να συνδεθώ χωρίς όμως αποτέλεσμα απο ότι κατάλαβα μάλλον θέλει πιο παλιό firmware γιατί έβαζα τα username/password του router και δεν συνδέθηκε..Το orbmt δεν το δοκίμασα θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι.

Όσο για ρουτερ δεν έχω άλλο έυκαιρο αλλά και να είχα πως να το ρυθμίσω τι στιγμή που δεν ξέρω πως γίνεται.Σε άλλες εταιρείες σου δίνουν κάποιο username k pass για να συνδεθείς εγώ ποτέ δεν πήρα με την vivodi.Η αν πήρα έχει χαθεί.Για να σου δώσω να καταλάβεις αν κάνω reset τους παίρνω για να μου βάλουν αυτοί τις ρυθμίσεις.

κάτι τελειως άσχετο αν βάλω κάποια στιγμή στο μέλλον vdsl 50 ας πούμε τι απώλειες θα έχω πάνω κάτω? Σε ρωτάω μην πάω πληρώνω 50 κ έχω πχ 20αρα...

εστω και με μεγαλο delay.αν δεν εχεις γνωσεις για κατανεμητη ή για να λυσεις το κεντρικο πριζακι και να βγαλεις ολο το σπιτι στον αερα και να αφησεις μονο τα καλωδια του οτε τοτε μην το κανεις.δεν ειναι μονο γνωσεις ειναι οτι θες και τροπο να βρεις την γραμμη.αν εχεις κανα φιλο ηλεκτρολογο ισως να μπορει να σε βοηθησει.ναι το dmt δεν παιζει με ολα τα firmware.επισης αν η vivodi παιζει με voip τοτε παιζει να εχει κλεισει το Telnet οποτε ουτε το dmt ουτε το orbmt θα παιξουν.δηλαδη αμα κανεις Telnet 192.168.1.254 η οποια αλλη ειναι η Ip του ρουτερ και δεν σε βαζει μεσα τοτε δεν θα παιξει το dmt/orbmt.αν η vivodi δεν εχει radius τοτε δεν χρειαζεσαι Username/password.βαζεις οτι νανε και παιζει δηλαδη.ειχα καποτε vivodi αλλα νομιζω ειχα βαλει στοιχεια.ισως τωρα να μην εχει.αν εχει τους τα ζητας και στα δινουν.αν μπεις μεσα στο ρουτερ πχ 192.168.1.254 πας broadband connection μετα internet services και μετα πανω δεξια details θα δεις τι Username γραφει.το Password αν κανεις disconnect θα βγει με τελειες και μπορεις με προγραμμα να το διαβασεις(προγραμμα που κανει Reveal τα αστερακια).επισης με το αλλο ρουτερ δεν μας νοιαζει για αρχη να συνδεθουμε στο ιντερνετ αλλα μας νοιαζει να δουμε ποσο θα συγχρονισεις.να ειναι καποιο σχετικα νεο ρουτερ μην ειναι κανα πιο παλιο απο το 780.το λεω διοτι ειχα το 780 και οτι firmware και αν ειχα δοκιμασει που ειχα βρει ειχα γενικοτερα χαμηλοτερο συγχρονισμο απο οτι με αλλα thomson/speedtouch/technicolor.

τα βαζουν αυτοι τα στοιχεια η τα παιρνει αυτοματα?αν τα βαζουν αυτοι πεστους οτι θες να βαλεις δικο σου ρουτερ και να στα δωσουν(ή θα τα παρεις με τον τροπο που σου ειπα πιο πανω)

.αν τα παιρνει αυτοματα παλι πρεπει να στα δωσουν.αν δεν εχουν rαdius οποτε δεν υπαρχουν στοιχεια εκει βαζεις οτι νανε και συνδεεται.επισης μια διευκρινηση.αν η vivodi σου εδωσε αυτο το ρουτερ και εχεις τηλεφωνια voip διαμεσω αυτου του ρουτερ τοτε αν αλλαξεις ρουτερ θα χασεις την τηλεφωνια.στο λεω διοτι το 780 ειναι ρουτερ που υποστηριζει και voip τηλεφωνια)

οποτε εκει θα πρεπει να τους πεις να σου δωσουν κανα πιο νεο ρουτερ.δεν νομιζω οτι ακομα και τωρα θα δινουν αυτο.ειναι πολυ παλιο μοντελο πλεον.

vdsl απο το αστικο κεντρο με 27 attenuation το ψιλοξεχνας.θα παιξεις ελαχιστα καλυτερα.ισως κανα megabit παραπανω στο down και κανα Megabit παραπανω στο Up.

εισαι πολυ μακρια για vdsl απο το αστικο κεντρο.αν εχουν αλλαχτει τα καφαο και μπορεις να βαλεις vdsl απο το Kv τοτε οκ αλλαζει το πραγμα.απλα απο Kv δινει ο οτε ,η Hol και η wind.

επισης αν καποια στιγμη βαλεις vdsl καλο θα ειναι να γινουν και αλλαγες στο πως εχεις τα τηλεφωνα κτλ μεσα στο σπιτι για να μην χανεις ταχυτητα.

το vdsl παιζει λιγο διαφορετικα απο το adsl στο θεμα καλωδιωσης του σπιτιου για να κερδισεις τα μεγιστα.αν και απο το Kv και να μην την αλλαξεις θα παιξεις πχ 50 στην παρουσα φαση επειδη ειναι κοντα το καφαο συνηθως.

αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι επεδη θα παιξεις 50 οτι ειναι και σωστη η καλωδιωση.

επισης αν εχειις voip δεν ξερω αν μπορεις να ζητησεις να σε γυρισουν σε Tdm με σκοπο να μπορεις να βαλεις οτι ρουτερ θες.η μπορεις να αλλαξεις και εταιρεια:P

• Like 1
Δημοσ.

πολλά απο αυτά για μένα είναι κινέζικα..voip είναι πάντως το όλο θέμα.Ήθελα να βάλω το πακέτο της forthnet που έχει για το vdsl.Οπότε για να αποκτήσουμε εμπειρία απο τετοιές ταχύτητες τι πρέπει να γίνει να περάσει καμία 20ετία?Μάλλον θα τους πάρω κανένα τηλέφωνο μήπως τους καταφέρω να μου φέρουν κανένα πιο καινούργιο ρούτερ...Καλά τόσο λίγη ταχύτητα θα πάρω δηλαδή θα πληρώσω 50αρα για να έχω 20αρα τραγικό μου ακούγεται....Εκτος αν κατάλαβα κατι λαθος..τεσπα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου κ το χρόνο σου.

Δημοσ.

πολλά απο αυτά για μένα είναι κινέζικα..voip είναι πάντως το όλο θέμα.Ήθελα να βάλω το πακέτο της forthnet που έχει για το vdsl.Οπότε για να αποκτήσουμε εμπειρία απο τετοιές ταχύτητες τι πρέπει να γίνει να περάσει καμία 20ετία?Μάλλον θα τους πάρω κανένα τηλέφωνο μήπως τους καταφέρω να μου φέρουν κανένα πιο καινούργιο ρούτερ...Καλά τόσο λίγη ταχύτητα θα πάρω δηλαδή θα πληρώσω 50αρα για να έχω 20αρα τραγικό μου ακούγεται....Εκτος αν κατάλαβα κατι λαθος..τεσπα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου κ το χρόνο σου.

vdsl παιζει με 2 τροπους.ο ενας τροπος ειναι απο το κτιριο του οτε οπως παιρνεις τωρα adsl.αν εισαι ομως μακρια απο το κτιριο παραπανω απο 1 Km τοτε η ταχυτητα που θα  κερδισεις θα ειναι ελαχιστη.

ο δευτερος τροπος ειναι απο το Kv.δηλαδη ο οτε αλλαζει τα καφαο στην περιοχη και τα μηχανηματα μπαινουν μεσα στα καφαο.και σου δινουν ιντερνετ απο το καφαο αντι για το κτιριο του οτε.η αποσταση μεχρι το καφαο ειναι μικρη οποτε ναι εκει παιζει το 50αρι ανετα.δεν εχουν αλλαχτεει ολα τα καφαο ακομα οπως και δεν δινουν ολες οι εταρειες απο τα νεα καφαο(kv)vdsl.στo guide για την adsl στην υπογραφη μου θα δεις και φωτο απο τα παλια και τα νεα καφαο..ελπιζω να τα εγραψα καλυτερα τωρα.

Δημοσ.

οπότε πρέπει να τσεκάρω αν έχω κν καφάο αλλιώς περιμένω μέχρι να γίνει αναβάθμιση του καφάο αλλιώς δεν αξίζει....και ποιές εταιρείες δίνουν ίντερνετ μέσω κν εκτός του οτε?

μπήκα στο site του οτε κ έλεγξα αν ύπαρχει διαθεσιμότητα vdsl κ μου έγραψε το εξής: " Η παροχή του VDSL εξαρτάται από την απόσταση από το κέντρο ΟΤΕ και άλλους τεχνικούς παράγοντες." και απο κάτω "

VDSL έως 50 Mbps.

Μη διαθέσιμο στην περιοχή σας."

Αρα φάγαμε άκυρο έχουμε παλιά καφάο οπότε περιμένουμε την αναβάθμιση γιατί παίρνουμε απο το κέντρο αρα τσάμπα λεφτά αν βάλω vdsl τώρα.

Δημοσ.

οπότε πρέπει να τσεκάρω αν έχω κν καφάο αλλιώς περιμένω μέχρι να γίνει αναβάθμιση του καφάο αλλιώς δεν αξίζει....και ποιές εταιρείες δίνουν ίντερνετ μέσω κν εκτός του οτε?

μπήκα στο site του οτε κ έλεγξα αν ύπαρχει διαθεσιμότητα vdsl κ μου έγραψε το εξής: " Η παροχή του VDSL εξαρτάται από την απόσταση από το κέντρο ΟΤΕ και άλλους τεχνικούς παράγοντες." και απο κάτω "

VDSL έως 50 Mbps.

Μη διαθέσιμο στην περιοχή σας."

Αρα φάγαμε άκυρο έχουμε παλιά καφάο οπότε περιμένουμε την αναβάθμιση γιατί παίρνουμε απο το κέντρο αρα τσάμπα λεφτά αν βάλω vdsl τώρα.

ολα σωστα τα ειπες.οσο θυμαμαι για την ωρα απο τα νεα Kv εκτος απο τον οτε δινει η wind και η Hol.εσενα προσπαθει να δει με βαση την αποσταση αν μπορεις να βαλεις εφοσον δεν εχεις τα νεα Kv.οποτε ναι εφαγες πορτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι και εγω στην αναζήτηση για Gigabit router λόγω δικυατκού media player, και σκέφτομαι για αγορα router ή modem

Aγαπητέ poulinos έχω αυτά τα στοιχεία

Αξίζει να βάλω καποιο modem/router Που να πειράζεται to snr, noise? η να πάρω ένα σκέτο router?

post-121954-0-17397800-1394382229_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι και εγω στην αναζήτηση για Gigabit router λόγω δικυατκού media player, και σκέφτομαι για αγορα router ή modem

Aγαπητέ poulinos έχω αυτά τα στοιχεία

Αξίζει να βάλω καποιο modem/router Που να πειράζεται to snr, noise? η να πάρω ένα σκέτο router?

καταρχην αν εχεις Hol ζητα να σου βαλουν το Margin στο 9.θα κερδισεις κανα 1,5 mbit.τωρα εισαι στο 11 οπως ολοι απο default.

μετα δεν ξερω ποσο ευκολα θα βρεις ρουτερ που να αλλαζει το margin.στα Netgear υποτιθεται οτι αλλαζει απο Telnet(οχι dmt).και θα βρεις και netgear με gigabit.απο εκει και περα αν εχεις iptv η voip δεν θα παιξει αμα αλλαξεις adsl router.επισης μπορεις αμα θες να παρεις ενα gigabit switch απλα και να τα ριξεις ολα εκειπανω.οποτε ολα μεταξυ τους θα παιζουν gigabit.ιντερνετ θα βγαινουν διαμεσω 100 αρας port αλλα δεν σε νοιαζει αφου το ιντερνετ ειναι μεχρι 24 ετσι και αλλιως.αν μετα θες να παρεις αλλο ρουτερ για καλυτερα οκ εκει δεκτο.οπως μπορεις να παρεις και ρουτερ που να ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση αλλα παμε σε πιο ακριβα κοστολογια.τωρα περα απο τα netgear που λενε οτι αλλαζουν Margin μεσα απο το Telnet(cli)δεν ξερω σε ποια αλλα μπορεις πλεον να αλλαξεις το margin ειτε απο cli ειτε με dmt.οποτε για μενα το να παρεις ρουτερ δεν εχει νοημα εκτος αν θες να εχεις dual band η 802.11n στο wireless κτλ.αλλα και αυτο να θες εγω θα πηγαινα σε adsl router για να παρω και κατι καλυτερο απο το Netfaster.αλλιως κρατας αυτο που εχεις και απλα βαζεις ενα gigabit switch.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...