Προς το περιεχόμενο

nexus 4 vs xperia T?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα τι γνώμη σας για ποια συσκευή θα παίρνατε εσείς! Διάβασα και για τα 2 τα υπερ κ τα κατά. Στο xperia δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά από άλλο άτομο που είδα φωτογραφίες σε άλλο φορουμ δεν ενθουσιάστηκα σε αντίθεση με φωτογραφίες που είδα να βγάζει το ίδιο κινητό σε διάφορα reviews στο εξωτερικό! Δεν ξέρω τι φταίει. Για το nexus διάβασα ότι θέλει πιο δυνατό πάτημα η οθόνη (ότι και με τις πρώτες οθόνες αφής που είχαν κυκλοφορήσει)! Στο xperia μου άρεσαν και τα smart apps (ή όπως τα λένε) ενώ από design δεν μπορώ να ξεχωρίσω.. Εσείς τι λέτε;

Δημοσ.

Nexus 4 δαγκωτό. Εμφανισιακά δεν είναι κάτι εντυπωσιακό αλλα τα χαρακτηριστικά το hardware του είναι εξαιρετικό και έχεις υποστήριξη απο Google, πράγμα βασικό αν θες να βλέπεις αναβαθμίσεις στη συσκευή σου. Αυτό με την οθόνη, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά είμαι 99% σίγουρος οτι δεν ισχύει, δυνατό πάτημα ήθελε το LG GT540 που είχα πριν 3 χρόνια, δύσκολα η ναυαρχίδα της Google θα έχει τέτοια θέματα.

Το θέμα είναι που θα το βρείς.. Γιατι απο εξωτερικό είναι λίγο μανίκι, και οταν με το καλό θα έρθει εδώ λογικά θα είναι πανάκριβο

Δημοσ.

Βρήκα στο γερμανικό ebay.. αλλά διάβασα από αρκετούς ότι έχει τέτοιο πρόβλημα.. ίσως όχι στο βαθμό που αναφέρεις αλλά δεν είναι λένε σαν τα περισσότερα αφής πλέον. Επίσης με κρατάει πίσω το ότι λόγω του πίσω γυαλιού λογικά σε κάποιο πέσιμο θα σπάσει εύκολα ή όπως είδα σε ένα video θα γλιστράει στο τραπέζι!

Δημοσ.

Nexus 4 δαγκωτο, μια βδομαδα τωρα στα χερια μου εχει γινει πλεον η προεκταση του χεριου μου! Δεν εχει θεματα με την οθονη και υπαρχει και bumper απο την google οπως η αντοιστηχη της apple για να εχει ενα σεβαστο επιπεδο προστασιας! Τωρα για το που θα το βρεις αλλο καπελο, παντως προτεινω γερμανια απο εδω βρες μαγαζια, κατι σαν το σκρουτζ ειναι αυτο skinflint.co.uk/eu/

Δημοσ.

Nexus 4 και από εμένα.

Οι μόνοι λόγοι να προτιμήσεις το xperia είναι αν σου είναι είναι απαραίτητο το ράδιο ή αν δε σου αρκούν τα 16gb μη επεκτάσιμης μνήμης του LG.

Κατά τ άλλα έχει καλύτερο επεξεργαστή, περισσότερη ραμ και έχεις πρώτος τις αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Με το xperia x10 και το iphone 4 εμαθα χωρις ραδιο αν και το χρησιμοποιω πολυ και φευγουν τα δεδομενα! Αυτο που με χαλαει στο nexus ειναι η αφη και το γυαλι πισω αν και το κανει πολυ ομορφο. Στο xperia t μου αρεσαν και τα smart apps που εχει.. Το επιασα κιολας και δε μου φανηκε τοσο μεγαλο οσο αλλα στις ιδιες ιντσες..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φίλε μου αυτό με την αφή πάρε απόφαση ότι απλά δεν ισχύει.

Αν σε χαλάει το γυαλί και το φοβάσαι πάρε το xperia.

Σαν κινητό καλύτερο είναι το Nexus 4.

Δική σου απόφαση είναι, εμείς τη γνώμη μας σου λέμε.

Γιατί έχεις επικεντρωθεί σ αυτά τα δύο?

Δημοσ.

Η αφη δεν εχει προβλημα! Ξεχασε το! Εχει zero gap technology που σημαινει οτι δεν υπαρχει τιποτα μεταξυ οθονης και τζαμιου, ουτε 1χιλιοστο του χιλιοστου κενο δεν υπαρχει! Για μενα ως τωρα ειναι το καλυτερο κινιτο, χωρις να αναφερω τους 1952 ποντους που σκοραρε στο geekbench αφηνοντας ολα τα αλλα smartphones πισω του! Οσο για το γυαλι πισω με αυτην τη θηκη καθαρισες!

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει κι εγώ από το εξωτερικό το N4 (το περιμένω την επόμενη βδομάδα) και μαζί παρήγγειλα κάποια αξεσουάρ από amazon.

Την θήκη της Google δε τη γνώριζα και μοιάζει απίστευτα με αυτή της Puro για τα iPhone. Τέλεια είναι.

Μέχρι όμως να γίνει ευρέως διαθέσιμη στα καταστήματα (τώρα απ' ότι είδα υπάρχει ΜΟΝΟ από το Google Play, αν το έχετε βρει σε κατάστημα, please θέλω link), θα μείνω με τη fullbody διάφανη καουτσούκ από το amazon και μετά θα 'χτυπήσω' αυτή της Google.

Όπως σου έγραψαν και οι προγούμενοι, το N4 είναι κατά πολύ καλύτερο κινητό από το Xpreria. Τώρα, όντως αν φοβάσαι το γυαλί, δική σου απόφαση να πας στο Xperia.

Δημοσ.

Εάν έγραφε Samsung αντί LG θα το είχα πάρει ήδη παρότι με χαλάει η κάρτα και το ράδιο, σε σχέση με το Sony μιλάω πάντα

Swyped από το S2 μου με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Samsung με € 300,00 από Google Play δεν θα βρεις. Άρα αρκείσαι στο LG.

Τώρα, με τα λεφτά που θα έρθει το N4 στην Ελλάδα, και από τη στιγμή που θέλεις να γράφει Samsung, πηγαίνεις να πάρεις το SGS III. ;)

Δημοσ.
Samsung με € 300' date='00 από Google Play δεν θα βρεις. Άρα αρκείσαι στο LG.

Τώρα, με τα λεφτά που θα έρθει το N4 στην Ελλάδα, και από τη στιγμή που θέλεις να γράφει Samsung, πηγαίνεις να πάρεις το SGS III. ;)[/quote']

Είσαι στο μυαλό μου, φίλος.λίγο με το μέγεθος έχω πρόβλημα όμως

Το Πλαίσιο έχει το Galaxy Nexus στα 299 ευρώ. Fair enough και value for money.

Όντως είναι μια χαρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...