Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσα ίσα που είναι καλη προσφορά. Αγοράζω πλέον τα πάντα με την πιστωτική μου. Κάτι που πρέπει να γίνεται κανονικά πως σε όλο το western world. Είμαστε πολυ πίσω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ετσι ακριβως,

κι εγω χρησιμοποιω την πιστωτικη για supermarket-βενζινες-κινητο κλπ κλπ εδω και 15 χρονια

ολα μου τα εξοδα περνανε απο την πιστωτικη (και ολα μου τα εσοδα αντιστοιχα) με 0 υπολοιπο καθε μηνα.

καιρος ειναι και στην ελλαδιτσα που ψαχνουν (υποτιθεται) πως να περιορισουν τη φοροδιαφυγη, να το παρουνε χαμπαρι πως το χρημα πρεπει να διακινειται ηλεκτρονικα.

• Like 1
Δημοσ.

αμα πας και στο εξωτερικο και δεις και τη γιαγια να πληρωνει το σουπερμαρκετ με τη χρεωστικη θα καταλαβεις ποσο απλο ειναι.

στη δε ελλαδιτσα αντι για καλυτερα παμε προς το χειροτερο:

Συναλλαγές άνω των 3.000 ευρώ θα εξοφλούνται υποχρεωτικά μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με επιταγή έκδοσης του λήπτη του στοιχείου. Το όριο που ισχύει σήμερα είναι 1.500 ευρώ. Το μέτρο, πάντως, δεν βοηθάει στην προσπάθεια περιορισμού της φοροδιαφυγής.
  • Like 1
Δημοσ.

ενημερωτικα τωρα τρεχει προγραμμα μεχρι περιπου 15/1 οπου 1ευρω=10ποντοι...

ποιο πρόγραμμα είναι αυτό;

Δημοσ.

αμα πας και στο εξωτερικο και δεις και τη γιαγια να πληρωνει το σουπερμαρκετ με τη χρεωστικη θα καταλαβεις ποσο απλο ειναι.

στη δε ελλαδιτσα αντι για καλυτερα παμε προς το χειροτερο:

Τσεχια που ειμαι εγω το 75% γινεται με ΚΑΡΤΑ!! (απο σουπερμαρκετ μεχρι 1 πακετο τσιγαρα κ 1 ticket για μετρο)

Δημοσ.

και μια ερώτηση ακόμα:

Αν αγοράσεις πχ πετρέλαιο 1000 ευρώ από τη BP που δίνει άτοκες δόσεις, οι πόντοι που πιστώνονται κατά την αγορά αντιστοιχούν μόνο στην πρώτη δόση ή σε όλο το ποσό ασχέτως δόσεων;

Δημοσ.

Σε ολο το ποσο. Απλα μην ξεχνατε οτι ανα περιοδους η Alpha Bank σβηνει τους ποντους (ξεκινωντας παντα απο τους παλαιοτερους). Δεν μπορεις δλδ να κουβαλας τους ποντους για 2-3 χρονια μεχρι να μαζεψεις ενα αξιολογο ποσο.

Οσοι εχετε καρτες Alpha δειτε το ξεχωριστο φυλλο που ερχεται μαζι με το λογαριασμο της καρτας και σας λεει ποσους ποντους εχετε. Απο κατω σας λεει ποσοι ποντοι και ποτε ληγουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...