stamatinho Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Απο τη Δευτερα δεν εχω ιντερνετ με παροχο τη forthnet και συμφωνα με την εξυπηρετηση φταιει ο οτε και αφου δηλωσα τη βλαβη εχουμε Παρασκευη και δεν εχει γινει τιποτα,Η forthnet μου λεει οτι πρεπει να ενημερωθει απο τον οτε οτι ολα ειναι καλα και οτι αυτο θα γινοταν σε 3 εργασιμες μετα τη δηλωση βλαβης κατι που τελικα δεν εγινε μεχρι στιγμης,τυχαια ειδα εναν τεχνικο του οτε σημερα στη πολυκατοικια που μενω και στην αρχη νομιζα ηρθε για μενα αλλα τελικα ηταν για αλλο νουμερο,του εξηγησα τη κατασταση και μου ειπε οτι κανονικα επρεπε να ειχαν ερθει σε 1-2 μερες οι οτετζιδες και ειναι περιεργο που δεν εχουν ερθει,του λεω κανε μου τη χαρη και ελενξε τη γραμμη μου αν ειναι ok και αφου εγινε αυτο μου λεει ανεπισημα φυσικα οτι ολα ειναι οκ.Τελικα υπαρχει προβλημα στη γραμμη μου η οχι ακομα δεν εχω καταλαβει,επισης δεν εχω ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ,σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω παροχο π.χ wind η hol διοτι και η conex παλιοτερα με απογοητευσε αλλα δεν ξερω κατα ποσο φταει η forthnet και κατα ποσο ο ote.Τωρα πεφτει σαββατοκυριακο και απο δευτερα ΑΝ γινει κατι.Exei τυχει σε καποιον κατι αναλογο?Μηπως η 2-3 εργασιμες θα γινουν 2-3 εβδομαδες?Φυσικα στο τελος του μηνα εγω θα πρεπει να δωσω στη forthnet τη δοση του μηνα για το ιντερνετ που (δεν) ειχα.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 α.αν το ειδες με τα ματια σου οτι η γραμμη παιζει εξω δηλαδη να ειδες να συγχρονιζει η να εχεις τηλεφωνο τοτε κατι φταιει μεσα στο σπιτι.αν δεν ειδες κατι με τα ματια σου τοτε οκ πες οτι ο οτε δεν ηρθε ποτε.γιατι το οκ του οτε το εχω δει απειρες φορες ποσο οκ ειναι.μην πω τιποτα χειροτερο και γινω κακος.
stamatinho Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 α.αν το ειδες με τα ματια σου οτι η γραμμη παιζει εξω δηλαδη να ειδες να συγχρονιζει η να εχεις τηλεφωνο τοτε κατι φταιει μεσα στο σπιτι.αν δεν ειδες κατι με τα ματια σου τοτε οκ πες οτι ο οτε δεν ηρθε ποτε.γιατι το οκ του οτε το εχω δει απειρες φορες ποσο οκ ειναι.μην πω τιποτα χειροτερο και γινω κακος. Ξυπνησα απο το θορυβο της τηλεφωνικης συσκευης του σταθερου και ειδα οτι για λιγο αναψε η led οθονη της συσκευης και λεω "ωραια ηρθαν να το φτιαξουν" αλλα μετα ξαναεσβησε και κατεβηκα να δω τι γινετε στα καλωδια,και εγινε αυτο που εγινε με το τεχνικο του οτε.Η forthnet μου οτι φταιει ο οτε και οτι πρεπει σε 3 εργασιμες να περιμενω να ερθουν να το δουν ωστε να παρουν απο τον οτε το ok και να ασχοληθει μετα η forthnet,μεχρι στιγμης ολα ειναι νεκρα σπιτι και τηλεφωνο και ιντερνετ φυσικα,και αυτη τι στιγμη φιλος με εξυπηρετη με ασυρματο δικο του απο το πανω διαμερισμα.Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να παρει καιρο αυτη η ιστορια?
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 αν ο οτε πει οτι το εφτιαξε και εσυ δεν παιζεις συνηθως μετα βγαινει συνδυαστικο.και εφοσον ο οτε δεν σου εδειξε οτι παιζει και απλα στο ειπε τοτε ολα ειναι σχετικα .ποσες φορες εχω δει να λεει ο οτε οτι παιζει και ξαφνικα ως δια μαγειας να υπαρχει προβλημα τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα