Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ολο το ποσο.

τους πήρα για επιβεβαίωση διότι ενδιαφέρομαι για σχετικά μεγάλο ποσό και μου λένε "μάλλον στη δόση πιστώνονται μόνο οι πόντοι και όχι στο σύνολο".

"Μάλλον..."

Δημοσ.

τους πήρα για επιβεβαίωση διότι ενδιαφέρομαι για σχετικά μεγάλο ποσό και μου λένε "μάλλον στη δόση πιστώνονται μόνο οι πόντοι και όχι στο σύνολο".

"Μάλλον..."

άλλος υπάλληλος τώρα το απόγευμα: ΟΛΟΙ οι πόντοι πιστώνονται!

Δημοσ.

Μπορεις να πληρωσεις και το φυσικο αεριο , στα κεντρικα στο συνταγμα με καρτα ....

ακομα και με 2000 λογαριασμο παιρνεις το vodafone smart II

επιβραβευση της ταξης του 10 % !

οι ποντοι ομως νομιζω μπαινουν στο τελος του μηνα και τοτε μπορει να εχουν αλλαξει τα προσφερομενα ειδη ...

Δημοσ.
τους πήρα για επιβεβαίωση διότι ενδιαφέρομαι για σχετικά μεγάλο ποσό και μου λένε "μάλλον στη δόση πιστώνονται μόνο οι πόντοι και όχι στο σύνολο"."Μάλλον..."

Όλοι οι πόντοι πιστώνονται ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ.

Πχ αγοράζω 1000 ευρώ με 10 άτοκες, θα πιστώνομαι με πόντους που αναλογούν σε αγορές αξίας 100 ευρώ κάθε μήνα

• Like 1
Δημοσ.
Όλοι οι πόντοι πιστώνονται ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ.

Πχ αγοράζω 1000 ευρώ με 10 άτοκες, θα πιστώνομαι με πόντους που αναλογούν σε αγορές αξίας 100 ευρώ κάθε μήνα

μήπως αυτό δεν ισχύει στις προσφορές σε άτοκες που κάνει η ίδια η κάρτα με τους "μεγάλους συνεργάτες" πχ πετρέλαιο BP;
Δημοσ.
Σε ολο το ποσο. Απλα μην ξεχνατε οτι ανα περιοδους η Alpha Bank σβηνει τους ποντους (ξεκινωντας παντα απο τους παλαιοτερους). Δεν μπορεις δλδ να κουβαλας τους ποντους για 2-3 χρονια μεχρι να μαζεψεις ενα αξιολογο ποσο.

Οσοι εχετε καρτες Alpha δειτε το ξεχωριστο φυλλο που ερχεται μαζι με το λογαριασμο της καρτας και σας λεει ποσους ποντους εχετε. Απο κατω σας λεει ποσοι ποντοι και ποτε ληγουν.

post-220488-0-44008500-1355860445_thumb.jpgTΡΑΓΙΚΟΙ!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...