Dr_Michael Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ποια συσκευή έχει τη δυνατότητα για σύνθετες αναζητήσεις σε όλα τα πεδία των επαφών; Παραδείγματα: 1. Εύρεση όσων επαφών μένουν στην Χ πόλη. 2. Εύρεση όσων επαφών το τηλέφωνο περιέχει τα νούμερα "222" 3. Εύρεση όσων επαφών το επάγγελμα είναι "Γιατρός" 4. Εύρεση όσων επαφών έχουν το όνομα "Νίκος" 5. Εύρεση όσων επαφών υπάρχει στις σημειώσεις η λέξη "ΧΧΧΧ" 6. Εύρεση όσων επαφών έχουν email στο gmail κλπ.
cabdik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 αυτο που ζητας, νομιζω, οτι ειναι θεμα software καθαρα...!!! και οχι συσκευης...!! δεν ξερω αν γινεται...! αν ξερει καποιος ας απαντησει..!
papp0us Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Αν έχεις μια συσκευή Android μπορείς να δοκιμάσεις αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.aquilin.acs&hl=el
abc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δεν τις εξάγεις στο εξέλ καλύτερα να τις φιλτράρεις από εκεί, ώστε να βρεις αμέσως αυτόν που ψάχνεις;
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Το Ποια συσκευή έχει τη δυνατότητα για σύνθετες αναζητήσεις σε όλα τα πεδία των επαφών; Παραδείγματα: 1. Εύρεση όσων επαφών μένουν στην Χ πόλη. 2. Εύρεση όσων επαφών το τηλέφωνο περιέχει τα νούμερα "222" 3. Εύρεση όσων επαφών το επάγγελμα είναι "Γιατρός" 4. Εύρεση όσων επαφών έχουν το όνομα "Νίκος" 5. Εύρεση όσων επαφών υπάρχει στις σημειώσεις η λέξη "ΧΧΧΧ" 6. Εύρεση όσων επαφών έχουν email στο gmail κλπ. Το δικό μου galaxy s3
Dr_Michael Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Το δικό μου galaxy s3 Ως συσκευή έχει αυτή τη δυνατότητα ή έχεις βάλει κάποια εφαρμογή για να το κάνει;
Dr_Michael Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 By default αν ζητήσω κάποιο screenshot, ζητάω πολλά; Θέλω να δω πώς λειτουργεί για να δω αν μου κάνει όντως.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Eνα screenshot απο ενα γιατρό που είναι στην Καλλιθέα, για τον άπιστο θωμά
makfil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 iPhones Χάρις στο νήμα αυτό και την επισήμανσή σου, έμαθα τις δυνατότητες που έχει το iPhone μου. Όταν επεξεργάστηκα τα στοιχεία του τηλεφωνικού καταλόγου (περί τα 1300 ονόματα με πλήρη στοιχεία σε καθένα απ' αυτά) που είχα από χρόνια στο outlook, τα μετέφερα, ως αποθηκευτική και πιο εύχρηστη βάση, στο gmail και από εκεί ενημερώνω, μέσω itunes, το iPhone, κατάλαβα ότι έχει δυνατότητες αναζήτησης σε πολλά πεδία αλλά δεν είχα δοκιμάσει σε ΟΛΑ τα πεδία και με τμήματα λέξεων, όπως έκανα τώρα, με την ευκαιρία αυτού του θέματος.
makfil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 wtf.. Σ' αυτά, δεν περιλαμβάνεται, βέβαια, ο κατάλογος με τα στοιχεία 1500 περίπου ατόμων, σε διάφορες χώρες του πλανήτη, με τα οποία επικοινωνώ κάθε φορά που διοργανώνεται συνέδριο από την επιτροπή που συμμετέχω. Αλλά, την επικοινωνία αυτή αναλαμβάνει, ευτυχώς, το outlook με τα εργαλεία που έχει.
Dr_Michael Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Eνα screenshot απο ενα γιατρό που είναι στην Καλλιθέα, για τον άπιστο θωμά Τέλεια! Αυτό θέλω. Σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα