assasins Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εχω το εξης προβλημα με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων, χρησιμοποιω μια οθονη LG E2260 συνδεμενη μεσω DVI και προσπαθω να ενωσω με HDMI την τηλεοραση μου, SONY KDL-32EX600. ολα καλα ως εδω αλλα δεν μπορω να στειλω τον ηχο να παιζει απο την τηλεοραση μου, παιζει μονο απο τα ηχεια του υπολογιστη. Αν χρησιμοποιησω την καρτα γραφικων που εχει πανω η motherboard, ο ηχος παιζει κανονικα απο την τηλεοραση αλλα δεν μπορω να εχω και την οθονη ανοιχτη. Μολις ενωσω το HDMI κλεινει η οθονη μου. Μπορω καπως να εχω και τις δυο οθονες ανοιχτες και να παιζει ο ηχος απο την τηλεοραση?
coolerman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εχω το εξης προβλημα με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων, χρησιμοποιω μια οθονη LG E2260 συνδεμενη μεσω DVI και προσπαθω να ενωσω με HDMI την τηλεοραση μου, SONY KDL-32EX600. ολα καλα ως εδω αλλα δεν μπορω να στειλω τον ηχο να παιζει απο την τηλεοραση μου, παιζει μονο απο τα ηχεια του υπολογιστη. Αν χρησιμοποιησω την καρτα γραφικων που εχει πανω η motherboard, ο ηχος παιζει κανονικα απο την τηλεοραση αλλα δεν μπορω να εχω και την οθονη ανοιχτη. Μολις ενωσω το HDMI κλεινει η οθονη μου. Μπορω καπως να εχω και τις δυο οθονες ανοιχτες και να παιζει ο ηχος απο την τηλεοραση? πιστευω εδω ειναι το "καταλληλο" section για το θεμα σου! http://www.insomnia.gr/forum/24-k%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-h%CF%87%CE%BF%CF%85/
assasins Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 πιστευω εδω ειναι το "καταλληλο" section για το θεμα σου! http://www.insomnia....φικών-και-hχου/ Οκ, πρεπει να κανω νεο θεμα εκει ή μπορει να το μεταφερει καποιος?
coolerman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 κανε αναφορα και δια "μαγιας" θα απομακρυνθει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα