panosno1com Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Kαλησπέρα και καλές γιορτές στους συνφορουμίτες! Θα ήθελα τη συμβουλή ,ακόμα και την εμπειρία σας, στην επιλογή ενός ασύρματου ποντικιού/mouse. Η χρήση που το θέλω δεν αφορά gaming ,το θέλω για απλή καθημερινή χρήση ! Θα μπορούσε κάποιος να πει: «Πάνε πάρε το πιο φτηνό turbo-x » παρόλα αυτά θα μου φαιινόταν χρήσιμο να διαβάσω εμπειρίες από άλλους! Να θέσω και ερωτήματα: Τι μπαταρίες παίρνουν τα ασύρματα mouse ? Πόσο κρατάνε οι μπαταρίες τους; τι μπαταρίες συμβουλεύετε να πάρω ; Ευχαριστωωωω ΥΓ σκεφτομουν για laser αλλα είδα οτι ειναι ακριβα ,εξαλλου δε νομιζω να το χρησιμοποιησω πάνω σε γυαλί ποτέ, ειναι λιγο απιθανο
giokou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Συνάμα με το για τι χρήση το προορίζεις, που μας είπες, πρωταρχικός παράγοντας είναι και το budget. Βέβαια, για απλή καθημερινή χρήση μέχρι 30€ είναι υπεραρκετά. Δε προτείνω κάτι άλλο εκτός από Logitech ή Microsoft για να είσαι απολύτως ευχαριστημένος και καλυμμένος, αν και υπάρχουν και κάποιες άλλες προτάσεις αξιόλογες. Μπαταρίες σε αυτή τη κατηγορία των low budget ποντικών συνήθως μιλάμε για απλές AA ή AAA. Δύο προτάσεις που θα σε καλύψουν και με το παραπάνω: https://www.skroutz....Mouse-4000.html https://www.skroutz....Mouse-M325.html 2
panosno1com Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω για τις προτασεις! Σκεφτομουν εαν -οπως πολυ σωστα τεθηκε το οριο των 30 € - ,υπαρχει ποντικι με back + forward πληκτρα στο πλαϊ !
lambroszekis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αν σε ενδιαφερει η γνωμη μου εχω ενα της μικρομαλακης(microsoft) και ειμαι πολυ ικανοποιημενος το ειχα παρει πριν 6 μηνες περιπου 12€ και κανει μια χαρα την δουλεια του. Θαρρω πως δεν αξιζει να ανεβεις στο μπατζετ για ενα ποντικι ποσο μαλιστα οταν το θες για πολυ απλη χρηση. Τα πλαινα πληκτρα που αναφερεις οντως ειναι πολυ χρησιμια το προηγουμενο ποντικι μου(R.I.P.) ειχα και ηταν πολυ βολικα αξιζουν λιγα ευρω παραπανω μην το παρακανεις ομως.
ninos30 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω για τις προτασεις! Σκεφτομουν εαν -οπως πολυ σωστα τεθηκε το οριο των 30 € - ,υπαρχει ποντικι με back + forward πληκτρα στο πλαϊ ! https://www.skroutz....?keyphrase=M510 Και είναι και Laser. Και κανένα mouse δεν δουλεύει (σωστά) πάνω σε γυαλί. Υπάρχουν κάποια που διαφημίζονται έτσι αλλά απλά δεν... 1
panosno1com Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 υπαρχει καποιο πλεονεκτημα οπτικου εναντι laser ?Το ενσυρματο gaming ποντικι μου laser ειναι,αλλα σε απλη χρηση που θελω στη συγκεκριμενη περιπτωση? ツ Insomniⓐ App!☜
giokou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 https://www.skroutz....?keyphrase=M510 Και είναι και Laser. Και κανένα mouse δεν δουλεύει (σωστά) πάνω σε γυαλί. Υπάρχουν κάποια που διαφημίζονται έτσι αλλά απλά δεν... Συμφωνώ κι επαυξάνω και στο Laser και το Logitech! υπαρχει καποιο πλεονεκτημα οπτικου εναντι laser ?Το ενσυρματο gaming ποντικι μου laser ειναι,αλλα σε απλη χρηση που θελω στη συγκεκριμενη περιπτωση? ツ Insomniⓐ App!☜ Οι κύρια διαφορά μεταξύ laser και optical είναι στις επιφάνειες που θα δουλέψουν. Το Laser μπορεί να διαχειριστεί καταπληκτικά σχεδόν τα πάντα. Το optical θέλει mouse pad... Επίσης, τα Laser έχουν υψηλές αναλύσεις dpi και συνεπώς πολύ καλύτερη ακρίβεια και απόκριση σε κάθε κίνηση! Εννοείται όσο ανεβαίνουμε σε budget, ανεβαίνει και η ποιότητα. Εγώ πχ στο γραφείο έχω ένα ασύρματο logitech των 20€, optical με pad και είναι τέλειο για τη δουλειά. Όμως για gaming έχω το Sidewinder X8... Οπότε καταλαβαίνεις ότι για office δε χρειάζεσαι κάτι εξεζητημένο.
panosno1com Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστω! Μεχρι μεσοβδόμαδα που θα αγορασω οποιος εχει κ αλλες προτάσεις free to tell ! ΑΑΑΑ συμφερει ή ειναι συνετό να παρω επαναφορτιζομενες μπαταριες? (τις οποιες μπορω να βαζω και αλλου εκτος απο τον ποντιξ ! )
giokou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Άν εσένα σε συμφέρει να πάρεις επαναφορτιζόμενες, μιας και θέλουν και το κουτάκι - φορτιστή τους, τότε προχώρα! Για απλές ΑΑ μιλάμε, επαναφορτιζόμενες ή μη! Εγώ απλές έχω και αργούννννν να τελειώσουν!!! Μεχρι μεσοβδόμαδα που θα αγορασω οποιος εχει κ αλλες προτάσεις free to tell ! Μια πολύ καλή επιλογή είναι επίσης το παρακάτω optical mouse: https://www.skroutz.gr/s/2649937/Trust-Long-life-Wireless-Mouse.html Η Trust είναι πολύ καλή και πασίγνωστη στον χώρο, ειδικά για το συγκεκριμένο προϊόν μη το φοβηθείς καθόλου αν σου αρέσει οπτικά! Ότι είχα από Trust, δηλ ποντίκια, ηχεία με γούφερ, πληκτρολόγια κτλ δεν πάθανε ποτέ τίποτα και ήταν αξιόπιστα μέχρι αηδίας. Πάρα πολύ καλή εναλλακτική της Logitech και της Microsoft ειδικά σε value for money προϊόντα.
panosno1com Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια ! Νταξει οσο να ναι δε με «νοιαζει» τοσο το design οσο να με βολευει στο χερι ! Ποντικι παιρνω οχι...πικάσο Θα το εχω υποψιν μου! Αργουν να τελειωσουν ε? Μια χαρα ! Οποτε λεω να παιρνω απο το Lidl κατι ΑΑ που τις βρισκω 2 ευρω ξερω γω! Εκτος και αμα επειδη ειναι του Lidl τελειωνουν γρηγορα (ως no name )
cris41 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Οποτε λεω να παιρνω απο το Lidl κατι ΑΑ που τις βρισκω 2 ευρω ξερω γω! Εκτος και αμα επειδη ειναι του Lidl τελειωνουν γρηγορα (ως no name ) Φιλε μου εχω παρει και εγω ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι. Και αφου τελειωσανε οι μπαταριες στο ποντικι ειχα κατι μπαταριες απο τα ΙΚΕΑ. Και ειπα να τις βαλω δε μαμιεται σιγα.. Μετα απο 1-2 μηνες(δε τελειωνουν τοσο γρηγορα κανονικα) σταματησε να δουλευει και ανοιγω το καπακι και βλεπω οτι οι μπαταριες ειχανεβγαλει τα υγρα(!) τους μεσα στο ποντικι. Το πεταξα μιας και δε καθαριζε με τιποτα και πηρα αλλο. Καλυτερα να πληρωσεις 4€ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Φιλικα!
giokou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δε διαφωνώ και πολύ, αλλά ήσουν μάλλον άτυχος φίλε! Έχω κι εγώ απ' το ΙΚΕΑ αυτές τις κίτρινες μπαταρίες, αν λέμε τις ίδιες ΑΑ και δεν έχω κανένα πρόβλημα 2 χρόνια που είναι σε χρήση. Πάντως επώνυμες συνιστώ για mouse.
cris41 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δε διαφωνώ και πολύ, αλλά ήσουν μάλλον άτυχος φίλε! Έχω κι εγώ απ' το ΙΚΕΑ αυτές τις κίτρινες μπαταρίες, αν λέμε τις ίδιες ΑΑ και δεν έχω κανένα πρόβλημα 2 χρόνια που είναι σε χρήση. Πάντως επώνυμες συνιστώ για mouse. Ναι αυτες τις κιτρινες! Και εγω πιστευω οτι θα ετυχε. Γιατι τις χρησιμοποιω και στα ρολογια και σε φακους και ειναι οκ. Απλα μετα απο αυτο με το ποντικι μονο επωνυμες!
panosno1com Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 οταν λετε επωνυμες? energiser κλπ ε?
panosno1com Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 μιας που εφτασε η στιγμη να το αγορασω... πχ στο λοτζιτεκ Μ325 , η ροδελα οντως δουλευει ετσι αντι πλαινων κουμπιων για πισω-μπρος στους browsers ετσι; σε περιβαλλον windows 7 ! δουλευει και στον ff και στο "υπολογιστης μου" ετσι; γιατι με βολευει πολυ το πλαινο κουμπι ! οποτε αν ειναι να συμβιβαστω με ροδελα θα το κανω!επισης τι μπαταριες προτείνετε ; δε θα τις αγοραζω απο Αθηνα ομως γι αυτο πειτε γενικα εκτος αν ξερετε καποιο συγκεκριμενο στη Πατρα οποτε κ καλα: πανε εκει και παρε τις ταδε μπαταριεςευχαριστω πολ υ πολυ πολυυ καλες γιορτεςςςςς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα