giokou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Παρήγγειλα αυτή τελικά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157154 :/ Ελπίζω να είναι καλή. Πως στο καλό κατέληξες σε αυτή, ειδικά μετά απ' όλα όσα μας παρέθεσες παραπάνω???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Παρήγγειλα αυτή τελικά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157154 :/ Ελπίζω να είναι καλή. μου αρέσει που ανοίγουμε topic, ρωτάμε για απόψεις ατόμων που γνωρίζουν και μετά παίρνουμε ότι να ναι... δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς δεν θα την βλέπουμε για να μας χαλάσει...
Millennium Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Εσεις οτι ηταν να κανετε το κανατε.Τωρα αν ο αλλος επελεξε κατι κατωτερο δικο του προβλημα νταξ.
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Παντως παιδια επειδη και εγω κοιταζω οθονες ,οχι επειδη σκεφτομαι να αγορασω τωρα αλλα για να εχω ετσι μια γνωμη συμφωνω οτι το IPS παιζει ρολο αλλα στην χρωματικη αποδοση που λεει ο Thresh απο μπροστα παιζει ρολο και το LED του μονιτορ .Επισης δεν υπαρχει ρε παιδια καμια οθονη με πανω απο 60 hz refresh rate? Βλεπω οτι ακομα και αυτες με το ips panel στο πλαισιο ειναι 60 HZ .Δωρον αδωρον...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 γιατί που το πρόβλημα με τα 60hz? έτσι κι αλλιώς αν ανοίξεις AA & AF στα games με full settings δύσκολα περνάς τα 60fps του vsync..
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Καλα το ΑF δεν σε βαραινει τοσο αλλα και με ΑΑ4χ μεσο ορο που παιζω στα games παντα περναω τα 60 fps αρχης γενομενης απο το bf3 .Tελος παντων δεν ηταν αυτη η ερωτηση μου αλλα τα hz παιζουν πολυ μεγαλο ρολο στην εικονα ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 ανέβασέ το κι άλλο τότε, βάλε και ambient occlusion μέσα
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Στο bf3 ετσι και αλλιως εχω βαλει με τα ingame options SSAO ,HBAO
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 υπάρχει και το control panel της Nvidia
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ναι χαιρω πολυ να το κανω τι ? Αφου στο bf3 βαζεις απο μεσα SSAO ...Aσε που δεν λεει και καμια διαφορα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 δεν υπάρχει μόνο το BF3 όμως, anyway no more offtopic...
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Καλα πες μου εσυ τωρα ενα παιχνιδι να βαλω SSAO που να αξιζει να τρεξω να το παρω αν δεν το εχω παιξει ...Περιμενω να βγει Metro και crysis 3 που και αυτα ομως θα το εχουν in game οπως ολα αλλωστε τα καλα games ...
NBestgirl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 μου αρέσει που ανοίγουμε topic, ρωτάμε για απόψεις ατόμων που γνωρίζουν και μετά παίρνουμε ότι να ναι... δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς δεν θα την βλέπουμε για να μας χαλάσει... Γιατί έπρεπε να πάρω άμεσα οθόνη και στα πλαίσια της τιμής που προανέφερα. Αυτό που με ενδιέφερε και ρώτησα είναι να είναι τετραγωνισμένη κάτι τέτοιο δεν βρίκαμε οπότε δεν είναι οτι δεν σας ακουσα απλά τα όσα είπατε δεν είχαν σχέση με ότι με ενδιέφερε και χρειαζόμουν βοήθεια όταν δημιούργησα το συγκεκριμένο θέμα. Σχετικά με τις LG, όπως είπα, πήγα σε κατάστημα εδώ και τις είδα, και η απεικόνιση σε σχέση με τις Sumsung είχε μεγάλη διαφορά, πολύ πιο μουντά τα χρώματα σε όλες τις LG σε αντιθέση με τις Samsung που όλες ήταν πολύ φωτεινές. Τώρα ώς προς τις γωνίες θέασης πάντα βλέπω απο μπροστά αλλα δεν βλέπω και κάποιο πρόβλημα σε αυτή (γιατί πλέον την έχω) οταν βλέπω απο το πλάι. Πάντως αν εξαιρέσουμε το μακρόστενο που πάλι δεν το έχω συνηθίσει και δε μου αρέσει, στα παιχνίδια έχει άψογη απεικόνιση μόνο στις ταινίες βλέπω στα μαύρα σημεία και τετραγωνίζει αν και δεν ξέρω αν φταίει η οθόνη ή κάτι αλλο (πχ ανάλυση του βίντεο που βλέπω, κάρτα γραφικών κλπ).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Σχετικά με τις LG, όπως είπα, πήγα σε κατάστημα εδώ και τις είδα, και η απεικόνιση σε σχέση με τις Sumsung είχε μεγάλη διαφορά, πολύ πιο μουντά τα χρώματα σε όλες τις LG σε αντιθέση με τις Samsung που όλες ήταν πολύ φωτεινές. Τώρα ώς προς τις γωνίες θέασης πάντα βλέπω απο μπροστά αλλα δεν βλέπω και κάποιο πρόβλημα σε αυτή (γιατί πλέον την έχω) οταν βλέπω απο το πλάι. το ότι κάτι σου φαίνεται πιο ωραίο δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερο, στη συγκεκριμένη περίπτωση τα υπερκορεσμένα χρώματα και ο λάθος φωτισμός... τέσπα όπως είπα και πιο πάνω, εσύ θα την βλέπεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα