evoracing Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα... Θέλω να περάσω το Driver Scanner 2013 (και στο 2012 το ίδιο μου κάνει όταν τελειώνει η εγκατάσταση ανοίγω το πρόγραμμα και μου βγάζει αυτό: το κλείνω και πάω να ξανά τρέξω το πρόγραμμα και μου βγάζει αυτό: δοκίμασα να κάνω unistall από το revo ( και όλα τα αρχεία που βρήκε από το Driver Scanner), ξανά install αλλά πάλι τίποτα... Τι να κάνω?
NikosKallithea Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Σε τι ακριβώς θα σου χρησιμεύσει αυτο το πρόγραμμα, τους drivers μπορείς να τους βρεις και από τα original sites των εταιρειών.
evoracing Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Απλώς αυτό σου τα βρίσκει μόνο του, έχω 1002 συσκευές πάνω στο PC που θέλουν Drivers και είναι πολύ κουραστικό να τα ψάχνω...
NikosKallithea Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ζημιά θα σου κάνουν drivers σωστούς δεν θα σου βρουν. Κανε μια προσπάθεια παραπάνω δεν ειναι κακό μην τα περιμένεις ολα έτοιμα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Site: Driver'>http://www.driver-so...om/']Driver Genius ουτε...κατεβασε τους drivers απτην αντιστοιχη εταιρεια
HamerZ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Και όταν τους κατεβάσεις κράτα τους και σε ένα φάκελο ώστε να μην τους ψάχνεις/ξανακατεβάσεις στο μέλλον, σίγουρη λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα