DAZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ρε μαγκες εχω το iphone 4s. Εχω ακουσει λοιπον για το Jailbroke οτι εχεις περισσοτερες εφαρμογες και αλλα που δεν τα εχω πολυκαταλαβει εχω επισης διαβασει πολλα αρθρα γι αυτο το θεμα αλλα το καθενα λεει και τα δικα του. Θελω να ακουσω γνωμες απο παιδια που εχουν κανει και αν αξιζει να κανω και εγω. Τελος με την εγγυηση τι γινεται μπορω να σβησω το Jailbroke αμα χρειαστω την εγγυηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Το jailbreak ουσιαστικά απελευθερωνει το οογισμικο να μπορεις να κανεις customizations, απο θεματα και γραμματοσειρες μεχρι διάφορα shortcuts, κλπ. Ειναι μεγαλο θεμα. Αυρο που λες εσυ για τις εφαρμογές, εννοεις οτι μπορεις να βαλεις σπασμενες (cracked). Εξαρταται τι ios εχεις, αν εχεις 6 και πανω δεν υπαρχει jailbreak για το 4s ακομα. Μπορεις αν παει σερβις να το κανεις restore να επανέθει στην αρχικη κατασταση. Δεν παθαινει τιποτα η εγγυηση. Αν θες αναλυτικους οδηγους να διαβασεις να καταλαβεις τι εστί, στειλε μου πμ. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα