Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πω κι εγώ τις ... μου.

- Για μένα η διαφορά Ti στις 660 είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν των 560. Ίσως συγκρίνεται μόνο με την διαφορά που είχαν η απλή με την Τι448 (για 560 μιλάμε πάντα). Η απλή (660) ανταγωνίζεται την 7870 ενώ η Τι την 7950. Τώρα βλέπω κοιτάς άλλη κλάση, οπότε θα σου έλεγα καλύτερα να πας σε 7870 απ΄ότι σε GTX660

- Στο πρώτο Post μιλάς για προγραμματισμό. Δεν ξέρω που ακριβώς αναφέρεσαι, αλλά αν περνάς ώρες γράφοντας κατεβατό κώδικα, μια οθόνη με Pivot είναι πολύ σωτήρια. Θα βλέπεις σχεδόν διπλάσιες γραμμές κώδικα στο ίδιο screen για να βρίσκεις τα λανθασμένα loops, και τις ανοιχτές αγκύλες :)

Οπότε στα υπ' όψιν σου και κάτι τέτοιο: https://www.skroutz.gr/s/349190/LG-IPS231P.html

ASUS GTX660-DC2T-2GD5 ή ASUS GTX660-DC2-2GD5 ?

Την πιο φθηνή

Δημοσ.

Lost in translation...

azath0th, αν κοιτάς κάρτες σαν τις 7850/70, GTX 660 θα κοιτάς κάρτες που κοστίζουν ~200-220 ευρώ (το πολύ). Αν κοιτάς για κάρτες +250, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι τις 7950/GTX660Ti.

Αυτό σου είπε ο Dino

Δημοσ.
Δώσε περισσότερες πληροφορίες να το βρούμε... :P

Τα θέλει και εσένα ο κωλος σου! Δεν λέω τπτ ... συνεχίστε απτόητοι.. ευτυχώς που υπάρχει και ο Νίνο και σώζει λίγο την κατάστασή!

• Like 1
Δημοσ.
Κανε καμμια προταση κ'εσυ βρε GothmogGr.

Εχω αποφασίσει εδώ και καιρο να μην ασχολουμαι με τις αναβαθμίσεις.... περα του ότι δεν έχει νοημα μιας και 9 στα 10 θεματα είναι τα ιδια... με τα ιδια ζητουμενα και απλα επαναλαμβανομαστε... μονο κοντρες δημιουργούνται διοτι ο καθενας υποστηριζει την συνθεση του με το συναισθημα και οχι με την λογική ..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...