nzes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, Την βοήθειά σας για iphone 4 32 gb. Έχει γίνει jailbreak με ios 5.1.1.και είναι από το εξωτερικό Το ΄θεμα μ λοιπόν είναι ότι όταν βάζω την sim μου, δεν έχει σήμα. Έχω ψαχτεί λίγο και έβαλα το πρόγραμματάκι ultrasn0w αλλα τπτ. Την βοήθειά σας! Ευχαριστώ
iMarilina Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Κλησπερα. Τι baseband εχεις? Πηγαινε Ρυθμισεις, γενικα, about (πανω πανω) και πες μου το modem firmware. Αν ειναι πανω απο 4.10.01 δεν υποστηριζεται απο ultrasnow, θελει gevey sim tray. Sent from my iPad using Insomnia
nzes Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Κλησπερα. Τι baseband εχεις? Πηγαινε Ρυθμισεις, γενικα, about (πανω πανω) και πες μου το modem firmware. Αν ειναι πανω απο 4.10.01 δεν υποστηριζεται απο ultrasnow, θελει gevey sim tray. Sent from my iPad using Insomnia Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την απάντηση. Firmware modem : 04.12.01 Οπότε εγκαθιστώ το gevey sim tray και ας ελπίσω να παίξει. Θα σας κρατάω ενήμερους
iMarilina Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την απάντηση. Firmware modem : 04.12.01 Οπότε εγκαθιστώ το gevey sim tray και ας ελπίσω να παίξει. Θα σας κρατάω ενήμερους ναι θες gevey αλλα κοίταξε ποιές baseband υποστηρίζει πρώτα. Bέβαια αν μας πεις και από πού είναι το τηλέφωνο (μπορείς να το βρείς βάσει του model number που είναι στις ρυθμίσεις - Γενικά - about - model number ή αν θες μου στέλνεις σε πμ και το βρίσκω εγώ), μπορείς να κάνεις ίσως unlock μέσω του παρόχου ή κάποιας υπηρεσίας (έχει στο ebay άτομα που πληρώνεις και στα ξεκλειδώνουν πολύ εύκολα, αν είναι από πάροχο που το υποστηρίζει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα