pet35ros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Σημερα οπως εβγαινα απο το Zara στην Κοραη ηταν μια κοπελιτσα εκει της Wind και ειχε μια πολυ καλη προσφορα με 5 ευρω 50 sms προς ολους,350Mb internet για 2 μηνες και σου βαζουν και 5 ευρω τον μηνα για 6 μηνες οπου πας στην σελιδα www.F2G.gr και τα 5 ευρο τα μετατρεπεις σε 200 λεπτα προς ολους!!!!Μου φανηκε πολυ καλη προσφορα....Νομιζω πως μπορεις και μεσω ιντερνετ να το κανεις αλλα δεν ειναι σιγουρος......Στην ουσια εχεις 6 μηνες απο 200 λεπτα τον μηνα προς ολους!!!!!
achillevs72 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τετοιες προσφορες βγαινουν συνεχεια. Πρεπει να αλλαζεις νουμερο συνεχεια. Με αλλα 5€ τον Ιουλιο θα βγαλεις τη χρονια με 10€. Εγω τις εχω μονο για ιντερνετ.Μερικες τις μοιρασα στους δικους μου που δεν ειχαν. Αν τις ξεχασεις να τις ταΐσεις, συχνα ξεχνανε να σου βαλουν τα 5 €.
tripodous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τετοιες προσφορες βγαινουν συνεχεια. Πρεπει να αλλαζεις νουμερο συνεχεια. Με αλλα 5€ τον Ιουλιο θα βγαλεις τη χρονια με 10€. Εγω τις εχω μονο για ιντερνετ.Μερικες τις μοιρασα στους δικους μου που δεν ειχαν. Αν τις ξεχασεις να τις ταΐσεις' date=' συχνα ξεχνανε να σου βαλουν τα 5 €.[/quote'] Ισχύει το ίδιο έκανα και ,μ εξαφαανιζονταν λεφτα απο την κάρτα Sent from my iPad using Insomnia
frap73 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία, μετά το "summer edition" να 'σου και το winter edition. Με €5 τώρα το surf&κάτιτις δίνει 1GB κίνηση (500GB + 500GB online bonus αν το ενεργοιποίσεις από το myF2G). Εγώ ακόμη από αυτή που έβαλα €5 το καλοκαίρι "τρώω"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα