Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω επιτέλους έναν SSD για το σύστημα της υπογραφής μου. Κοίταζα λίγο και βρήκα αυτούς τους δύο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives-(SSD)/OCZ-Vertex-4-Series-128GB-SSD-2-5-Sata-6Gbs-VTX4-25SAT3-128G.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives-(SSD)/Samsung-840-Series-120GB-SSD-2-5-Sata-6Gb-s-MZ-7TD120BW.htm . Βλέπω κάποιες μικροδιαφορές μεταξύ τους όπως οι ταχύτητες αλλά η μητρική μου δεν υποστηρίζει SATA 3 οπότε δεν ξέρω αν θα δω καμιά διαφορά ανάμεσα σ' αυτούς τους δύο. Επέλεξα πλαίσιο επειδή μένω Πάτρα αλλά άμα υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση καλοδεχούμενη. Επίσης σκέφτομαι να κάνω τον 250 GB HDD εξωτερικό οπότε θα χρειαστώ θήκη. Άμα υποστηρίζει και eSATA θα ήταν καλό γιατι έχει τέτοια θύρα η μητρική μου. Απόψεις;

Δημοσ.

Σίγουρα αρκετά καλός ο Intel και παρόλο τα μεταφορικά από Msystems σε σύγκριση με αυτούς που πρότεινα εγώ είναι πολύ καλή λύση για τα λεφτά του.

Δημοσ.

εδω εχει ενα ωραίο άρθρο για την περίπτωση σου :-D

Για το σύστημα που έχεις θα προτιμούσα τον Intel 330 στα 120 ευρω

Αν και σε κάποια σημεία το άρθρο με ζάλισε :P έπιασα το point σου. Κι εγώ στον intel 330 τείνω αφού είναι κοντά σε τιμές με αυτούς που πρότεινα και είναι και 180 GB
Δημοσ.

Αν και σε περιοριζει το sata 2, μεταξυ αυτων εγω οπως ειπα θα επελεγα τον OCZ.

Ανάμεσα σε Samsung και OCZ και εγώ λογικά τον OCZ θα επέλεγα αλλά ο Intel που μου πρότειναν δεν είναι καλύτερος δεδομένων της τιμής και της χωριτικότητας του;
Δημοσ.

Ανάμεσα σε Samsung και OCZ και εγώ λογικά τον OCZ θα επέλεγα αλλά ο Intel που μου πρότειναν δεν είναι καλύτερος δεδομένων της τιμής και της χωριτικότητας του;

Προφανώς και είναι καλύτερη περίπτωση, δεν τίθεται ζήτημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...