Προς το περιεχόμενο

PC Game of the Year 2012

PC Game of the Year 2012  

293 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που κυκλοφόρησε φέτος;

• Alan Wake
      9
    • Assassin's Creed 3
      30
    • Borderlands 2
      13
    • Dark Souls: Prepare to Die Edition
      10
    • Darksiders 2
      4
    • Diablo 3
      25
    • Dishonored
      18
    • Far Cry 3
      45
    • FIFA Soccer 13
      3
    • Football Manager 2013
      6
    • Guild Wars 2
      24
    • Hitman Absolution
      22
    • Mass Effect 3
      15
    • Max Payne 3
      20
    • PlanetSide 2
      4
    • Sleeping Dogs
      2
    • Sniper Elite 2
      2
    • The Walking Dead
      12
    • Torchlight 2
      6
    • XCOM: Enemy Unknown
      23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο επιχείρημα. Που στην τελική το Guild Wars έχει το πιο ώριμο community που έχω συναντήσει σε MMO. Ατυχές παράδειγμα. Τα παιδάκια έτσι κι αλλιώς κυρίως FPS παίζουν.

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να σημιωσω οτι και εγω θεωρω Υπερβολη για GOTY to gw,αλλα οχι οτι δεν ειναι Παιχνιδαρα! Zeni,πες μου EΝΑ mmo το οποιο ειχε DAY 1 end game content,και τοτε θα το παραδεχτω. Μπορεις και να μην απαντησεις γιατι ειμαστε Offtopic.

Δεν αμφιβάλω, κανένα δεν βγαίνει με end game αλλά αυτό τι μας λέει; Ότι επειδή όλα βγαίνουν με σκεπτικό "βγες γρήγορα, κάνε μεγάλο hype, και αστους να περιμένουν για end game" είναι σωστό;

Millenium δλδ να μην πω την άποψή μου; Να δεχτούμε ότι λέει το IGN αμάσητο; Όπως το 9.5/10 για το Mass Effect 3 από το site και από το σοβαρό community που έχει που του δίνει 9/10; Αν συμφωνείς με αυτά τα ratings και από το IGN και από το IGN community τότε πάω πάσο ρε μαν.

Υ.Γ. δεν είμαστε off topic σχολιάζουμε τα GOTY που βγήκαν από ένα άλλο "μεγάλο" site άρα on topic είμαστε ακόμα (εκτός από τις αναφορές με ηλικίες, είναι το πιο τραγικό επιχείρημα σε φόρουμ)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

To ΜΕ3 για μένα ήταν η απογοήτευση της χρονιάς, σε σχέση με τις προσδοκίες που είχα γι' αυτό, αλλά ως RPG είναι σαφώς ανώτερο από το Torchlight (που δεν είναι RPG, αλλά τέλος πάντων).

Γενικά, τις κατηγορίες του IGN δεν τις κατάλαβα, με ποια κριτήρια επελέγησαν τα παιχνίδια κτλ., αλλά όταν αγνοεί πλήρως στα strategy τo wargaming χώρο και από grand strategy ξέρει μόνο το Crusader Kings...

Πιο λογικές βρήκα, συνολικά, τις επιλογές του κόσμου στο IGN, παρά της συντακτικής ομάδας.

Δημοσ.
Θεωρώ μέχρι 16 ότι απευθύνεται. Ναι, το δοκίμασα. Απόψεις είναι αυτά.

Ποτε και καμια στιγμη δεν μου εδειξε οτι ειναι παιδικο ουτε το game ουτε το community. Αποψη μου και αυτο,που επαιζα 3 μηνες :P Σεβαστη η αποψη σου φυσικα. (Btw τα 16χρονα παιζουν LOL, fact ) ^^

@Zeni Δεν θα διαφωνησω οτι αυτο που κανουν ολες οι εταιριες ειναι λαθος,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα πιστεψουμε σε αυτες ειδικα αν εχει σημαδια οτι ακουει και το community της.

Ποσο???? Εχει το MASS FAIL 3?? 9.5???? 9 . 5????? L O_O L

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές πάντως τα reviews των gaming sites μέσα πέφτουν. Αν κοιτάξεις πολλά και βγάλεις ένα μέσο όρο. Σίγουρα τυχαίνει και κάποιος συγκεκριμένος συντάκτης να συμπαθεί ή να αντιπαθεί ή να θέλει να προωθήσει περισσότερο ένα παιχνίδι. Για αυτό υπάρχει και και το Metacritic ίσως που παρουσιάζει συγκεντρωμένα reviews χρηστών και συντακτών.

Δεν έχω παίξει Mass Effect 3 αλλά από ότι παρατηρώ έχει πολύ καλα reviews από όλα σχεδόν τα site, όχι μόνο από το IGN και πολλούς χρήστες απογοητευμένους.
http://www.metacritic.com/game/pc/mass-effect-3

Δημοσ.
Δεν έχω παίξει Mass Effect 3 αλλά από ότι παρατηρώ έχει πολύ καλα reviews από όλα σχεδόν τα site, όχι μόνο από το IGN και πολλούς χρήστες απογοητευμένους.

http://www.metacritic.com/game/pc/mass-effect-3

Παίξε να δεις γιατί epic fail μιλάμε. Γραφικά playstation 1 και κίνηση χαρακτήρων χειρότερη και από μπολεκ και λολεκ. Δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις με αυτό το "παιχνίδι"

Δημοσ.

Διακρινω μια επιθετικοτητα προς μερους μου dyno??? :P Sorry που θεωρω epic fail να σου βαλουν ΓΤΠ και χωρις επιλογες ending(κοινη γνωμη και του 80% του community),και αυτοματα να σου λενε χεστηκαμε τι επιλογες εκανες στο 1 και στο 2,αυτο θα ειναι το τελος ειτε το θελεις ειτε οχι..

Δημοσ.

Oι Μπόλεκ και Λόλεκ είναι cartoon με 2 αδέλφια και τις περιπέτειές τους.

Όσοι είμαστε 30 και πάνω σίγουρα τους είχαμε δεί όταν ήμασταν μικροί.

bolek%20i%20lolek.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Τι ηθελε να πει με το παραδειγμα του εννοω.. Φανατικα εβλεπα B&L και ας ειμαι κατω απο 30.. Κατι ασχετο σχετικο,σε διπλανο φορουμ κανουν Poll για GOTY μαζι με τα games των κονσολων.. Halo 4 και Journey ειναι αυτα με το περισσοτερους ψηφους μεχρι στιγμης,Far Cry max 2-3 να ειδα.. LoL :P

Δημοσ.
Αν συμφωνείς με αυτά τα ratings και από το IGN και από το IGN community τότε πάω πάσο ρε μαν.

Δεν συμφωνω φιλε γιαυτο λεω να μην ασχολεισαι με τα γνωστα site που παλιοτερα καποια απο αυτα εχουν χρηματιστει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...