Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα οπως εβγαινα απο το Zara στην Κοραη ηταν μια κοπελιτσα εκει της Wind και ειχε μια πολυ καλη προσφορα με 5 ευρω 50 sms προς ολους,350Mb internet για 2 μηνες και σου βαζουν και 5 ευρω τον μηνα για 6 μηνες οπου πας στην σελιδα www.F2G.gr και τα 5 ευρο τα μετατρεπεις σε 200 λεπτα προς ολους!!!!Μου φανηκε πολυ καλη προσφορα....Νομιζω πως μπορεις και μεσω ιντερνετ να το κανεις αλλα δεν ειναι σιγουρος......Στην ουσια εχεις 6 μηνες απο 200 λεπτα τον μηνα προς ολους!!!!!

Δημοσ.

Τετοιες προσφορες βγαινουν συνεχεια. Πρεπει να αλλαζεις νουμερο συνεχεια. Με αλλα 5€ τον Ιουλιο θα βγαλεις τη χρονια με 10€.

Εγω τις εχω μονο για ιντερνετ.Μερικες τις μοιρασα στους δικους μου που δεν ειχαν.

Αν τις ξεχασεις να τις ταΐσεις, συχνα ξεχνανε να σου βαλουν τα 5 €.

Δημοσ.
Τετοιες προσφορες βγαινουν συνεχεια. Πρεπει να αλλαζεις νουμερο συνεχεια. Με αλλα 5€ τον Ιουλιο θα βγαλεις τη χρονια με 10€.

Εγω τις εχω μονο για ιντερνετ.Μερικες τις μοιρασα στους δικους μου που δεν ειχαν.

Αν τις ξεχασεις να τις ταΐσεις' date=' συχνα ξεχνανε να σου βαλουν τα 5 €.[/quote']

Ισχύει το ίδιο έκανα και ,μ εξαφαανιζονταν λεφτα απο την κάρτα :)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ωραία, μετά το "summer edition" να 'σου και το winter edition.

Με €5 τώρα το surf&κάτιτις δίνει 1GB κίνηση (500GB + 500GB online bonus αν το ενεργοιποίσεις από το myF2G).

Εγώ ακόμη από αυτή που έβαλα €5 το καλοκαίρι "τρώω" :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...