Cpkdemian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα μαγγες, εδω και καιρο αντιπετωπιζω ενα προβλημα με το ιντερνετ. Οταν το τηλεφωνο χτυπησει ή οταν καλεσω εγω καποιον τσουπ πεφτει το ιντερνετ. Αυτο πρωτη φορα εγινε οταν αγορασαμε ενα καινουριο τηλεφωνο και οταν επερνα απο κει επεφτε με τη μια. Πλεον γινετε και οταν καλω και απο το ασυρματο τηλεφωνο. Η συνδεση που εχω ειναι forthnet double play.Ξερω οτι 8α μου πειτε να παρω τηλεφωνο την τεχνικη υποστηρηξη αλλα πιστεωψτε με οσοι εχουν και αυτοι forthnet γνωριζουν οτι ειναι ασχετοι και παντα σου λενε να τσεκαρεις συγκεκριμενες βλακιες. Splitters, filtrers κλτπ. Γι αυτο το λογο δεν θελω να παρω εκει και να νευριασω και σας γραφω εδω μηπως μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να φταιει,, Ευχαριστω
veteranos123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τα φιλτράκια, splitter κλπ τα έχεις κοιτάξει ε? Αφού λες ότι άρχισε μόλις άλλαξες συσκευή κάνε έναν κόπο και δοκίμασε την παλιά και αν είναι όλα οκ πήγαινε την παλιά πίσω για αλλαγή/
Cpkdemian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τα εχω κοιταξει, Παλια επεφτε μονο οταν επερνα απο το ενσυρματο τηλεφωνο μονο τωρα πεφτει και απο το ασυρματο. (και απο τα 2)
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 στο 99 τις 100 των περιπτωσεων συνηθως φταιει κατι στον πελατη.το κατι μπορει να ειναι α.φιλτρο αναποδα.β.τεραστια τηλεφωνικα καλωδια.γ.να λειπει φιλτρο καπου(συνηθως στο συναγερμο).δ.splitter η καποιο χαλασμενο φιλτρο. συνηθως καποιος κανει δοκιμη μονο με ενα τηλεφωνο και με αλλο φιλτρο για αρχη
Cpkdemian Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Λοιποπ πουλινε να σου εξηγησω πως εχει το 8εμα ποιο συγκεκριμενα για να καταλαβεις να μου πεις τη γνωμη σου. Το μοντεμ το ειχα στο δωματιο μου συνδεδεμενο με το ασυρματο. Σε αλλο δωματιο ειχα ενσυρματο. Οταν επερνα τηλεφωνο απο το ενσυρματο το ιντερνετ επεφτε. Μετα απο καμποσο καιρο λογω ανακαινησης στο δωματιο εφτιαξα πριζα απεναντι και το εβαλα εκει.Το ασυρματο πηγε σε αλλη πριζα. Και πλεον απ οπου και να τηλεφωνησω πεφτει. Μηπως φτεει η πριζα?
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 καταρχην αν μπορεις κανε δοκιμη με το ρουτερ και ενα τηλεφωνο με φιλτρο η splitter σε μια πριζα ολα.κατα προτιμηση το ασυρματο τηλεφωνο για να δουμε εκει τι γινεται.. β.δεν μας ειπες αν εχεις συναγερμο. αυτα τα 2 για αρχη που ειναι ευκολα.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ωραια αν μπορεις κανε το α για να δουμε τι γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα