nutrialex Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μην σας ανοιγει η όρεξη , αφορά κατόχους Site: κάρτας Bonus που έχουν συλλέξει 45.000. Η καλύτερη προσφορά ever στις κάρτες bonus μαζί με αυτές που δίνουν κατα καιρούς κάποιες αεροπορικές εταιρείες. Όποιος έκανε κρεπάλες με την πιστωτική του κάρτα και έχει μαζέψει τόσους πόντους ας πάει να το πραλάβει ΔΩΡΕΑΝ. Το παρών θέμα είναι καθαρά ενημερωτικό και σε καμιά περίπτωση δε σας προτρέπει να φορτωσετε την κάρτα σας με άχρηστες αγορές προκειμένου να πάρετε το κινητό. Ούτως ή άλλως οι προσφορές αυτές δε κρατάνε πολύ.
nfeel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 45000 πόντους,δηλαδή 11.250e σε λογαριασμούς κ σου δίνουν δώρο ένα κινητό των 350e! Mάλιστα 16
UpToDate_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα είμαι στην αντιπροσωπεία της Citroen για να πάρω ένα ds3 με την gold πιστωτική μου να προλάβω το κινητό!!1 Προλαβαίνω λέτε; Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App 4
pOLoS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα είμαι στην αντιπροσωπεία της Citroen για να πάρω ένα ds3 με την gold πιστωτική μου να προλάβω το κινητό!!1 Προλαβαίνω λέτε; Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App κάνε γρήγορα μη τελειώσουν
IVIetaCreatoR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 .Η καλύτερη αντι-προσφορά ever Εχμμμ...fixed Και 2000 πόντους (500 ευρώ) σου δίνουν την silicone iphone θήκη-κασέτα του 1 ευρώ @ebay 1
giorginho Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 45000 πόντους,δηλαδή 11.250e σε λογαριασμούς κ σου δίνουν δώρο ένα κινητό των 350e! Mάλιστα Δεν την εχω την καρτα αλλα αν ισχυουν τα νουμερα (οτι δηλαδη 45000=11250 ευρω και σου δινουν κατι αξιας 350 ευρω) πιστευω ειναι απο τα καλυτερα προγραμματα ανταμοιβης πιστωτικων καρτων ελληνικων τραπεζων (ισως μονο καποιες "επιστροφες μετρητων" τυπου eurobank να μετρανε περισσοτερο και μονο αν παμε σε ποσοστα 3-4%). Υπαρχει κατι καλυτερο; edit: Και φυσικα ειχα δικιο (και λεω ισχυει τετοια αναλογια 1:4 ποντοι:ευρω και με καλα δωρα και μου ειχε ξεφυγει? ) και φυσικα ΔΕΝ ισχυει και δεν ειναι 11250 ευρω γενικης καταναλωσης εκτος αν ειναι ολα λογαριασμοι κινητης τηλεφωνιας... http://www.alphabonu...fault.asp?pid=8 Προφανως για να το παρει καποιος θα εχει "φαει" καμια 35χιλιαρικα πρωτα οποτε ειμαστε στο 1% του τζιρου οσον αφορα την αξια της ανταμοιβης και φυσικα ΔΕΝ αξιζει...
smerliao Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ενημερωτικα τωρα τρεχει προγραμμα μεχρι περιπου 15/1 οπου 1ευρω=10ποντοι... αρα μόνο 4500 ευρω αγορες τα τυπικα χριστουγεννιατικα ψωνια δηλαδή :-D
ktsolkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 μια χαρα ειναι..καποιος που τα εχει ξοδεψει ετσι και αλλιως τσιμπαει το μινι.
christs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 μια χαρα ειναι..καποιος που τα εχει ξοδεψει ετσι και αλλιως τσιμπαει το μινι. .... μιας και υπαρχει πληθος τετοιων ατομων, που μαζευει για πλακα τοσους ποντους....
ktsolkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξερω τι παιζει θεσσαλονικη αλλα πατρα οι νεοπλουτοι ειναι αρκετοι...
ziggywas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή τον πήρατε από τα μούτρα τον καημενο τον topic starter, έχω να πω τα εξής: χωρίς να κάνω καθολου μα καθολου περιττά έξοδα (μόνο δηλαδή από αγορές που θα έκανα ούτως η άλλως με την bonus κάρτα μου - κυρίως βενζίνη σε BP, επαγγελματικα ταξίδια μέσω Aegean τα οποία κάλυπτε η εταιρία μου, τα ψώνια της εβδομάδας απο τα ΑΒ κλπ) έχω μαζέψει σε περίπου 2 χρόνια 145.000 πόντους... Οπότε ναι, υπάρχουν άτομα με πόντους για ξόδεμα. ΑΛΛΑ σε καμία μα καμία περίπτωση δεν θα έδινα τα 45.000 για ένα μέτριο (για μένα) κινητό, όταν με τους ίδιους πόντους μπορώ πχ να κλείσω 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ'επιστροφης για οποτεδήποτε και οπουδήποτε στην Ευρώπη θέλω (αξίας σίγουρα πολυ μεγαλύτερης των 350€)... Προσωπική άποψη φυσικά, για κάποιον που βαριεται τα ταξίδια το κινητό μπορεί να είναι μια χαρά ανταμοιβή... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα